Wśród gwiazd serialu Gotowych na wszystko można ostatnio obserwować prawdziwy baby boom. Eva Longoria oświadczyła, że opuszcza serial gdyż jest gotowa na macierzyństwo. Pragnienie posiadania dziecka wygrało z ambicjami zawodowymi pięknej Evy, która postanowiła porzucić serialowy hit.
- Zawsze chciałam mieć dzieci. Kiedy w pobliżu mnie znajduje się jakieś niemowlę, niezdrowo się ekscytuję i wykrzykuję: "Ojejku, bobasek!" - twierdzi Longoria - Miałam dużo ambicji zawiązanych z Hollywood, ale teraz mam nowe ambicje. Chcę być wspaniałą żoną i mieć dzieci. Odejście z serialu będzie smutnym momentem, ale wiem, że mam jeszcze mnóstwo czasu, aby grać w filmach - dodaje.
Jakby tego było mało Nicolette Sheridan grająca przewrotną i seksowną Edie zostanie mamą. - Nicollette wygląda kwitnąco, a wszyscy na planie plotkują o jej ciąży. Wypytywała Felicity i Marcię, w jaki sposób ciąża wpłynie na jej wygląd i czy nie będą jej wypadać włosy - twierdzi informator.
Aktorka na razie przygotowuje się do ślubu z ojcem swojego dziecka, piosenkarzem Michaelem Boltonem i prawdopodobnie niedługo zrezygnuje z gry w serialu. - Nie wiem jak będzie wyglądała sprawa umowy, ale bycie mamą jest wyjątkowe i jestem bardzo szczęśliwa - mówi aktorka.
Może jednak ciąża Nicollette znajdzie miejsce w scenariuszu Gotowych na wszystko? W końcu, skłonnej do romansów Edie też może zdarzyć się "wpadka".
Co wy na to????????Myslicie ze aktorki zrezygnują z serialu??
Nie zrezygnują bo mają wszystkie podpisane kontrakt którego zerwanie nie byłoby raczej opłacalne. Pewnie pokażą ciąże w serialu, albo ukryją tak jak to było z Marcią Cross.