PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 406 tys. ocen
8,7 10 1 405904
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Najlepsze cytaty

ocenił(a) serial na 10

Mieliśmy już krwawych królów i dobrych, nigdy nie mieliśmy krwawego idioty.

HRA

Ciekawa odpowiedź, na poziomie typowego chrześcijanina.

ocenił(a) serial na 10
HRA

Tylko Pan broni Pana Smokinga i w Pana opinii wydaje się inteligentny. Reszta nazywa takich osobników trolem i katolikiem obłudnikiem, no ale swój ciągnie do swego. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
Nexov

*Pan. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
HRA

To właśnie widać jaką Pan Smoking i Pan mają inteligencie skoro takie dwie tęgie głowy doszły do bardzo zaskakującego odkrycia otóż banany rosną na drzewie. Świat biologii zszokowany. Zapewne takie wnioski wysnuli Państwo Wybitni Biolodzy po przestudiowaniu biblli.
W złotym pazłotku nawet gó***wno się świeci. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
jukatos

To jest wyłacznie twoja małpia interpretacja moich słów. Po prostu wszędzie widzisz banany.

ocenił(a) serial na 10
HRA

Sam zaczął Pan o nich pisać. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty
jukatos

Czy inteligencia to jakiś kolejny, nieznany dogmat ateicko-kosmiczny? Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10

Dziękuje za zwrócenie uwagi na literówkę. Zdarza się najlepszym. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty
jukatos

Ateistom notorycznie, tak zupełnie przypadkowo oczywiście. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
jukatos

banany jak najbardziej rosną na drzewach. Pozdrawiam serdecznie.
http://www.domnateneryfie.pl/wp-content/uploads/2011/07/DSCF0107-2.jpg

ocenił(a) serial na 10
Agness_92

Przepraszam, mój błąd. "Bananowiec to drzewiastego pokroju roślina zielna" jednak wygląda jak drzewo i w uproszczeniu można powiedzieć, że banany rosną na drzewach.

ocenił(a) serial na 10
Agness_92

Można powiedzieć również są ważniejsze sprawy dla Pań "gary same się nie umyją". Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
jukatos

Odkąd wynaleziono zmywarki gary "same się myją". Pozdrawiam serdecznie :)

ocenił(a) serial na 10
Agness_92

Powierzchnie płaskie same się nie umyją. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
jukatos

Konwersacje z Panem dostarczają mi wystarczająco dużo rozrywki. Pozdrawiam serdecznie :)

ocenił(a) serial na 10
Agness_92

Niech Pani nie będzie taka mądra, może to nie wyjść Pani na zdrowie. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty
jukatos

Ubliżanie Damom charakteryzuje homoseksualnych ateistów. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10

Każdy musi znać swoje miejsce Pan nie pytany powinien siedzieć cicho. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty
jukatos

Apostolski Święty Kościół już wskazał miejsce homoseksualistów w czasach średniowiecza. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10

Ich miejsce od zawsze było w tym kościele. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty
jukatos

Więc jest Pan w Kościele? Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10

Nie, nie jestem. Jestem hetero i proszę mnie nie łączyć z tą zgniłą sektą. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 5

A to ciekawe, bo w innym temacie ubliżył mi pan, Smoking. POzdrawiam!

użytkownik usunięty
kite_clayton

Zaszło z pewnością jakieś nieporozumienie, proszę Pani. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
kite_clayton

To jest katolik obłudnik. Hipokryzja aż z niego kipi. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
neomesjasz

Mogę Pana prosić o ten link z wykopu. W większości się z Panem zgadzam. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
Czerwon_Kat

Niby tak. Tylko religia KK jest zakorzeniona we wszystkich od dzidziusia i aż do śmierci. Bo kto nie weźmie chrztu jest wytykany palcami szczególnie w małych miejscowościach. To samo ze ślubem kościelnym czy komunią. Więc czarna mafia jak najbardziej. Podobnie jak mafia przestępcza pobiera haracz w postaci $$ za niby życie w raju i przebaczenie grzechów. Kiedyś jeszcze dochodziły kary cielesne za tzw. herezje czyli przeciwstawianie się prawą i nauką kościoła.

ocenił(a) serial na 10
jukatos

Sensownie to mi pojechałeś z tymi garami . Przejmuję się serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
dosotkaa

Jeszcze tu jesteś powierzchnia płaska sama się nie umyje. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
jukatos

Jakie to fajne i jakie mocne, takie młodzieżowe. Jak już zabraknie argumentów, no to do garów.

ocenił(a) serial na 10
myszszata

Co to za argument "też macie problemy" czy co tan Pani Dosotkaa napisała. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
jukatos

Bo zaśmiecasz tylko swój własny post, temat i w ogóle forum, sądziłam , że rzeczywiście ktoś "powyhaczał" fajne cytaty i sobie poczytam a tu jakieś pierdzielenie o Chopenie i pseudo pozdrowienia .
P.S. Obiad zrobiony , gary pomyte .

ocenił(a) serial na 10
dosotkaa

Głównym winowajcą jest Szanowny Troll Smoking. To ta kreatura sieje zamęt o czym może Pani się przekonać czytając niektóre jego denne wypowiedzi. Pozdrawiam serdecznie.

jukatos

Mężczyzna słucha
Mężczyzna robi

;p

użytkownik usunięty
grabano

Dokładnie:D

ocenił(a) serial na 10

Kobieta słucha
Kobieta robi

Tak mi się Efrelku bardziej podoba

użytkownik usunięty
HRA

Ale zawsze i tak robisz odwrotnie ::)

użytkownik usunięty
grabano

Niepokojący cytat. ;-)

ocenił(a) serial na 9
grabano

Żeby mój mąż tak zechciał mi kiedyś powiedzieć...

ocenił(a) serial na 10
mistrzpuk

Nie wierzę, że nigdy Ci tak nie powiedział. Jak wy potraficie szybko miłe słowa zapominać.

ocenił(a) serial na 9
jukatos

"Pokonałaś rachunek" - rzecz o prawdopodobieństwie spłodzenia szalonych dzieci pomiędzy rodzeństwem, to jak inne teksty Tyriona - perełka.

ocenił(a) serial na 10
jukatos

Nie wiem czy już bylo, ale: "wojna o pi zde Cersei"

ocenił(a) serial na 10
jukatos

- "Nie chcesz chyba wdziać czerni?"
- "I przystać na celibat? kur wy pomarłyby z rozpaczy" :D

ocenił(a) serial na 7
jukatos

Skoro mowa o cytatach to na tej stronie są jest kilka fajnych, polecam, wspaniała rozrywka:
http://www.cytatybiblijne.pl/

ocenił(a) serial na 8
jukatos

Temat o cytatach z bitymi dziesięcioma stronami religijnych wojenek. Takie rzeczy tylko na Filmjebie.

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

Jak się nie podoba to wypier**laj. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 8
jukatos

Ależ mi się podoba. Bardzo przyjemna lektura.

ocenił(a) serial na 5
jukatos

Jak była dyskusja na argumenty to się dało coś ciekawego z niej wynieść, a teraz są 4 strony rzucania mięchem.
Uprzejmie prosiłbym o ponowne zaczęcie argumentowania wypowiedzi czemu według was jest tak jak uważacie. W końcu piszemy o religii a nie stosunkach pana X i Y i panią Z. Dekalog i te inne są wskazówkami do życia, a każdy ma prawo do popełnienia błędu, a o to chodziło w tej religii żeby ludzie doskonalili się i stawali się coraz lepsi, a niestety chmara oportunistów i innych zwietrzyła w tym zyski i tak się zaczął upadek wiary.Nawoływanie do palenia innowierców i budowanie wiary na nienawiści.Nie tak miało być, dlatego ja jedynie uznaje podstawowe założenia religii, bo kościół bardzo wszystko komplikuje i dorabia do tego 10000000 ideologii.Dlatego nie zwalczajcie wiary, zwalczajcie głupotę i bigoterię w KK.
Jeśli naprawdę wam zależy na ogólnym dobrze, to spróbujcie zmienić ten Kraj na lepsze.

ocenił(a) serial na 10
Znaffca

Brawo najlepszy wpis! Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
Znaffca

Wy naprawdę macie coś z głową? Ostatnią rzeczą jaką ludzie chcą słyszeć w temacie o rozrywkowym serialu są wypociny o KK. Ogarnijcie wreszcie poślady bo to nudne jest ..