PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117729
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Pierwszy, drugi, trzeci czy czwarty (dla tych którzy oglądali go dzięki dobrobytom torrentów)??? jak tak się dobrze zastanowić, to wszyscy prawdziwi fani desperatek już dawno przed emisją w Polsacie widzieli odcinek 3 czy 4 sezonu. Z wcześniejszymi seriami może było trochę inaczej, bo jeszcze wtedy niewielu miało internet i wiedziało cokolwiek o torrrentach. Acha, według mnie 3 sezon był najlepszy, a za najlepszy cytat uważam rozmowę Bree i Andrew'a: Odwrotnością miłości nie jest nienawiść, lecz obojętność. Jeśli mnie nienawidzisz, to znaczy, że nadal coś czujesz. Jesteśmy ze sobą połączeni, a ja nadal mam szansę cię uratować.

Opis: Bree do Andrew

użytkownik usunięty

u mnie jest chyba tak

2
3
1
4

4 sezon - , jak na razie nie jest jakoś rewelacyjny, postacie są mniej zabawne, ogólnie mało się dzieje nie licząc tornada. dlatego jak na razie 4 sezon jest na ostatnim miejscu.

ocenił(a) serial na 9

U mnie tak:
najlepszy 1 sezon (najciekawsza tajemnica)
potem 2 sezon (tajemnica też fajna, ale wątki słabsze)
następnie 3 sezon (tajemnica słaba, a wątki wiały nudą)
na końcu 4 sezon (być może się rozkręci, w każdym razie ma duże szanse, by pokonać sezon 3 xD).

Według mnie:
- 3 sezon
- 2 sezon
- 4 sezon
- 1 sezon

ocenił(a) serial na 10

u mnie:
1
3
2
4

Zobaczymy co bedzie dalej:)

Anjouka

U mnie identycznie. Więc się podczepię pod Ciebie. :P :) Pierwszy był świeży, oryginalny, zabawny, trzymał w napięciu i zaskakiwał. 3 -niezły wątek kryminalny, szybkie tempo, ale trochę stracił po przedwczesnym rozwiązaniu zagadki. 2 -dosyć dobry, ale praca Lynnette z mężem nieciekawa, a i zagadce jakoś brakowało ducha, chociaż zwłaszcza kilka pierwszych odcinków zasługuje na najwyższe uznanie (do samobójstwa pigularza). 4 sezon jest jak na razie najsłabszy. Pomimo tornada -nic się jak na razie nie wydarzyło. Brakuje: tajemnicy, trupów (te kilka w odcinku z tornadem równie dobrze mogło przeżyć -żadna strata, ani zysk dla serialu -nawet w wypadku Langa), humoru, ciekawych wątków -za dużo zaś jest raka, narkotyków i ślepoty (co przemienia "Gotowe..." w telenowelę pokroju "Mody na sukces"). Mam nadzieję, że skrócenie sezonu z powodu strajku scenarzystów wyjdzie serialowi na dobre -i że odcinki czekające nas wiosną będą bardziej przypominały poziomem wcześniejsze sezony.

Jak dla mnie:

1 (Mary Alice oczywiście i narazie njabardziej przerżająca dla mnie)
4 (Katherine mnie wciągnęła ;->)
3 (osławiona Gloria Hodge i Monique Polier. Tylko szkoda że nie było tej tajemnicy więcej)
2 (żenada. Nie jestem rasistą ale samo skomponowanie tajemnicy było nudnawe i nie za bardzo skomplikowane)

ocenił(a) serial na 9

Moim zdaniem najlepszy jak dotąd był sezon 1, później 2, 4 i na końcu 3. Mam nadzieję, że następne sezony będą jeszcze ciekawsze ;).

ocenił(a) serial na 10

na chwile obecna
2
4
1
3

<za krotki>:))

ocenił(a) serial na 5
Careyomaniak

hym-hym... a więc...

1
3
4
2

Drugi sezon jak dla mnie był najgorszy. Tajemnica zbyt szybko się rozwiązywała, a końcowe "zaskoczenie" (zabił normalny syn, a nie nienorlany) zaskoczeniem nie było.

ocenił(a) serial na 9

Jak dla mnie to

Numer 1 to sezon 3
Numer 2 to sezon 1
Numer 3 to sezon 4 i 2 (Ale prawdopodobnie sezon 4 przesunie się jak
zobaczę wszystkie odcinki)

ocenił(a) serial na 9
Jellenio

widze że są bardzo bardzo rózne zdania.wszystkie kombinacje, i wyliczjąc średnią arytmetyczną wnioskuje że wszystkie sezony mają bardzo dobry zbliżony poziom, nie ma żadnego który by sie wybijał jako najlepszy albo jako najgorszy ze wwszystkich

użytkownik usunięty
Green_Dragon

Masz rację. 1 sezon to było coś nowego, świeżego, ale już od pewnego momentu zaczęło tracić swój impet, na szczęście wciąż było na bardzo dobrym poziomie. 2 sezon rozpoczął się rewelacyjnie, potem trochę obniżył loty, by na końcu znów zaliczyć zwyżkę formy. 3 sezon miał bardzo mocne pierwsze 10 odcinków, dość dobre następne 5, a potem z wiadomych powodów stracił formę. 4 sezon jest póki co bardzo dobry, ale moim zdaniem stracił "powera" w odcinku z Halloween.

ocenił(a) serial na 10

U mnie sezony 4 i 3 na pierwszym miejscu, no może 4 troszke wyżej, a potem miejsce 2 to sezon 1 a miejsce 3 to sezon 2.

ocenił(a) serial na 10
Lucas_Michael

Zanim wypowie sie która wedlug mnie seria byla lepsza to zwroce sie do pana Krzysztofa28 jezeli ogldales film legalnie sciagles z legalnej strony ogldales na kablowce to jestes fanem filmu ale zobaczyles piracka serie bo bys nie wytzymal do legajnej premiery wpolsce bo byc cie choraba chycila to nie jestes fanem serialu tylko czlowiekiem co oglda nie legalne kopie i okradasz artystow aktorow ktorzy ciezko pracuja na ten serial . A teraz sie wypowie mi wszystkie serie 3 sie podabaly moze byly jakies wady wktorych ze sezonach 4 nie widzialem bo jaczekam na legalna premiere ktora juz sie zaczyna od 14luteg FOX LIFE

użytkownik usunięty
kinoman85

A może ja oglądałem 4 serię w Ameryce! Nie osądzaj ludzi, pieprzony kinomanie o jakieś piractwo, bo sam na pewno nie płacisz za abonament, a oglądasz telewizję, kopiujesz sobie gierki komputerowe od kumpli i robisz inne świństwa. A gotowe oglądam tylko LEGALNIE! Czasami mi się wydaje, że takich jak ty, nie powinni wpuszczać na ten portal, bo tylko obniżasz poziom intelektualny tego serwisu!

użytkownik usunięty
kinoman85

...

gotowe na wszystko można oglądać legalnie w sieci,
a gadanie o 'prawdziwych fanach' jest bezsensowne, każdy ogląda to co lubi.

użytkownik usunięty

co ty gadasz? jak można by było oglądać za darmo w sieci, to byłoby to złamanie praw autorskich
. zastanów się co piszesz!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

nie musze bo wiem co piszę, i to nie jest kłamstwo,
nie mówię o ściąganiu przez p2p, p2m czy inne, gotowe można oglądać online i każdy chyba o tym wie...
a co do praw autorskich, to coś o nich poczytaj najpierw, a potem..

ocenił(a) serial na 10

Popierwsze napisalem ci jesli ogladales film legalnie to super i podrugie nie sciagam filmow neta nie kopiuje gier nawet dzis ide do kina na film i trace 13zl ale che stracic chce 120minut spendzisz milo w sali kinowej abanomatet place to tego mam cyfre+ legalnie za 105zl wiec nie gadaj mi tu bzdur

użytkownik usunięty
kinoman85

A jak mi to udowodnisz? I nie kłam, że płacisz za Cyfrę + 105zł, bo takiej ceny nie ma za żaden abonament. Są tańsze i droższe, ale inne. Kłamiesz jak z nut! I ty się nazywasz kinomanem? Żal xD.

użytkownik usunięty

no i co z tego? po co ciągnąć tę bezsensowną dyskusję. Lubi chłopak się mądrzyć to niech będzie sobie "prawdziwym kinomanem" chociaż tak naprawdę wcale nie wie co to oznacza i na czym to polega. No ale cóż.
Jednych stać na drogie filmy innych nie. Proste.

użytkownik usunięty

mówisz o mnie czy o tym drugim? no napisz!

użytkownik usunięty

jeden drugiego wart, bezsensowne przekomarzania.

ocenił(a) serial na 10

mam Abonament za 58zl do tego 29zl HBO ktore chcialem miec 10zl wynajmuje dekoter i 8zl AXN ile to jest nie wychodzi za 105zl sa inne pakiety najtajszy jest za 18zl ale ejsst besensowny za 38zl ale tam nie ma programu ktory ogladam Placil I nie wiem po co ci sie tlumacze i chyba po to by ci morde zatkac Odwal sie ode mnie sciagaj filmy hadluj rob co chesz

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

zobacz na cyfre+ zobacz jakie ceny pakietow

użytkownik usunięty
kinoman85

jesteś żałosny i sam jesteś piratem i naślę na ciebie CBA!!!

ocenił(a) serial na 10

ze bym je naslal na ciebie frajerze

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

czy ty jesteś jakiś sfulstrowany? zachowujesz się tak dziwnie, że nie wiem, czy się ciebie nie bać! a i nie wierzę, że ktoś taki jak ty płaci abonament w wysokości 105 zł. jesteś po prostu głupi

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
kinoman85

Czy wy nie potraficie się spokoić? To jest forum desperatek a nie waszyc sztywniackich i nie kulturalnych kłótni, jeśli się bawicie w trolli prosże bardzo ale przynajmniej mądrze....

użytkownik usunięty
Desperate

Powiem może trochę patetycznie, ale serial powinien nas łączyć, a nie dzielić. Dajcie spokój, proszę.