Mieliśmy już krwawych królów i dobrych, nigdy nie mieliśmy krwawego idioty.
To nie ja twierdzę, iż widziałem jak małpy rodzą ludzi, choć szanuję Pańską rodzinę. Pozdrawiam serdecznie.
To nie ja twierdzę, że widziałem latające słonie, objawienie żyda na niebie i gadające węże choć nie szanuje twojej sekciarskiej rodziny to gratuluje im wyhodowania tak śmiesznego trolla.
Poza tym, jak to nie widziałeś małp rodzących ludzi? Przecież sam stwierdziłeś, że cię ona urodziła.
Sugeruję użyć rozumu i uczyć się gramatyki i pisowni od podstaw. Od siebie muszę natomiast dodać iż religia to naturalny produkt uboczny funkcjonowania ludzkiego mózgu, występujący u najsłabszych intelektualnie jednostek.
To Pan zaserwował FilmWebowiczom wyjątkowo finezyjne byki, takie jak "tępo" miast tempa, która to pisownia jest na Pańskim, ateistycznym poziomie. Pozdrawiam serdecznie.
To nie ja zaserwowałem FilmWebowiczom zwroty "liczbie mnogiem" oraz iście intrygujący gramatycznie "uprawiać seks, nie licząc orgazm". Wszak ironia pojawia się zawsze tam, gdzie impotent mówi o seksie. Typowo chrześcijański poziom, nic dziwnego.
To zwykle literówki, proszę Pana, rozsądni oraz inteligentni FilmWebowicze z pewnością to dostrzegli, choć wobec tak żenujących byków, jak Pańskie, nie będą z pewnością tak wyrozumiali. Pozdrawiam serdecznie.
"typowe literówki" - raczej typowa obrona obłąkanego chrześcijanina.
Jeden błąd na sto zdarza się najlepszym, szczególnie gdy rozpisuje się nie jak ty po jednym zdaniu, które powtarzam w kółko przez 10 stron lecz po kilka, kilkanaście zdań.
Pańskie błędy zdarzają się jedynie analfabetom i ateistom. Pozdrawiam serdecznie.
http://www.religie.malutki.pl/religie_buddyzm_1.html
http://www.buddyzm.cai.pl/
Szkoda tylko, że jak powszechnie wiadomo wikipedia nie jest wiarygodnym źródłem, a informacje tam znalezione równie dobrze mogła zamieścić pani.
Podałam link do wikipedii, bo taki najprościej znaleźć. Nie wiem natomast, czy Pan przeczytał informacje zamieszczone pod podanymi przez siebie linkami.
- "Buddyzm to religia lub też pogląd filozoficzno – psychologiczno – etyczny"
- "Obecnie uważana jest także jako system filozoficzno-etyczny, a nawet jako psychologia"
Nigdzie też nie ma zalożenia jakoby Budda, założyciel tej, niech będzie, religii był obiektem kultu. Buddyści nie modla się do niego, nie uważają go za swojego Boga.Ta informacja została przeze mnie zweryfikowana osobiście, podczas cudownej wycieczki po wspaniałym kraju jakim są Indie (gdzie oprócz hinduizmu praktykuje się również buddyzm)
Jak już Szanowna Pani miała okazję zauważyć, według Pana Almighty jest Pani gorszą formą życia, gdyż ten Pan wyznaje zabobonny dogmat o ewolucji, na którego podstawie powstał nazizm, który podobnie do Szanownego Pana Almighty rozróżniał ludzi na lepszych oraz gorszych, przy czym ci drudzy mieli prawo pozbawiać życia tych pierwszych.
Skrócie wiara Pana Almighty jest fuzją nazizmu, faszyzmu, pogaństwa oraz scientologii, gdyż Prorok Dawkins, na którym się ów Pan wzoruje, wierzy, iż życie ziemskiego zostało stworzone przez kosmitów, w tym przypadku kosmiczne małpy. Być może Pan Dawkins miał osobiste kontakty z Panami Kosmitami, bądź jest fanem serii o Planecie Małp. O szczegóły pytać należy Pana Almighty, wyjątkowo skromnego Pana, po którym widać, iż z pewnością ma dużo przyjaciół. Pozdrawiam serdecznie.
gosciu jestes taki niedouczony i głupi ze znalazłes sie az na wykopie.
wypierdalaj z tej strony bo brudzisz neta tymi swoim katolickim dupceniem
masz wgrany program w glowie i go powtarzasz nieswiadomie i wierzysz ze to ty tak myslisz
glupis jak ministrant
Rad jestem niezmiernie, iż Szanowny Pan podjął się popularyzowania moich katolickich poglądów. Pozdrawiam serdecznie.
Jesteś nietutejszy, więc wyjaśnię. Pan Smoking juz od dłuższego czasu jest uczestnikiem rozmów na tym forum.
Dał sie poznać jako czlowiek nietuzinkowy i interesujący, wykształcony i uprzejmy.
Co za diabeł cie opętał, żeby próbować w tak nieuprzejmy sposób wypraszać Pana Smokinga. Pan Smoking jest tu u siebie.
Proszę dbać o zdrowie i nie strzelać sobie więcej w nogi.
jak juz wczesniej napisalem smoking rowniez spowodowal ze czesc ludzi na tym forum zaczela sie pozdrawiac i zwracac do siebie per pan.
pozatym rzeczywiscie jest ciekawy na poczatku myslalem ze glupa pali ale za dlugo to trwa i ani razu nie zaprzestal swojego stylu wypowiedzi
I o to mi chodzi. Można się z Panem Smokingiem nie zgadzać, ale wiele mozna sie od niego nauczyć.
Jest jeden szkopuł w wizerunku Pana Smokinga katolicka obłuda. Pozdrawiam serdecznie
to tylko wymysł twojego chorego umysłu. Są ludzie ,których niezależnie od okoliczności szanujemy: jak Pan Smoking. I są ludzie, którymi w kazdych okolicznościach gardzimy: jak ty.
To nie katolickie gardzić innymi obłudniku "szanuj bliźniego swego jak siebie samego". Kolejny dowód na Pana obłudę. Pozdrawiam serdecznie.
To już MY razem też Państwo sypiacie. Czy może trójkącik razem z Panią Efler. Pozdrawiam serdecznie.
Twoja. Nie chciałbym ich poznać. Sądząc jak Pana wyhodowali w obłudzie. Pewnie to jakiś z czarnej mafii z kobietą na boku. Pozdrawiam serdecznie.
EFREL ! lepiej poznaj imię obłudnicy, bo nigdy niewiadomo kiedy Ci nóż w plecy wsadzi ! KATOLICKA OBŁUDA jest wszędzie :D :D
Pani wsadzają przy byle okazji kości jak ta ruda dzikuska mówiła. Pozdrawiam serdecznie.
Np. Byciem przydupasem i pukanie dzi**wek. Banany nie rosną na drzewie. Pozdrawiam serdecznie.
Na Filmwebie może Pan się dokształcić od osoby inteligentnej gdzie takowe egzotyczne owoce rosną.
Proponuję przejrzeć się w lustrze i spojrzeć na Panią Efler. Pozdrawiam serdecznie.
Naturalnie. Gdy czegoś niewiem to pytam osoby inteligentnej np.Pana Smokinga.
A cóz to znowu za propozycja. Zobaczę to co zawsze; piekną kobietę i przystojnego mężczyznę.
Tobie nie polecam oglądania się w lustrze. Zresztą chyba sam nie lubisz patrzeć na swoją małpią mordę.
"Gdy czegoś niewiem to pytam osoby inteligentnej np.Pana Smokinga." - jeśli to żart to dość kiepski. Jeśli natomiast to nie jest żart, w takim wypadku naraża się pani na publiczne ośmieszenie.
To nie żart naturalnie..
Pan od dwóch dni niestrudzenie się na tym forum publicznie ośmiesza.
I jak widzę ciągle Panu mało.
Bynajmniej, większość trzeźwo myślących ludzi już powiedziało panu smokingowi co sądzi o nim i jego potopach. Trzymają moją stronę, tak więc pani argument jest nie bardzo trafiony. Tak więc to pani robi z siebie pośmiewisko i jeszcze się z tym obnosi. Czyżby brak akceptacji w otaczającym środowisku?
Poza Panią jest tu tylko dwoje równie jak Pani "myślących"
To Pani znajduje sie tu na marginesie.
A w prawdziwym życiu pewnie i na marginesie społecznym.
Schizofrenia? Pisze pani do siebie? Bo inne "pani"j tu nie widzę. Mało tego, typowo katolicki wykręt - odwracanie kota ogonem. Ja mówię, że pani jest marginesem w swoim otoczeniu a pani to przenosi na mnie w dziecinnie nieudolny sposób na tym forum, gdzie robi pani z siebie coraz większe pośmiewisko z każdym kolejnym postem.