PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117742
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Jaki jest ten serial? O czym opowiada? Jakie sa glowne watki i czy warto poswiecic na niego czas?

ewelka1988_88

Oczywiście, że warto. Wydaje mi się, że jest to jeden z najlepszych seriali jakie powstały. Dociera on do szerokiego pasma publiczności, nie do np jak w przypadku Gossip girl, 90210 do wąskiej grupy nastolatków. Opowiada historie gospodyń domowych mieszkających na przedmieściu. Każda z nich jest inna, ale równie interesująca. Zdecydowanie polecam. Nie zabraknie wątków miłosnych, kryminalnych, czy też komediowych które czasami powalają na łopaty.

naaata22

Właśnie jestem po pierwszym odcinku i już mogę powiedzieć, że się zakochałam w tym serialu.

użytkownik usunięty
ewelka1988_88

Tak z ciekawości dlaczego dopiero teraz spotkałaś się z tym serialem (wg mnie kultowy jak ZAX)?

Słyszałam o nim od bardzo dawna, ale w sumie zawsze albo nie miałam czasu, albo oglądałam inne seriale [typu - Fringe, Chuck, Prison Break itp] aż w końcu postanowiłam zobaczyć GNW. Czytałam tyle pochlebnych recenzji i mnie zaciekawiło czy faktycznie taki jest. Póki co jestem pod wrażeniem.

ewelka1988_88

ewelka1988_88. Nie możesz sie doczekac co bedzie dalej? Wejdź w wikipedię i wpisz "gotowe na wszystko". Ździwisz się ile tam jest informacji...

michu1945

Moze lepiej nie ;) Wole oglądać bez siedzenia jak na szpilkach, i czekania na jakiś moment o którym czytałam, bo czasami to strasznie meczące jest.

użytkownik usunięty
ewelka1988_88

Czyli nie znasz szczegółów kolejnych sezonów? Jeżeli tak to będzie to czas świetnej rozrywki. Ja również robię maraton DH od 1 odc. (obecnie jestem na sezonie 3 odc.15:-)).

Widzę, że Gotowe... należą do seriali do których można powracać :)

ewelka1988_88

Zdecydowanie :) ♣świetnie jest sobie wrócić do początku serialu i obejrzeć od nowa. Mnie sie nie nudzi, chociaż widziałam każdy odcinek juz minimum 3razy.

ocenił(a) serial na 9
ewelka1988_88

Ten serial jest naprawdę świetny. Opowiada o perypetiach kilku przyjaciółek, o życiu każdej z nich, ale wtrącane są też wątki postaci epizodycznych. Każdy odcinek kończy się puentą, podsumowaniem.
Naprawdę warto go oglądać ze względu na świetną grę aktorską, a także wykreowane postacie, klimat i historie, które przedstawia. Polecam każdemu.