PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117844
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Nie wiem, czy widzieliście już ten materiał, ale jestem ciekaw waszych opini na ten temat. Najbardziej interesujące wydaje się zdanie Evy Longorii, która mówi, że ktoś zginie w 6 lub 7 odcinku. A wy co o tym sądzicie?
http://pl.youtube.com/watch?v=jIJPSdfdlJc&mode=related&search=

mate_von_kar

Ja uważam, że umrze Victor Lang. Bo:
* Victor sie zużył
* Gabi zrobiła by więcej dla miasta (nie chodzi o akcje charytatywne czy zarządzanie miastem ale o śmierzne sytuacje)
* Gabielle i Carlos pasują do siebie i widać była w sezonie 3, że tęsknią za sobą
* Co to byłby za serial bez Gabrielle...

ocenił(a) serial na 6
mate_von_kar

Gaby na pewno nie umrze. Zawsze tak mowia...zeby bylo tajemniczo.
Ja juz jestem za Victorem - nie lubie go ale troche wkurza mnie to ze pozbywaja sie "zbednych" juz postaci poprzez smierc (Nora,Alma...)
Mam nadzieje ze jego smierc bedzie sensowna, a nie ze potraci go samochod...albo spadnie z dachu

użytkownik usunięty
Marvin

Ja też. No i jestem bardzo ciekaw, co to za scena, kiedy Bree, Susan i Lynette wchodzą z impetem do szpitala.

ocenił(a) serial na 8

nie chce by Victor umarł!
było by to marnotrawstwo postaci... chyba, ze by coś ciekawego wymyślili Gaby, bo zazwyczaj ma nudne wątki.

nate_3

Gaby będzie chciała się rozwieść, Victor uderzy ją, a gdy ona zacznie się bronić on dostanie ataku serca...

Marvin

Z tego co wiem VICTOR DOSTANIE ZAWAłU! Pokłóci sie z Gabi bo ta będzie chciała rozwodu, uderzy ją a gdy ta będzie się chciała bronić nastąpi atak serca i bum (Victor trupem).

ocenił(a) serial na 8
michu1945

a skąd wy to wszystko wiecie, to są nie potwierdzone plotki.
Victor miał umrzeć już w ostatnim odc 3 sezonu.

a może to będzie Karl, też chodziły takie plotki.

nate_3

A no właśnie! Karl będzie gdzieś jechać z córka (Julie) na wakacje. Samochód sie rozwali a tylko Julie przeżyje. Właśnie taki spoiler gdzieś czytałem.

ocenił(a) serial na 6
michu1945

Nie za duzo tych trupow? Ludzie, nie wierzcie we wszystko co pisza...:

ocenił(a) serial na 8
Marvin

denerwują mnie te zgony na WL... 3 sezon pod tym względem był rekordowy.

mate_von_kar

Apropo zza kulis (żaden spoiler)
http://gotowenawszystko.blox.pl/2011/02/Eva-Longoria-i-jej-zdjecia-zza-kulis.htm l