PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117742
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Bo mi się wydaje że on z jakiś miesiąc temu był wyżej w rankingu seriali(?)

ocenił(a) serial na 10

Jakieś kilka miesięcy temu utrzymywał sie na 4/5 miejscu, a teraz... jak sam widzisz.
Cały czas leci w dol.

Co sie dziwisz. Jak oglądają "znafffffcy" to tak potem jest.

ocenił(a) serial na 7
michu1945

To nie "znafffffcy" tylko multikonta. Fani "Przyjaciół" też próbują z nimi walczyć.

użytkownik usunięty
patrykDJ2009

"To nie "znafffffcy" tylko multikonta. Fani "Przyjaciół" też próbują z nimi walczyć."
Jak???

użytkownik usunięty

Pokemony, dzieci Neo, itp są w ów serwisie więc nie ma się co dziwić jak perełki wśród seriali znikają w otchłani rankingu, nie tylko GNW są tego przykładem np. Z Archiwum X, Castle, Hoży Doktorzy...

Niestety ostro spadły. Z tego co pamiętam to od wakacji tak poleciało. To wina dzieciarni, która tu przy wiało (może z epulsa? nie wiem...) zobaczcie ile w rankingu jest seriali typu : Vampire Diaries (zgroza! co to jest wgl?! ) Big Bang Theory (humor bez komentarza ;/), Bragon Ball ... itd itd. Takie toważystwo nie docenia dobrego, przemyślanego serialu.

ocenił(a) serial na 10
paula_kaprys

Pamiętniki wampirów akurat są bardzo fajnie oglądnij a przekonasz sie :) ale reszta w pierwszej 10 to porażka.

Wiki69

Oglądałam. Nie podobają mi się seriale i filmy o wampirach. Jedyny, który lubię to "wywiad z wampirem" :)

ocenił(a) serial na 10
paula_kaprys

który odcinek oglądałaś? jeśli pierwszy to rozumiem że ci sie nie spodobało bo był nudny. Ale dalej akcja sie rozkręca robi sie ciekawie i potem sie czeka na nowe odcinki tak jak z gotowymi na wszystko :) pozdrawiam ;*

użytkownik usunięty
Wiki69

Ja oglądałem już kilka odcinków "Pamiętniki wampirów" i może być i na pewno obejrzę następne odcinki, ale na "Gotowe na wszystko" bardziej czekam i bardziej wolę niż na "Pamiętniki...";]

Wiki69

widziałam pierwszy, i ten, który leciał w tv tydzień temu, a wcześniej tez jeszcze jakiś ale nie znam nr. :P

ocenił(a) serial na 10
paula_kaprys

Jeszcze dzisiaj rano (01.02.11r.) miał 8,0. Teraz ma 7,9. ;|

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
michu1945

nie ma co porównywać GNW z Pamiętnikami wampirów, to drugie to typowa produkcja dla nastolatek, ładna, prosta, lekkostrawna, z nieskomplikowaną akcją, bynajmniej nie krytykuję tego typu seriali, sama oglądam np nową Nikitę czy Gossip Girl, ale to zupełnie inny poziom niż Desperatki.

użytkownik usunięty
michu1945

michu1945 wiesz że tym odważnym szczerym postem skazujesz się na lincz dzieci Neo...

użytkownik usunięty

Przynajmniej szczerze napisał i ja się z nim zgadzam w 100% i niema co się przejmować dziećmi Neo!

użytkownik usunięty

Tak też się zgadzam na 100% ale kiedyś na filmwebie natrafiłem na post dziecka Neo, które po skrytykowaniu wraz z innymi zaczęli wystawiać automatycznie ocenę 1/10 nie znając filmu aby obniżyć jego rangę. Nie chcę aby np. pamiętnik wampirów dostawał 10/10 a GNW 1/10 przez to że niedorozwiniętego emocjonalnie "człowieka" skrytykowano. Taka fala spotkała już serial Świat wg. Bundych, częściowo ZAX, więc może to się przytrafić również DH.

Myślę, że już tak jest, że dzieciaki dorwały się do ocen. Straszna szkoda, bo serial jest klasykiem. Jasne, że dobrze czasami zobaczyć coś lekkiego w stylu Plotkary itp ale oceniać trzeba sprawiedliwie.

paula_kaprys

a czy aż tak ważna jest ocena dla osób ktorzy uwielbiają ten serial ? nie powinno nas obchodzić czy DH będą na 40,50 czy 10 miejscu, bo dla nas i tak to będzie najlepszy serial. Świata nie zmienimy, są różni ludzie i różne gusta

użytkownik usunięty
hooney92

Chodzi o to aby docenić coś dobrego, a wskazać co jest szmirą, niedawno jakaś dziewczyna nie znając serialu zainteresowała się nim (gdzieś tu są jej posty), pytała się czy warto go oglądać, na pewno widziała ocenę, więc gdyby tylko tym się kierowała doszła by do wniosku że może serial nie wart jest uwagi ze względu na to że np taki PW ma wyższą ocenę niż GNW, a to jest niesprawiedliwe i może powodować że nowy widz nie doceni serialu (za niska nota może oznaczać kiepski produkt, więc osoba nieznająca serialu nie zechce spotkać się z desperatkami wiele na tym tracąc). Mówisz że świat się zmienia więc w zapomnienie powinny odejść takie dzieła jak Dyktator, a ich miejsce powinny zająć produkcje kreujące np pannę Hilton lub Hane Montane.czy tak ma być?

paula_kaprys

Po pierwsze: "Dragon Ball".

Po drugie: nie sądź, a nie będziesz sądzony.

Po trzecie: ja oglądam seriale dla siebie samej, a nie, żeby wygrywały w jakichś rankingach.

Po czwarte: kiedyś uwielbiałam ten serial, a teraz mnie nudzi, więc wcale nie jestem "anty-", tylko mówię, co uważam za słuszne.

TheNekokuroi

A oceniłam wysoko. Za pierwsze sezony.