PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407883
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

W scenkach spotkań zestawiono osoby, z których przynajmniej jedną w następnym odcinku pożegnamy:
- Szary Robak i Missandei snują plany na przyszłość - w logice serialu takie rzeczy nie udają się, Missandei czeka żałoba,
- Jorah spotyka się z Lyanną Mormont, mówiąc jej, że jest przyszłością rodu - raczej pożegnamy waleczną 10-latkę,
- Jamie rozliczył się ze swoich czynów i spełnił marzenie Brienne - będzie miała po kim wzdychać i rosną szanse Tormunda na przeżycie,
- Arya "smakowała życia" z Gendrym, pogodziła się (na ich pokrętny sposób) z Ogarem - szykują się straty wśród Starków.

ocenił(a) serial na 9
jones1_2

Ciekawe kogo z Mormontów ostatecznie uśmiercą, dwa spoilery i dwie różne informacje. Pierwotnie Brana miała bronić Meera Reed, zamiast niej będzie Theon ?

bazant57

Nie jestem wróżką. Jedno trafienie...

ocenił(a) serial na 9
bazant57

U mnie niby cztery ale na podstawie spoilerów. Swoją drogą od dziś nie czytam rzekomych przecieków z kolejnych odcinków. Po prostu nie.

azaleia

Zapisałaś się do AS (Anonimowych Spoilerożerców)? Mnie to ciągle frapuje. To trochę jak Koło Fortuny, gdzie widz ma wrażenie, ze jest bardzo mądry...