PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117755
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Bla bla bla, żebyście nie widzieli już w nagłówku na liście tematów na stronie głównej o co chodzi. Bla bla bla, żebyście nie widzieli już w nagłówku na liście tematów na stronie głównej o co chodzi. Bla bla bla, żebyście nie widzieli już w nagłówku na liście tematów na stronie głównej o co chodzi.

Mianowicie:

JEDNA Z KOBIET BĘDZIE W CIĄŻY zanim ósma seria dobiegnie końca. Serwis TVGuide obiecał dochować tajemnicy kto to będzie bo sama ciężarna [w serialu] nie będzie tego ukrywać!!!!!

A oto oryginalny artykuł:
Any scoop on Desperate Housewives? — Jennifer
NATALIE: Before the ladies of Wisteria Lane bid their final adieus, one of them will end up pregnant! We're sworn to secrecy about the expectant mother's identity, particularly since there's a very good chance that she won't be keeping it.

Źródło:
http://www.tvguide.com/News/Mega-Buzz-Good-Wife-AHS-NCIS-Spoilers-1040808.aspx

Bree przeszła menopauzę w odcinkach 7x07 i 7x08. Jakie są wasze typy?

ocenił(a) serial na 8
michu1945

obstawiam Renee ;)

M_Weaver

HAHAHA. Ja teeeeż.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Ja Gaby ;)

użytkownik usunięty
michu1945

Gabrielle Solis.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Obstawiam Lynette

ocenił(a) serial na 9
matti87

Ha, ha, ha;) znowu...? Ja obstawiam Gaby albo Susan. Chociaz Renee sobie zasluzyla, ale nie potrafie brac jej postaci na powaznie.

ocenił(a) serial na 8
agucha90

Ja obstawiam tez Gabby lub Susan, Lynette wspominala w 7 sezonie, ze Paige jest ostatnim dzieckiem, Bree po menopauzie jest, a Renne raczej nie bedzie w ciazy.

ana486

Nie wiemy nic na temat tego, że Renne raczej nie będzie w ciąży. To też jest możliwe.
A może Julie?

ocenił(a) serial na 9
martoslaw

gdzies czytalam ze corka susan bedzie w ciazy i bedzie chciala oddac dziecko do adopcji.

ocenił(a) serial na 8
xshadowsphere

ale chodzi o to, ze oprocz Julie, ktora bedzie w ciazy w 13 odc., ale oprocz niej w ciaze zajdzie jedna z kobiet pod koniec 8 sezonu

ocenił(a) serial na 10
ana486

Skoro Julie będzie w ciąży, to wydaje mi się, że Susan nie będzie. Za dużo tego szczęścia dla Susan by było. Tak mi się wydaje. A może Orson wróci na stałe i Bree zajdzie w ciążę? Albo Gaby i Carlos? A może właśnie to Renee z Benem. Tylko, że ciekawe jaki sekret ma Ben, bo na pewno jakiś ma. Swoją drogą ciekawi mnie czy wątek biologicznej córki Gaby i Carlosa jeszcze się pojawi. Fajnie by było.

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

Bree nie zajdzie bo już ją menopauza dopadła :)

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Renee ;D

michu1945

Renee? Hmm no ciekawie by bylo. ale czy ona nie jest juz troche zbyt dojrzała? :P

paula_kaprys

Wszystkie są dojrzałe ;) Ja obstawiam Renne. Póxniejsze typy to Gabi/Susan.

ocenił(a) serial na 8
martoslaw

obstawiam panią McKlusky, ona nie wywinęła jeszcze żadnego numeru.;-)

miss_bober

Mrs. McCluskey ma 73 LUB 74 lata w ósmym sezonie... *poker face*

ocenił(a) serial na 9
miss_bober

A najstarsza matka swiata miala 70 lat i pochodzila z Indii...:D Nie przesadzajmy:D:D

agucha90

Nawet jeśli weźmiemy Karen pod uwagę, to ja stawiam i tak na Renee :)

ocenił(a) serial na 10
martoslaw

mowie wam, to bedzie Lynette:)

ocenił(a) serial na 10
matti87

boże, nie, ona już dość wycierpiała ;x xD

foxmulder

ana486 napisała wyżej, że:
"Lynette wspominala w 7 sezonie, ze Paige jest ostatnim dzieckiem". Pamiętam jak mówiła to składając pidżamki Paige. Może medycznie już ich mieć nie może. Paige i Patryk byli zaskoczeniem dla Niej i Toma. Kolejna ciąża to byłaby, wg mnie, przesada, aby miała mieć 7 dziecko - (licząc z Patrykiem).

ocenił(a) serial na 10
martoslaw

Wspomnieć - wspomniała, ale chyba każdy wie co to jest wpadka? Poza tym, ten serial jest przewrotny:)

ocenił(a) serial na 8
matti87

ja bym wolala zeby Lynette nie miala wiecej dzieci, albo moze tez nic nie wiadomo, bo z Tomem sie spiknac znowu i pod koniec sezonu znowu ciaza,albo moze Jane- nowa dziewczyna Toma bedzie w ciazy, bo nikt jej nie wymienil, chociaz bardziej jestem za tym ze Gabi lub Susan beda w ciazy, moze rowniez tez w ciazy corka Bree, Danielle, takie sa moje przypuszczania, kazda z kobiet moze byc w ciazy niespodziewanie

ocenił(a) serial na 9
ana486

No tak, ale chodzi o jedna z glownych bohaterek.
Ach i tak wszystko sie wyjasni dopiero na koncu:)

agucha90

pewnie Renee albo Lynette haha :D

Myycha

stawiam na Renee, aczkolwiek jak dotąd ŻADEN mój typ dot. przyszłości "Gotowych.." się nie sprawdził :D :)

ocenił(a) serial na 10
michu1945

myślę że będzie to Renee :) w końcu wątek z opieka nad córką Boba i Lee na pewno był zamierzony i wyraźnie podkreślał, że Renee w głębi duszy chciałaby być matką i w swój specyficzny sposób poradziłaby sobie z wychowaniem dziecka:)

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Biorąc pod uwagę wiek bohaterki to stawiałabym na Gaby, ale ciekawie byłoby zobaczyć Renne w ciąży, chociaż w wieku ok. 50 lat to mało możliwe.

ocenił(a) serial na 8
kate_wodnik

mysle ze to Gabi bedzie, ale po urodzeniu Juachnity (Grace) i Carlosowi ze nie chce miec dziecka, to bylo cos w odcinku 5x05 kiedy jej sie okres spoznial i jej rodzina byla biedna, ale Gabi w serialu ma 40 lat wiec raczej ona ma szanse z desperatek zajsc w ciaze. A Renne jest w wieku Lynette czyli ok 50 lat, wiec zobaczymy na koniec, ale napewno mozna odrzucic Mcklasky i Bree heheh