PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117742
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

(Poniżej jest źródło do artykułu)

http://gotowenawszystko.blox.pl/2010/11/Eva-i-Tony-sie-rozwodza.html

michu1945

Wczoraj Eva oficjalnie napisała to na swoim facebook'u: http://www.facebook.com/?ref=home#!/EvaLongoria/posts/165108426856536

użytkownik usunięty
michu1945

tragedia, będę się wieszał

michu1945

Ok, wszyskto naprawdę z.a.j.a.b.i.ś.c.i.e tylko doprawdy nie rozumiem co życie prywatne jednej z aktorek DH ma wspólnego z serialem, bo przecież jesteśmy na forum serialu, prawda?

bjorn.blanche

Eva odtwarza rolę Gabrielle. Gabrielle jest jedną z 5 głownych postaci. Tyle ma wspólnego. Z resztą tu zaglada więcej ludzi niż na stronę profilu aktorki.

michu1945

No właśnie, tu zagląda więcej osób bo interesuje ich serial, w innej sytuacji zaglądali by na profil "aktorki?".
Wybacz ale ja w dalszym ciągu nie rozumiem jaki wpływ na serial ma prywatne życie jednej z grających tam osób. Ale ok nie sprzeczam się już, w końcu to ogólnodostępne forum i każdy może pisać jakiekolwiek badziewie które sobie zażyczy.
pozdrawiam.

użytkownik usunięty
michu1945

michu z całym szacunkiem, bo też jestem dużym wielbicielem serii, ale czy taki "news" zasługuje na to aby go pisać kapitalkami i z 3 znakami "!" ? bez obrazy.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Szkoda mi jej =/
I nie rozumiem tego pacana!
Jak można zdradzić taką kobietę!
Nas*ane od sławy =/...

ocenił(a) serial na 10
The_BiLeK

a skąd wiecie jaka ona jest w zyciu?
może jest nudna, lub zadufana w sobie więc koleś - całkiem niezły ;) - poszukał kobiety która widzi wiecej niż czubek swojego nosa

uroda to nie wszystko :)

ocenił(a) serial na 10
fnh81

Zgaduję, I sądze że mam rację.
Wszyscy sportowcy jakoś zdradzają Tiger Woods, On, i wiele innych.
Wszyskie ich żony są nudne?:] Sądze że ze sportowcami jest coś nie tak...

The_BiLeK

Coś w tym jest. Ale z drugiej strony myślę, że Eva jest też lekko zarozumiała (oczywiscie nie wiem tego na sto procen, wiedziec to może tylko jej bliskie towarzystwo). Oni widywali się podobno tylko w weekendy to w tygodniu mogli się nudzić :D może Tony nudy nie lubi.