Oto link do najświeższej, wiosennej sesji zdjęciowej "Gotowych Na Wszystko" -> http://www.plejada.pl/3,44131,news,1,1,gotowe-na-wszystko-7-wiosenna-sesja-fotog raficzna-gospodyn,artykul.html
Pozdrawiam!
Dzięki Koziorozec3. Jestem szczerze zaskoczony. Polski portal jest na bieżąco i ma nawet spoilery dotyczące odcinka 7x16!!! <Ciężko dycha i łapie się za serce po tym wstrząsie>
"<Ciężko dycha i łapie się za serce po tym wstrząsie>:" Haha xD świetne!
Slicznie wyglądają na tej sesji. Dużo lepiej niż na tej promującej 7sezon. Zwłaszcza buty mają powalające.
To napisała Plejada o tym, co wydarzy się w najbliższychodcinkach:
"W nowych, wiosennych odcinkach"Gotowych na wszystko 7" Andrew przekona się, że alkoholizm jest przekazywany genetycznie. Bree będzie zmuszona wziąć swojego syna na jego pierwsze spotkanie w klubie AA. Tymczasem stan zdrowia Susan bardzo się pogorszy. Dializy nerek przestaną być skuteczne i jeśli szybko nie znajdzie się dla niej dawca, to grozić jej będzie rychła śmierć. Z pomocą przyjdzie jej Bree, która zrobi wszystko, aby znaleźć dawcę dla Susan. Dawca w końcu się znajdzie, ale... czy na pewno będzie chciał bezinteresownie oddać swoją nerkę? W tym czasie Lynette będzie próbowała wybić z głowy swojej przyjaciółce Renee (która nienawidzi dzieci) pomysł na adoptowanie dziecka, a Beth Young zastanowi się, co zrobić ze swoim życiem po tym, jak Paul wyrzucił ja z domu."
O kurde. Nareszcie będzie się coś dziać z Beth. Jestem zaskoczona że Paul ją wywali. Nareszcie będzie jej pokazane życie. :D
A co do Bree to chyba coś się jej polepszy z scenariuszem. :)
Co do Bree to mam taką nadzieję, z resztą pewnie nie tylko ja :P
Beth jest super! To będzie coś fajnego
no niestety według spoilerów mizernie się prezentuje wątek Beth,a tak ją lubię....
Keith zdecydował, że pojedzie do syna i Amber na Florydzie. Bree odmówiła przeprowadzki i sama go namawiała do wyjazdu, ponieważ ich związek (krwi) jest silniejszy niż jej (oparty na miłości bądź zauroczeniu).
Natomiast aktor jako aktor. Miał pewnie w kontrakcie występ tylko na 15 odcinków to je wykorzystał i poszedł w długą...