PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117869
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Baby Boom w serialu

ocenił(a) serial na 10

Wśród gwiazd serialu Gotowych na wszystko można ostatnio obserwować prawdziwy baby boom. Eva Longoria oświadczyła, że opuszcza serial gdyż jest gotowa na macierzyństwo. Pragnienie posiadania dziecka wygrało z ambicjami zawodowymi pięknej Evy, która postanowiła porzucić serialowy hit.
- Zawsze chciałam mieć dzieci. Kiedy w pobliżu mnie znajduje się jakieś niemowlę, niezdrowo się ekscytuję i wykrzykuję: "Ojejku, bobasek!" - twierdzi Longoria - Miałam dużo ambicji zawiązanych z Hollywood, ale teraz mam nowe ambicje. Chcę być wspaniałą żoną i mieć dzieci. Odejście z serialu będzie smutnym momentem, ale wiem, że mam jeszcze mnóstwo czasu, aby grać w filmach - dodaje.

Jakby tego było mało Nicolette Sheridan grająca przewrotną i seksowną Edie zostanie mamą. - Nicollette wygląda kwitnąco, a wszyscy na planie plotkują o jej ciąży. Wypytywała Felicity i Marcię, w jaki sposób ciąża wpłynie na jej wygląd i czy nie będą jej wypadać włosy - twierdzi informator.
Aktorka na razie przygotowuje się do ślubu z ojcem swojego dziecka, piosenkarzem Michaelem Boltonem i prawdopodobnie niedługo zrezygnuje z gry w serialu. - Nie wiem jak będzie wyglądała sprawa umowy, ale bycie mamą jest wyjątkowe i jestem bardzo szczęśliwa - mówi aktorka.
Może jednak ciąża Nicollette znajdzie miejsce w scenariuszu Gotowych na wszystko? W końcu, skłonnej do romansów Edie też może zdarzyć się "wpadka".

Co wy na to????????Myslicie ze aktorki zrezygnują z serialu??

ocenił(a) serial na 10
anitab_22

Nie zrezygnują bo mają wszystkie podpisane kontrakt którego zerwanie nie byłoby raczej opłacalne. Pewnie pokażą ciąże w serialu, albo ukryją tak jak to było z Marcią Cross.

ocenił(a) serial na 10
kardines2

Co do Nicollete słyszałem, że będzie to rozwiązane w tak sposób iżpigułki, które jak wiemy bierze będą przeterminowane i będzie dziecko Carlosa najprawdopodobniej