Matko, aż takie opóźnienie?! Łee...
Znając Polsat oczywiście emisji nie przesuną na wcześniejszą porę, ludziom chcą na złość zrobić?
nie mogąc się doczekać tego 4 sezonu, ściągnęłam go z neta. Powiem wam, że ostania scena szokuje. W ogóle to chyba jeden z lepszych sezonów Desperatek.
Tak... Też widziałem tę scenę... Ryczałem przez dobre 15 minut... Ale jedno mnie zastanawia - Mary Alice na początku powiedziała, że za cztery godziny jedna z nich straci męża (wiadomo kto, nie chcę robić spoilerów), to jest wyjaśnione. Ale powiedziała też, że wszystkie stracą przyjaciela... Czyli jeszcze jedna osoba zginie/zginęła. Nie będzie to żadna osoba spokrewniona z desperatkami... Jest to przyjaciel... Myślałem godzinę, nic nie wymyśliłem, nie wiem kto to może być, trzeba czekać na kolejny odcinek... Tego serialu sie rozgryźć nie da w niektórych momentach xD
też mnie to zastanawia...i chyba jedyne co mi przychodzi do głowy to może ten który dostał w głowę kamieniem czy co to było(poufność:P) bo w sumie on był przyjacielem wszystkich. Ciekawe.
Nie no ON podobno bedzie sparalizowany...lepsze to niz smierc. Gdyby nie przezyl to szkoda by bylo jednej z desperatek...wiecie o co mi chodzi ;) aj...nie moge sie 10 odcinka doczekac...9 byl naprawde niesamowity.
No zgadzam sie strasznie poruszajacy, szkoda, ze takie poufne rozmowy. Moze warto zalozyc temat dla wtajemniczonych:)
A sorki juz jest temat o 9odc, nie sledzilam forum bo bylam do tylu z odc, a teraz jak czesc czekam na 10 z niecierpliwoscia.
albo zginie Ida albo Mary Alice mowiac ze straca przyjaciela mogla miec na mysli, ze Carlos po sparalizowaniu nie wiadomo czy bedzie mowil i mogl sie poruszac i to tez jest jakas forma straty przyjaciela...moze marne wytlumaczenie ale wykminilem tylko to:D ale bardziej prawdopodobna jest Ida
to tylko moje zdanie:) pozdrawiam:)
no ale w sumie Ida pojawiała się baaardzo rzadko, nie była znaczącą postacią więc wątpię, żeby to o nią chodziło. A może chodziło o Toma, bo był on zarówno mężem jak i przyjacielem wszystkich.
ale jak to wiele osob juz pisalo w wolnym tlumaczeniu "friend" moze znaczyc przyjaciel jak i znajomy, wiec Ida byla znajoma czyli "friendem", a nie moze tu chodzic o Toma bo maz juz nie yje i jest to Victor...wiec albo Ida albo kot
Ludzie!!! To Ida na 100 %. W odcinku 4x10 ma się pojawić ktoś z jej rodziny (bratanek lub siostrzeniec i bratanica lub siostrzenica) i będą się ubiegać o jej majątek (do niedawna był dokładny opis odcinka na amerykańskiej wikipedii), więc już dość tych domysłów, Carlos będzie sparaliżowany!!!
Pozdrawiam!!!
W 'Tele Tygodniu' napisali, że 4-ty sezon poleci w Polsacie prawdopodobnie późną wiosną 2008. 'TT'- malo wiarygodne źródło, ale zawsze coś:)
To najlepsze, co mogą zaoferować... Bo chyba lepiej późną wiosną, niż jesienią, nie? Ale jeszcze niewiadomo, czy to prawda... Mam nadzieję, że tak, choć i tak ściągam odcinki z neta ;D Ale to nie to samo co w TV ;D