W oczekiwaniu na 7 sezon serialu, zawaleni informacjami o powrotach starych aktorów i o przybyciu nowych (btw. nie mogę się odczekać romansu Bree z młodszym:) ) zapomnieliśmy o telewizyjnych Oscarach.
Jedyną nominacją dla DH jest nominacja dla Kathryn Joosten (?) za odcinek "The Chase"
Cieszę się bo K, jest super aktorką.
Brak nominacji dla DeMatteo, Delany( miała kilka świetnych momentów akurat dla aktora gościnnego), czy naszych głównych aktorek chociażby Longorii Parker uważam za wierutną pomyłkę.
mnie w ogole dziwi, ze jest jakakolwiek nominajca! serial juz od dluzszego czasu nie ma tego samego stylu co kiedys! Delany nie zasluzyla na nic w sezonie 5 i 6! jej wielki sezon byl 4 i fakt, ze wtedy nie byla nominowana uwazam za skandal! miec taka fenomenalna aktorke jak DeMatteo i tak spiepszyc final tej postaci i ogolnie nie dac jej ani jednego dobrego odcinka jest wstyd! DeMatteo jest juz wynagrodzona aktorka EMMY i proponuje porownac jej wystep w Sopranos a Housewives! jedyna aktorka ktora poraz koloejny lekko mogla zaswiecic jest pani Huffman! poza to mam to samo zdanie co akademia, Kathryn Joosten jest fenomenalna lecz ten sezon rownierz dla niej uwazam za nienajlepszy i moge sie zalozyc, ze tej nagrody w tym roku nie otrzyma!!