Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 415 tys. ocen
8,7 10 1 414643
7,9 49 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Benjen Stark

ocenił(a) serial na 10

CO sie z nim stalo? W ksiązce jest coś o nim?

ocenił(a) serial na 10
matiiii

Catelyn powiedziała kiedyś "W Winterfell zawsze musi być Stark" :D
A kiedy czytałem fragmenty o Zimnorękim, to też na myśl przyszedł mi Benjen

ocenił(a) serial na 10
matiiii

Bardziej mi pasuje teoria że Król Nocy to Zimnoręki, zresztą obczaj ten temat xd:
http://www.ogienilod.in-mist.net/viewtopic.php?t=925
Niżej jest cytat Starej Niani xd

Zipox

Ja bym wolała, żeby to był jednak Bloodraven :) A co do Króla Nocy to chyba ta historia była opowiedziana tylko jako nawiązanie do rogu, imo. Mnie osobiście dziwi, skąd Dzicy mieli taką magię.

ocenił(a) serial na 10
fune

Ale Bloodraven to chyba trójoka wrona xd

Zipox

No niby tak, a nie może być i jednym, i drugim? :D

ocenił(a) serial na 8
SamChilders

Duzo postaci zostalo szybko utraconych. Oberyn Martell jest najlepszym przykladem. Postac bylaby niewatpliwie bardzo ciekawa.

Rlyeh

Postać jest/była ciekawa wg powszechnej opinii : ) Osobiście nie widzę go w dalszych tomach: już po lekturze UdW stwierdziłem, że to nawet lepiej że jego wątek zakończył się jak zakończył <to samo myślę o wątku miłości Ygritte i Jona>, a poza tym mamy teraz "Oberyny z cyckami" ; ]

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Oberyn z cyckami (świetne naprawdę) jest jak na razie kuriozalnie mało i jedyne co wynikło z ich pojawienia się to cholerny niedosyt (choć postacie mają wielki potencjał i liczę, że się nie zawiodę) ;D

samwise_6965

Nom, fakt, jest potencjał, zwłaszcza, że każda z nich <naszych głównych trzech bękarcic rzecz jasna> dostała swoją misję <włącznie z córą Dorana> - teraz tylko pozostaje poczekać, co dalej, ehh xD

ocenił(a) serial na 8
matiiii

To czekanie jest najgorsze (nie samo w sobie, chodzi mi o tą niepewność) zwłaszcza, że zostały tylko dwa tomy, a my jeszcze połowy nie wiemy z tego co powinniśmy wiedzieć, że już o takich szczegółach, jak tożsamość Zimnorękiego (nawiązując do tematu) nie wspomnę ;D
Pozostają nam tylko teorie i spekulacje, ale czasem, jak tak patrzę na ilość niewyjaśnionych wątków, myślę, że Martin sam komplikuje sobie życie (nie wiem czy celowo czy nie) miejmy nadzieję, że sam się w tym wszystkim nie pogubi ;D

ocenił(a) serial na 8
matiiii

Nie wiem, ja widzialam oczyma wyobrazni jakby sie uzeral z Cercei na obradach :D Przynajmniej nie taka ciepla klucha jak siostrzeniec.

Rlyeh

Pojawia się jeszcze w s7e6 i to chyba jego koniec chyba , że jakimś cudem będzie jeszcze żył bo coś taki zimny był chociaż umarli sie na niego rzucili . Do Jona mówił , że nie ma teraz na to czasu aby pogadać i tyle szkoda mogli tą postać jakoś pociągnąć .