PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117742
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Co myślicie aby na podstawie Desperatek nakręcono pełnometrażowy film?
Moim zdaniem było by super, gdy tuż po tym jak zakończy się produkcja serialu stworzyć
kinową wersje :)
tak jak było w przypadku Seksu w wielkim mieście.

użytkownik usunięty
Kamil_

NIE NIE dlatego że film mógłby zniszczyć to co było budowane dzięki serialowi w popkulturze, a jeżeli już to jaki scenariusz , fabułę byś przygotowała/by przygotowali?

Kamil_

Fajnie! Ale To by musiało byc coś serio powalającego. moim zdaniem Sex w wielkim miescie został "zawalony". Serial był lepszy (choć w sumie tez nie powalał moim zdaniem).

ocenił(a) serial na 10
paula_kaprys

No mi się wydaje że można zrobić naprawdę dobre widowisko. Momenty komediowe wplecione w klimat dramatu, a zakończenie powalające, coś w stylu odcinków kończących sezony, np jakaś desperatka umiera! Oczywiście żadnej tego nie życze :)

Kamil_

Ktoś w programie "Ask Desperate Housewives" (part 6) zapytał o to czy powstanie pełnometrażowy film: Marc Cherry odpowiedział, że nie odmówił by takiego projektu, ale musiała by minąć dekada = 10 lat, od zakończenia produkcji. Wtedy dopiero zebrał by aktorów (nie powiedział konkretnie czy tych z serialu) i odtworzył by postacie. Była to też na razie jedyna wzmianka o planach na film.

Źródło:
http://www.youtube.com/watch?v=rK5jeQA4sBA

michu1945

ohhh z innymi aktorami to ja nie chce.... :P

paula_kaprys

dajcie spokoj;D film nie zaspokoilby widzow bo...oni kochaja SERIAL

madzislawa92

prawda. Ogółem od jakiegoś czasu wole seriale niż filmy, fajnie jest widzieć długo rozwijające sie wątki. W filmach wszystko się kończy za szybko :)