PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117746
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

!!!!!!!!!!!!!spoiler do 5, 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................... ................................................................... Byłem pewny że Beth w końcu walnie sobie w łeb. Ciekaw byłem kiedy. Jednak jej śmierć uświadomiła mi jedno - jak cholernie dużo ludzi koło nas jest takich jak ona: samotnych, nie mających co robić w życiu, odrzuconych, niekochanych, wiecznie okłamywanych. Żal mi Beth, chciała po prostu być szczęśliwa, a nie mogła. Winą jest to w największym stopniu jej toksycznej matki, ale myślę że więcej czynników się na to złożyło. Nawet ta symboliczna PIELĘGNIARKA, gdy Beth chce pomóc, olała ją. smutne.

Ludzie tacy jak Beth - nie poddawajcie się, proszę! Będzie ok. Miałem też tak wiele razy, że byłem cholernie samotny, ale wszystko się może poprawić. Serio

Po pierwsze: nie "5, 16" tylko 7x16
Po drugie: wielki PLUS za apel, pod który się podpisuje.

Mnie też szkoda Bteh. W końcu była dobrą postacią. Najpierw chciała pomoc matce, która pewnie manipulowała nia juz od dawna. Ludzie z WL nie przyjęli jej łaskawie, od razu ocenili. Potem odrzucenie jej przez Paula. Odkrycie prawdy. Ogółem nie miała łatwo w życiu, więc się poddała. Dla serialu to korzyść, bo znowu robi sie ciekawie.
Masz racje co do tego, że nie można rezygnować, raz źle ale zwykle potem los się odmienia. Zawsze jest jakaś szansa.

ocenił(a) serial na 9
paula_kaprys

Pytanie: jak się poczuje Susan? Czy przyjmie ten dar i będzie potrafiła z nim żyć?

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Dziubla

Myślę, że Susan sie mocno zdziwi. Chyba wreszcie Desperatki docenią Beth (w sumie tylko Bree dała jej szansę). Szaloną Beth, ale jednak w tej ostatniej sprawie i tak pomyślała o dobru innych.

ocenił(a) serial na 10

Kurcze ale szkoda że Beth została juz uśmiercona, myslałam że pociągną watek jej osoby :(
Nie spodziewałam się takiego zakończeniaa..
Czemu te odcinki tak rzadko są powinni byc co tydzień a nie co miesiąc, trzymają ludzi w napięciu ...
;) pozdr wszystkim fana DH :)