PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 406 tys. ocen
8,7 10 1 406056
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Najlepsze cytaty

ocenił(a) serial na 10

Mieliśmy już krwawych królów i dobrych, nigdy nie mieliśmy krwawego idioty.

ocenił(a) serial na 9
jukatos

Mnie do łez rozbawił żart-zagadka (nauczyłem się go nawet na pamięć) opowiedziany przez Hodora:
" Hodor , hodor hodor hodor,hodor Hodor - hodor hodor?
- Hodor, hodor - hodor hodor Hodor!
-Hodor. Hodor hodor; hodor...
-HODOR!! "

SweetDarkness

Cudowne to było...zwłaszcza po przerolowaniu 12 stron:)

użytkownik usunięty
jukatos

a nie moglibyście gdzie indziej robić z siebie idiotów?
temat o cytatach był akurat fajny
był...

użytkownik usunięty

Z całym szacunkiem, Szanowny Panie SuchyWilku, ale prosiłbym Pana uprzejmie o zaprzestanie tzw. offtopu. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty

dobra, walczcie dalej na linii ateizm - katolicyzm, oczywiście obie strony po równo skończą w piekle;
o cytatach może ktoś jeszcze coś założy...

użytkownik usunięty

Protestanci również nie będą się mieli najlepiej ze swoimi pogańskimi zwyczajami, proszę Pana. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty

nie będę wskazywać brudnym paluchem, kto przejął wszystkie pogańskie święta i połowę zwyczajów oraz czci obrazki i bałwany

użytkownik usunięty

To nie katolicy akceptują sodomię i spółkują z masonerią, proszę Pana. Pozdrawiam serdecznie z zawsze czystymi palcami.

użytkownik usunięty

katolicy, że przypomnę tylko Bohemian Grove i aferę z lożą P2, albo długotrwałe zielone światło dla pedofilii w KK

zresztą nie ma się co licytować, najistotniejsze że przekręcili biblię, zwulgaryzowali chrześcijaństwo i wierzą w gusła

użytkownik usunięty

Chyba ma Pan na myśli protestantów, którym Święty Kościół Katolicki dał nieźle popalić kilka wieków temu, tak jak dziś Katolicki Celtic Glasgow deklasuje Glasgow Rangers. Najmocniej przepraszam Pana, ale zawsze będziemy górą, gdyż sam Pan Bóg nas prowadzi. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty

to szkoda, że protestanci zabrali KK większość najbogatszych krajów Europy (oraz Stany, Australię, Kanadę itp.), a zostawili tylko zacofanych Polaków i brudnych południowców ;P

użytkownik usunięty

Niestety, obecnie szatan wiedzie prym, ale jeszcze pokonamy ateistów i protestantów w ostatecznym starciu. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 7

Jako katolik nie powinien Pan w ogóle wchodzić w dyskusje. Ja też jestem katolikiem. Smutne jest to, że mogę przeczytać takie rzeczy na stronie poświęconej filmom. Smutne jest to, że religie łączy się z polityką. Osobiście szanuję wybór człowieka. Bez względu na wiarę lub jej brak człowiek powinien szanować człowieka, bo jesteśmy sobie równi. Chociaż są biedni i bogaci, chorzy i zdrowi każdy zejdzie w ten sam sposób. Moim zdaniem Pan zamiast wchodzić w słowne bójki, powinien uszanować wolę człowieka i się za niego pomodlić. I tyle.

użytkownik usunięty
Paulina_43

Szanowna Pani Paulino, przede wszystkim rad jestem, iż mam okazję odpowiadać prawdziwej Damie. A wracając do sedna, wielokrotnie podkreślałem swój szacunek zarówno wobec religii ateistycznej, jak i innych, choć osobiście nie zgadzam się z nim. Cóż, religię należy łączyć z wszystkim, proszę Pani, a już szczególnie z polityką. Pozdrawiam Panią bardzo ciepło i serdecznie.

ocenił(a) serial na 10

http://www.filmweb.pl/serial/Gra+o+tron-2011-476848/discussion/Ulubione+cytaty+z +filmu+i+książki+!,1818093

użytkownik usunięty
HRA

o, nawet się wpisywałem,
memoria fragilis est

ocenił(a) serial na 10

ja jestem ateistą ale jeśli chcecie kontynuować ten spór to polecam stronę filmu "Agora" albo "Siostry Magdalenki", "Gra O Tron" to całkiem inna bajka

ocenił(a) serial na 9
jukatos

jaki jest rekord postow ot.? mysle ze ten temat ma spora szanse

ocenił(a) serial na 10
txex

Jakieś bitwy aktorów czy postaci mają znacznie więcej. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 9
jukatos

dzieki
no ale coz tu nie jest jeszcze koniec ale chyba powoli poumiera temacik

txex

Z innej beczki, w ostatnim odcinku Jaime Lannister stwierdził, że jest tylko 3 ludzi, którzy mieliby szansę go pokonać. Pomijając, że pewnie ich jest więcej ;) to o kogo mogło mu chodzić?

ocenił(a) serial na 10
Jaq87

Loras Tyrell, Barristan Selmy i może Gregor Clegane, choć nigdy nie wiadomo.

użytkownik usunięty
searth

Wydaje mi się, że chodziło o Pana Sandora, proszę Pana, przynajmniej raz o tym wspominał Pan Ser Jaime w powieści, iż nie jest pewien, czy dałby mu radę. Pan Ser Gregor poza nadludzką siłą, specjalnymi umiejętnościami nie dysponował. Jednak nie chciałbym spoilerować Państwu. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10

Bardzo możliwe, podałem przykład starszego ogara ponieważ w książkach sprawiał wrażenie nieco groźniejszego niż swój brat, chociaż to tylko spekulacje.

ocenił(a) serial na 7
Jaq87

Pewnie chodziło o Arthura Dayna (który już nie żyje), Selmy'ego (który jest już za stary) i nie wiem kogo.

użytkownik usunięty
zinedine

Chodziło chyba o żyjące osoby. Sądzę, iż, poza Panem Ser Selmy'm, raczej o obu Panów Glegane'ów, gdyż Pan Ser Loras był dopiero świetnie zapowiadającym się rycerzem. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10

Ok, ale nie zapominajmy że Loras Tyrell zdołał już pokonać Jaime Lannistera na turnieju rycerskim, a więc mógł on myśleć właśnie o rycerzu kwiatów.

użytkownik usunięty
txex

A jakie to ma znaczenie?

ocenił(a) serial na 9

a ten konkretny twoj post jakie ma znaczenie?

ocenił(a) serial na 6
jukatos

Ale gówniane cytaty. Dzięki Tobie utwierdziłem się w przekonaniu, że ta cała gra o tron jest kolejnym przereklamowanym gównem zza oceanu na widok którego wszystkim fejbukowiczom puszczają zwieracze. Dzięki za temat, bo pomógł podjąć mi decyzję o obejrzeniu tego serialiku. Same reklamy są dobrym powodem by już go nienawidzić.

ocenił(a) serial na 10
melson903

Won stąd chamie.

ocenił(a) serial na 6
jukatos

właśnie to ja Cię wyganiam :) zgłaszając nadużycie kolejnego butthurtowego fana popowego serialiku, który się rozpędził za daleko jak źrebię skaczące przez ogrodzenie wprost do urwiska.

ocenił(a) serial na 10
melson903

Wyganiać to możesz kury na pole. Tutaj jest forum fanów "Gry o tron", osób inteligentnych oraz kulturalnych do których Ty się nie zaliczasz.

ocenił(a) serial na 6
jukatos

Właśnie pokazałeś tą kulturę wyżej :D śmierdzisz hipokryzją i głupotą "kury na pole" :DD współczuję "inteligencji " i riposty. Jesteś tak samo beznadziejny jak popowy serial i te Twoje cytaty.

ocenił(a) serial na 10
melson903

To i tak nic w porównaniu w twoim pierwszym wpisem. Śmierdzisz to TY, boś krowy doił i naniosłeś na to zacne forum obornik.
Serial jak i moje cytaty cieszą się popularnością więc nie jestem beznadziejny, co najwyżej taki prostak jak Ty jest.

ocenił(a) serial na 6
jukatos

Cieszą się popularnością wśród idiotów i dzieci. Tak to prawda doiłem krowy i pracowałem w życiu się nie opieprzałem oglądając serialiki i spamując jakąś nie nieopisaną sraką w gaciach na forach im poświęconych. Wmawiaj sobie dalej te swoje bzdety, ale prawdy nie zmienisz, zostaniesz dalej małym cuchnącym fankiem czekającym na 10 sezon z pianą na pysku i sraką w slipach. Jak się zakłada durne nikomu nie potrzebne tematy to trzeba się liczyć że ktoś je prędzej czy później zgnoi. :) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
melson903

Wśród idiotów i dzieci to cieszy się popularnością wyznanie katolickie.
Jak to mówią wieśniak z wiochy wyjdzie, ale wiocha z wieśniaka nigdy, więc zamiast bawić się w internecie w trollowanie i zaczepiać porządnych użytkowników. Radzę Tobie wrócić do pasania krów, bo tylko do tego się nadajesz.

ocenił(a) serial na 6
jukatos

Za katolików Ci opuszczę pocisk :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
melson903

Bardzo mnie cieszy spotkanie z rozsądnym i oświeconym ateistą.

jukatos

Ciężko nie być kulturalnym itd deklu będąc w towarzystwie samych powiedzmy fanów gdzie i Ty jak i ta cała zgraja imbecylów którzy dali się wkręcić jak dzieci w ten serialowy crap tylko sobie słodzicie.

ocenił(a) serial na 10
ifckyu

Pan za to swoim słodkim i kulturalnym nickiem zapewne nie zalicza się do imbecylów, o internetowych trollach nawet nie wspominając. Pozdrawiam serdecznie.

jukatos

Jesteś fanem nie masz nic do obrony.

ocenił(a) serial na 10
ifckyu

Oczywiście, że wśród fanów znajdą się czarne owce. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
jukatos

Dodam
"Gdyby zrobili tron z qtasów, to Renly by z niego nie zszedł"-Jaime

"Podobno ludzie głodują" mówi jeden gostek na widok Bułki
"Głodują przez niego" inny odpowiada.

jukatos

jakie to błyskotliwe i na poziomie cytaty godne uwagi.

ocenił(a) serial na 10
ifckyu

Tak samo jak Pański nick.

jukatos

Właściwie to mój nick jest rzeczywiście bardziej pomysłowy i błyskotliwy od tych cytatów buhehe

ocenił(a) serial na 10
ifckyu

Tylko w Pańskim trollowym miocie. Pozdrawiam serdecznie.

jukatos

hahaha mówi to dzieciak (a może i nie dzieciak) który fascynuje się kiczowatym serialu opartym na durnym świecie pozbawionym kwintesencji fantasy już gry BioWare czy Black Isle były w kij lepsze fabularnie długie i trzymały w napięciu niż ten gniot serialowy który przeobrazi się w gorsze badziewie jak niegdyś tak luubiany LOST. Serialowy Robin Hood (ten angielski bodajże) miał więcej czaru niż ten shit.

ifckyu

A i tak jeszcze jedno zastanów się kto jest większym trollem wy którzy jesteście fanami czy my ? -.- (nie dało się zapisać edycji)