Właśnie skończyłam oglądać 4 sezon.. Według mnie ten sezon był najlepszy spośród wszystkich 4, a tajemnica Katherine najlepsza no i jej rozwiązanie bardzo fajne. Wogóle dwa ostatnie odcinki (te połączone) były tak świetne,że od początku do końca przykuły moją uwagę.Teraz tylko czekać na sezon 5 : )
Czy ktoś dokładnie wie, kiedy będzie emitowany 4 sezon w Polsacie?
Bo już reklamują. ;)
<radocha>
Zacieram ręce z niecierpliwością czekając na Now You Know. ^^
Ja takze dopiero czekam na Now you know, szkoda tylko, ze z powodu strajku sezon 4 jest krotszy.
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!
OMG! ja teraz skończyłąm 4 sezon i jestem pod ogromnym wrażeniem.Zdecydowanie najlepszy sezon ze wszystkich co oczywiscie poprzednich nieprzekresla.
To pokazuje wielka klase,ze mozna nawet 4 sezonie pokazac cos fajnego,wciagajacego,zagadkowego.
Popieram tajemnica Katherine zabójcza,dopiero ta część z blizna naprowadziłą mnie w 100% na rozwiązanie a tak to mialam 150 tys. innych wersji :D
Świetne to pokazanie 5 lat później i właściwie mimo,że uwielbiam ten serial było by to dobre zakończenie jak dla mnie.
Wyjasnienie,wszystkiego,wspólna przyszłość i własciwie taki happy end.
Rozbawiłą mnie Gaby w roli matki,czyzby to był koniec pięknej Gabriell??
Totalne ustatkowanie?niiee nie ona :P
W sumie licze,że Edie wróci,miała może mało przyjemną role ale w końcu jest cześcią tej społeczności tak więc zobaczymy co przyniesie nam 5 sezon.
a i mam takie pytanie,chyba miałam ucietą wersje tych dwóch połączonych odcinków.
Chodzi mi o sam koniec kiedy Suzan wchodzi mówi kochanie wróciłam to podchodzi i całuje jakiegoś faceta no i na ich pocałunku sie konczy,wygląda tak jaky cos ucieło :P w sumie odcinki te trwaja 1:23:32.
czy ktos może mi powiedzieć czy cos dalej jest? bo nie wiem czy ściągnąc je ponownie?
Wszystko jest okej. ;)
Na tym kończy się odcinek.
SPOILER : w 5 serii Edie wróci na WL z nowym mężem i z nowymi sekretami.
________
więcej dowiesz się na : http://wisterial.fora.pl
SPOILER
WOW!
niepowinnam czytac ale przeczytam :D
no coz wielkie dzieki za pomoc,mimo,ze dalej twierdze,ze zakonczenie 4 bylo dobre i moglby to byc koniec (no gdyby nie ta tajemnica z Suzan) to w sumie z checia zobacze kolejny sezon i jestem zaskoczona,ze az 7 sezonów bedzie,to daje duzo do myslenia co wymysla jeszcze,no i sporo aktorow beda musieli zmienic,zwlaszcza dzieciakow Scavo a tacy slodcy z nich rozrabiacy ;)
no coz pozostaje nam sie cieszyc,ze mamy internet i jak tylko nowe odc. sie pojawia od razu przywitamy sie z rapidshare :)
ale podejrzewam,ze GNW daja spore zyski Polsatowi tak wiec szybko beda pojawiac sie na ekranach naszych tv
pozdrawiam i jeszcze raz thx :)
jeśli chcecie wiedzieć coś więcej to wpiszcie sobie na wikipedia.pl 'gotowe na wszystko' :) co tu dużo mówić, internet fajna sprawa :D
swoją drogą ja również uważam, że 4y sezon był najlepszym i że cały serial mógłby się skończyć na tym właśnie sezonie, natomiast będzie więcej tajemnic, nieporozumień i nowych romansów jak wiadać w kojenych sezonach :)
podobno w ostatnim 7ym sezonie mają pokazać co się działo jeszcze za życia Mary Alice Young :D
zapowiada się ciekawie :))
pozdrawiam :)
ciekawy pomysła na 7 sezon,zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.
a tak przy okazji zapraszam was do mojego pierwszego tematu na blogu :)
Ja właśnie dziś obejrzałam 2 ostatnie odcinki i aż mnie zatkało. Zdecydowanie najlepszy sezon.
SPOILER
1. Sprawa z Katherine. Doskonale obmyślona, aż mi się jej żal zrobiło:(.
2. Gaby jako mama?! WTF?
3. Susan całująca obcego mężczyznę. To mnie trochę wkurzyło. SPOILER pociesz mnie to że Mike i Susan mają być razem kiedy serial się skończy SPOILER
4. Lynette- jak zwykle problemy z dziećmi. Nic niezwykłego. Cieszę się że w końcu pozbyła się Kayli
5. Bree i Orson. Można się było tego spodziewać
6. Edie jak to Edie- ze wszystkimi na bakier
Mnie się też podobał 4 sezon, ale...
Już podczas pierwszego odcinka przewidziałam końcówkę: domyśliłam się, że Dylan to zupełnie inna dziewczyna; nic nie pamiętała, a poza tym Julie powiedziała, że jest ona jakby ZUPEŁNIE inna. Wtedy miałam pewność. Czekałam na jakieś wielkie ,bum!', ale się nie doczekałam. Mimo wszystko naprawdę dobry sezon (jak i poprzednie zresztą). Co do ,5 lat później' to byłam ździwiona, ale zadowolona - bo to, że Susan nie będzie z Mikiem, że Gabi nie będzie już taka laska, że Lynette będzie miała syna, który był w poprawczaku, ani że Bree zrobi taką karierę - to nie było do przewidzenia.
Zabieram się za następny sezon. Jestem b. dobrze nastawiona. 1,2,3 i 4 sezon - na wielki, wręcz ogromny +!