PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117739
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

polsat

ocenił(a) serial na 10

wie ktos moze czy szanowny polsat przewiduje emisje w tym roku 6stego sezonu xDD?

ocenił(a) serial na 10
diabolina

No właśnie niestety póki co nic nie wiadomo, ale ja liczę, że Polsat się postara i jak co roku puści nowy sezon...Aczkolwiek słyszałem PLOTKI, że nie będzie go jesienią...Gorzej dla tych, którzy nie mają internetu albo mają problemy z obejrzeniem odcinków w nim...

ocenił(a) serial na 9
diabolina

Na wikipedii pisze, że od września tego roku, ale w zasadzie każdy mógł to napisać, natomiast w zapowiedziach jesiennej ramówki Polsatu o DH nie ma żadnej informacji. Jednakże teraz puszczają powtórki poprzednich sezonów, są aktualnie na końcówce 3 sezonu, możemy więc wnioskować, że gdy skończą emisję powtórek, a będzie to chyba na końcówce roku, wyemitują 6 sezon.

użytkownik usunięty
skrash

ma być bodajrze 11 września :) a w ramówce nie ma info bo przeważnie zawsze są opzione,mysle ze niebawem pojawi sie zapowiedz :)

diabolina

Ja edytuję wikipedię i ja to napisałem. Argument" puszczam powtórki i nie mogę wyemitować premiery" nie jest dla mnie argumentem. Jakoś Polsat znajduje pieniądze i wcześniejszy czas antenowy na "CSI", "Kości" itd. a zaniedbuje serial, który by mogli oglądać wszyscy.

Jak chcecie naprawdę coś wymusić na stacji to dzwońcie (22 514 52 50) i bądźcie upierdliwi: telewizja jest dla ludzi a nie ludzie dla podnoszenia wskaźników oglądalności telewizji.

ocenił(a) serial na 10
diabolina

co do dzwonienia to czemu nie , w kazdym razie jak nie to coz przerzuce sie na internet chociaz to juz nie to samo co w tv poza tym jakos lubilam tego lektora na polsacie , bo np na fox life jest totalnie denny xDDD dzieki za info ;)

użytkownik usunięty
diabolina

ooo właśnie co do lektora fox life to nieporozumienie,na polsacie jest genialny uwielbiam jego głos :)