Jak Wam sie podobał pierwszy odcinek? Według mnie jest bardzo dobry! Może nie tak dobry jak pierwszy odcinek pierwszego sezonu, ale z pewnością lepszy od początku drugiej serii. Jest w nim wszystko to, za co kocham ten serial...były i momenty śmieszne(scena z 'przenoszeniem' urodzin, napad śmiechu Gabby, Susan i jej koktajl, Eddie i Xiao - Mei) momenty tajemnicze(wątek Orsona, ręka na końcu) i wszystko to co zapracowało na sukces tego serialu. A zatem zapowiada sie ciekawy sezon i już nie mogę sie doczekać następnych odcinków!
A jakie są Wasze odczucia?
Kurde!!! Ale wpadka, no nie wierze, jestem w szoku!!! Siedzę sobie jak gdyby nigdy nic w domu, czekam łaskawie, aż pojawią się zapowiedzi w polsacie, że wkrótce zacznie się emisja 3 sezonu "Gotowych.." Wchodze dzisiejszej pięknej nocy na forum i co? Widzę (i nadal nie wierzę), że to już 7 odcinek będzie leciał. Mógłby mi ktoś napisac na jakim to programie to puszczają i czy ma ktoś może odcinki z 3 sezonu, które chciałby mi jakoś użyczyć, pożyczyć, przesłac, sprzedać... cokolwiek bo teraz to jestem Zdesperowany....
poszukaj na youtubie skoro taki jestes zdesperowany :P a jak chcesz miec na wlasnosc to najlepiej jakis program do sciagania i tyle :PPP
ps. tyle razy bylo juz mowione... - nowe odcinki Desperatek lecą w amreyce na ABC
Znajdz sobie na necie program do sciagania - BearShare - tam sa:) Ja mam juz 7 ;D
Znajdz sobie na necie program do sciagania - BearShare - tam sa:) Ja mam juz 7 ;D
1 odcinek 3 serii był słaby i mnie rozczarował (cały czas się tylko powtarzali - przecież to wszystko już było!). Na szczęście kolejne odcinki trochę podniosły poziom. Ale i tak już pewnie nigdy nie osiągną pułapu 1 sezonu, który był zdecydowanie najlepszy.
Kolejny odcinek ogolnie byl spoko, ale rozczarowali mnie...SPOILER!!!!!
...usmiercajac Nore, bo po prostu poszli na latwizne teraz klopoty Lynett sie skonczyly. Ale za to sama Lynette byla super z jej wybuchem w sklepie i "kupie ci zywego robota". No i Gabi z Carlosem byli niesamowici w niszczeniu domu.
ja jak narazie czekam by móc zassać nowy odcinek. a Ty scarlett.1984 już tak szybko obejrzałaś? zdradź mi gdzie oglądałaś [z czego zasysałaś;)]. ja jak narazie jestem po previously on i desperate moment z abc.com... i wydaje mi sie, że ten odcinek bedzie naprawdę fajny... No ale zobaczymy.
odcinek bardzo dobry, chyba najlepszy z dotychczasowych. do połowy mnóstwo zabawnych sytuacji potem troche smutno i zaskakująco (dobrze że nie czytałem spojlerów). szkoda nory bo lubiłem ją.
Najlepszy odcinek DH ever, co prawda były jeszcze bardziej genialne, ale ten był po prostu piękny. Przyznam się że rzadko płaczę przed ekranem :)
Chyba najgorszy odcinek z wszystkich, żałosna śmierć Nory, która padając ma jeszcze czas opowiedzieć o córce, potem ratunek w ostatniej chwili, a najgorsze to chyba kiczowate przesłanie na końcu ze snem. Śmiertelność na przedmieściach jest w USA chyba niesamowicie wysoka, kto jest w stanie policzyć, która osoba już ginie? Mam nadzieję, że to wypadek przy pracy, a nie stała tendencja jaką obierze ten serial.
ahhh... spryciula :P no nic. My biedni Polscy zjadacze chleba musimy się zadowolić internetem. Nie żebym narzekała ;) Lubię jakość odcinków DH w formacie 350mb
Właśnie skończyłem oglądać 7 i 8 odcinek.... SZOK!!!!!!!!!!!!!!! niesamowity zwrot akcji i niezły cyrk... ale końcówka 8 części to po prostu ciarki po plecach.... "protector" to niezły element...
Ale szkoda że nie oglądam co tydzień:) i że już skończę zanim się na Polsacie zacznie:)
po słabszym 7, 8 całkiem dobry, pierwszy raz od dłuższego czasu wyczekuję na kolejny odcinek z niecierpliwością
Ale czy na "spokojnych" przedmieściach USA naprawdę mieszkają sami po*** ludzie? :) Aż się zacznę bać własnych sąsiadów, przecież tam kto się nie wprowadza to gorszy dewiant/bandyta/morderca
307 naprawdę dobry. Bardzo mi się podobał. Śmierć Nory bardzo nieoczekiwana. Aż na krześle podskoczyłem jak Carolyn do niej strzeliła. Wystapienie Lynette też było mocne!
Trochę szkoda, że Nory już nie będzie, bo śmieszne scsny były między nią a Lynette.
Właśnie ściąga sie 308 wiec pewnie jutro oberjzę.
Pozdrowienia dla wszystkich fanów tego serialu :)
a co oznaczalo to P na koszulce bo niewiem Prote cos tam...Bo przecierz nie pedofil bo o po poslku...a tak pozatym to morze on nie jest pedofilmwe morze to bedzie cos z jego siostra zwiazane bo wg jej nie pokazuja i wg bylo by zbyt oczywste gdyby tak odrazu bylo wiadmo zeon jest pedoflem a przecierz desperatki z tego slyna ze sa tajemnicze i pelne nieoczekiwanych zwrotow akcji....jak sadzicie?
Ale po angielsku pedofil to pedofile z tego co pamietam z filmu 'Hard Candy' Możliwe, że będzie chodziło o pedofilię, w końcu 'DH' często dotykają cięższych tematów.Było o gejach więc pewnie będzie coś o pedofilach... A 308 bardzo mi się podobał. Ciekawy wątek Orsona i jego matki. Żal mi coraz bardziej Susan. Tak strasznie cierpi jak widzi Mike'a z Eddie.
Czekam na 309 :)
"Było o gejach więc pewnie będzie coś o pedofilach"
:/ znaczy się dla Ciebie homoseksualizm i pedofilia są na tym samym poziome 'ciężkości' tematycznej?
Chodzi mi o to, że zarówno temat związany z gejami jak i z pedofilami jest tematem tabu i nie zawsze się o tym rozmawia. W życiu bym nie postawił na tym samym poziomie homoseksualizmu i pedofili.
u nas tak jest, bo o to chodzi panom politykom i panom kościelnym, żeby zrównać te dwa tematy. Przez ciągłe powtarzanie tego połączenie sprawiają, że ludziom wdraża się ono do języka w tej właśnie formie. Jednak gdy się wyjdzie poza radosną ojczyznę, to w tzw. krajach rozwiniętych nikomu do głowy nie przyjdzie stawianie tych dwóch terminów obok siebie.
A pedofil po angielsku to paedophile (chyba taka pisownia).
Ale ja nie postawiłem tego obok siebie. Fakt, może tak to wynikło z pierwszej wypowiedzi, ale jak już napisałem, chodzi mi o to, że o obu tych tematach trudno mówić i dobrze, że w 'DH' starają się coś z tym zrobić.
A tak na marginesie to niech sobie 'panowie kościelni i panowie politycy' mówią co chcą na ten temat. Mam na tyle zdrowego rozsądku, żeby samemu dojśc do tego, czym jest pedofilia a czym homoseksualizm.
'A pedofil po angielsku to paedophile (chyba taka pisownia)'
ale mimo wszystko i tak 'P' jest pierwszą literą ;) :P
no a co teraz wszyscy powiedza o "nowym" po jego tlumaczeniach na temat zabawek w wczorajszym odcinku?? "chlopcy" w tym odcinku byli po prostu nieziemscy - jestem twoim najlepszym kumplem w wydaniu Carlosa - bomba
Kolejny świetny odcinek. Przekomiczne sceny z dziećmi Scavo oraz Susan, intrygująca pani Hodge. Do tej pory 3 seria dorównuje pierwszej, a może nawet przewyższa dzięki wielkiemu 3x7
Jeszcze gdy potem pyta jaki był, dostaje mało wymijającą odpowiedź z komentarzem: a my byliśmy Twoimi najlepszymi przyjaciółmi - super :)
No cóż, nowy wyjaśnił zabawki, ale pozostaje sprawa zdjęć, której żadne racjonalne/praworządne wyjaśnienie nie przychodzi mi do głowy.
Trochę kretyna robią z Delfino po amnezji - wie, że ma policję na karku, a jedzie z dowodem rzeczowym prosto w ich łapy.
Ale co mnie chyba najbardziej rozbawiło - dzieci chcą zrobić przyjęcie w klimacie Gomora
A swoją drogą to się stało z Kaylą po śmierci Nory ? Myślałam, że zamieszka u rodzinki Scavo.
I co się stało z Betty, bo nie pamiętam, żeby wyjaśnili ten wątek...
309 bardzo ciekawy. Intersująco zapowiada się wątek pana 'Protektora'. Zabawki pewnie na szybko upchał do szpitala, bo wiedział, że Lynette napusci policje na niego lub coś w tym stylu. A zdjęcia albo gdzieś schował, albo spalił. Wątek Orsona również ciekawy.
Rewelacyjna Gabby. I tak jak już ktoś napisał impreza w stylu Gomora na całego mnie rozbawiła :)
Czekamy na 310 :)
Do Trish: Faktycznie, z Kaylą to nie wiem co się stało, pewnie mieszka ze Scavo, ale jakoś jej pokazują :? A Betty Applewhite wyprowadziła się, po tym jak policja zabiła Matthew :)
racja, Gabi boska:) ale Karen jest niesamowita i ciekawe co wymyśli razem z Lynett:):) I świetnie się rozwija wątek Orsona i Bree. Kapitalny odcinek 9
Karen McCluskey to jedna z moich ulubionych trzecioplanowych(nazwijmy je tak)postaci. Jeszcze jest Ida Green :) (nie wiem czy to się tak pisze). Ta co pokazali ją w pierwsyzm odcinku drugiej serii, że cały czas się upijała :)
Nie spodziewałem się takiego podejścia do sprawy 'Protectora'. Wizyta na policji odebrała jej część powagi. Chociaż w Stanach to i tak pewnie zelektryzowało ludzi.
Rewelacyjna jak rzadko Gabrielle i schylająca się Susan windują ten odcinek na drugim miejscu mojej prywatnej listy III sezonu, zaraz po epizodzie 7. Tylko Bree mi szkoda...
Bree to wogóle ma przerąbane życie. Twórcy 'DH' wspominali coś, że chcą uśmiercić jedną z głównych bohaterek i coś czuję, że to właśnie będzie Bree. Po pierwsze Marcia Cross jest teraz w ciąży(albo już urodziła) a po drugie pewnie Bree popełni samobójstwo i możliwe, że zastąpi Mary Alice w kmentarzach...ale tego to bym nei chciał, bo serial bez którejkolwiek desperatki dużo by starcił...
Mnie bardzo się podobała Gabi z ostatniego odcinka... Szkoda, że jednak przeprowadzili ten rozwód, bo mimo wszystko miałam nadzieję, że będą razem ;))
Jeszcze nie jest wszystko przesądzone. Możliwe, że będą razem, ale pewnie będziemy musieli jeszcze chwilę na to poczekać i popatrzeć przez kilka następnych odcinków jak się sprzeczają i unikają nawzajem :)
A to nie jest tak, że wszystkie aktorki maja podpisane kontrakty na siedem sezonów? Już słyszałem, że będa usmiercać gabrielle, bo Longoria chce grac w filmach. Moze poczekają i po siodmym sezonie usmiercą wszystkie na raz :)
hehe...niezły hardkor :)
Ja słyszałem, że z Longorią to jest tak, że ona poza 'DH' nie chce być już angażowana w żaden serial i chce się skupić na filmie fabularnym. Moim zdaniem wszytskie powinne zostać do końca w tym serialu, bo to on je wypromował i to dzięki niemu ludzie praktycznie na całym świecie wiedzą co to za aktorki. Szczerze, to przed obejrzeniem 'DH" tylko Felicity kojarzyłem. Teri, pomimo iż występowała w Bondzie i serialu o Supermenie jakoś za bardzo nie kojarzyłem :P
Wiec lepiej niech siedzą do końca i nie narażają się fanom :]
Hatcher wystepowala w bondzie??!!:O:O toż jestem zaskoczona :PP
btw, ciekawe czy w zyciu tez taka zyciowa dupa z niej :PP
http://jutro.nie.umiera.nigdy.filmweb.pl/ jako Paris Carver. Na przedostatnim plakacie dobrze ją widać :)
no Protector wczoraj pokazal na co go stac - zaskoczylo mnie to rozwiazanie. No zreszta ogolnie robi sie coraz ciekawiej np.u Bree- zdjecia , no i pojawienie sie Almy. Nie kumam Susan ale ja po prostu wole Iana( czy jak mu tam)
czesc, mam problem. chcialabym sciagnac serie 2 i 3. czy ktos moze podac mi adres strony, ktora mi to umozliwi??pilne
Ciekaw jestem czy Protectora spławią na dobre czy też jeszcze się pojawi. Z Edie zrobili sucz najgorszą, Susan oczywiście zagubiona tragicznie: "kim jestem, co robić !?" U Bree i Orsona tradycyjnie nie wiadomo co robić. Gabrielle się wyrabia, niezła ta akcja z tatusiem i córką jego, biedne dziecko, nie ma szczęścia do ludzi ;)
Nie wie ktoś czy Desperate idą ciągiem czy będą miały przerwę jak wiele innych seriali?
nie ma zapowiedzi 11 odcinka, a jego data emisji jest podawana na styczeń.
Wiec przerwa już trwa... a szkoda :|