Witam, chciałbym wiedzieć kiedy TV Polsat wyemituje kolejny sezon ? Piszę coś że niby od 13 stycznia ale to chyba ten sezon już był mnie interesuje kolejny to chyba będzie 5 lub 6. Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odzew.
http://www.filmweb.pl/serial/Gotowe+na+wszystko-2004-140235/discussion/Pytanie+o +termin,1503452
(Sezon piąty był już emitowany na polsacie)
No właśnie, mnie interesuje już sezon 7. 6 oglądałam na necie, a 7 za nic nie mogę znaleźć, pewnie muszę jeszcze poczekać... Jeśli jednak ktoś zna stronkę na której będę mogła to obejrzeć to niech śmiało podaje;) nie pogniewam się.
spróbuj wpisać "iitv" lub "serialle" to na pewno tam będą.
Podał bym ci pełne adresy ale pod spodem wyskakuje napis: "Wprowadzona przez Ciebie treść jest niezgodna z Regulaminem Serwisu"
Możesz też wpisać w google "gotowe na wszystko online" i masz pełno wyników. Ja tak znalazłem.
Sezon 7 juz leci na FoxLife! Wiec jesli masz Cyfre+, to musisz tylko zagladnac do programu w ktory dzien leci i juz mozesz ogladnac w telewizji! FoxLife jest na 49 kanale Cyfry+!
A w internecie sa odcinki na iitv
na polsacie leci teraz od poniedziałku do piątku 4 sezon koło czternastej,
5 odc na tydzień do dość sporo, więc może pociągną tak aż do 6 sezonu, a jeżeli 6 sezon skończyłby się wtedy jakoś na wakacjach, to 7 puściliby na jesień i wróciliby do swojego 'systemu', bo w tym roku pomineli 6 sezon