PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117739
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Wg mnie to jest tak:

użytkownik usunięty

Pierwsze 3 sezony były super, im dalej w las tym co raz gorzej. Już nie oglądam, przejadło
mi się. Teraz to bardziej przypomina polskie seriale typu m jak mdłości.

No to rzeczywiście duuużo nie widziałeś, bo oprócz piątego sezonu to uważam, że akcja jest ciekawa i świetna a dialogi rewelacyjne. Z resztą siódmy sezon wraca do korzeni serialu. Można powiedzieć, że "za późno", ale lepiej tak, niż wcale.

nie rozumie jak można porównać DH do tego badziewia.. całkiem inny poziom. W Gotowych każdy odcinek ma podsumowanie, które w sumie można nazwać morałem. W żadnym polskim serialu nie ma tak przemyslanych dialogów i dogranych szczegółów.

ocenił(a) serial na 10

nie jestem fanką M jak miłośc, ale porównanie tego tasiemca d DH okrawa o paranoje :D:D

desperatki są świetne, nawet jesli 5 sezon był średni to i tak chce się do nich wracać :)

Desperatki są genialne, choć faktycznie poziom spada z sezonu na sezon, ale i tak je uwielbiam :))

kuanta

Mi jak na razie piąty sezon podobał się bardziej niż otwarcie siódmego... Dla mnie to już wszystko jest wymuszone i wtórne, ale może coś się zmieni jeszcze..

użytkownik usunięty
max_c

no cóż serial rzeczywiscie przestaje szokować no ale porownanie go do m jak milosc to przegiecie he he :D
ja g i tak uwielbiam :)
szkoda ze takie seriale nie postaja w polsce...

ocenił(a) serial na 10

1 , 2 , 3 sezon rewelacja wiadomo początki :) 4 sezon nie był już tak dobry ale nadal miał w sobie to coś , 5 sezon jedyny według mnie wątek wart uwagi to " gruba Gabi " i "ślepy Carlos " 6 sezon nadal nie szokował trochę odbiegał według mnie od głównej fabuły tego serialu który rewelacyjnie był podtrzymywany w pierwszych 3 sezonach . Natomiast sezon 7 to jest TO ! ;d . Znów możemy oglądać "stare" dobre gospodynie domowe , które zrobią wszystko dla swych rodzin i przełożą dobro swych bliskich nad własne. No i te dialogi mają znów stary dobry smak :0 tak trzymać. Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki tego sezonu.

Pozdrawiam wszystkich fanów Desperate Housewives

ocenił(a) serial na 10
angelciaa

A według mnie jest tak:
1 sezon -świetny, kwintesencja DH
2 sezon- bardzo dobry, ale wątek kryminalny do bani
3 sezon- bardzo dobry i chyba najbardziej mroczny.
4 sezon- wg mnie najlepszy. Świetny wątek Kathrine, parę zwrotów akcji, tornado, Kyla- rewelacja
5 sezon- porażka na całej linii- brak jakichkolwiek ciekawych pomysłów scenarzystów
6 sezon- trochę lepszy od 5-tego, z naciskiem na "trochę". Mnóstwo dziur logicznych a finał sezonu to już porażka kompletna
7 sezon- jak na razie poziom szóstego. I nie wydaje mi się, żeby było lepiej

Sądzę że serial skończy się na 8 sezonie. Siódmy doleci do końca na malejącej z każdym odcinkiem oglądalności. Producenci dadzą jednak serialowi szansę i stworzą jeszcze ósmy sezon. On będzie miał juz jednak oglądalność na poziomie "Teatru Telewizji Nocą" i zdejmą serial. Z jednej strony szkoda z drugiej stanowi to o jakości całości. Serial należy bowiem oceniać przez pryzmat całości a nie najlepszych odcinków. To co piszę to oczywiście tylko możliwy scenariusz, ale wydaje mi się, że więcej niż prawdopodobny.

Paulos84

A wg mnie 7 sezon jest b. dobry...
5 najgorszy a najlepszego nie mam... bo kazdy miał swoje plusy i minusy...

ocenił(a) serial na 10
...Misiex...

Siódmy sezon trudno jednoznacznie oceniać. ale nie jestem na razie nim zachwycony. mam nadzieję, że to się zmieni. Brakuje mi w nim wątku kryminalnego. O planie Paula wiemy tylko tyle że jest. Czyli tyle samo o rzekomo genialnym planie Dava z piątego sezonu i pamiętamy jak to się wszystko skończyło. Ale nie chcę aż tak narzekać bo zawsze mogło być gorzej. Bałem się że wprowadzając Paula scenarzyści będą chcieli namieszać w wątku kryminalnym z pierwszego sezonu. Oby tak nie było.