PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 406 tys. ocen
8,7 10 1 405968
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Najlepsze cytaty

ocenił(a) serial na 10

Mieliśmy już krwawych królów i dobrych, nigdy nie mieliśmy krwawego idioty.

ocenił(a) serial na 10
Nexov

Długo Pani nie bylo.
Przyznam, ze trochę tęskniłem.

HRA

Tęskniła pani? Już jestem :). Ale w dalszym ciągu unikają panie moich pytań i pytań o ich unikanie, dlaczego? :)

użytkownik usunięty
Nexov

Ach, Szanowna Pani ma opinię plotkary, z całym szacunkiem. Pozdrawiam serdecznie.

Czemu w dalszym ciągu są unikane pytania drogie panie?

użytkownik usunięty
Nexov

A Pani to by chciała wszystko wiedzieć. Damie przystoi dyskrecja oraz umiar. Pozdrawiam serdecznie.

Wciąż unika pani moich pytań.

użytkownik usunięty
Nexov

Lubi się Pani droczyć, nieprawdaż? Pozdrawiam serdecznie.

Tak jak i pani. Czekam na odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 10
Nexov

Bo jest Pani zbyt ciekawa.. Prosze i nam mężczyznom, pozwolić mieć swoje tajemnice.
Ja nie pytam, co w Pani alkowie się dzieje.

HRA

Twój sekret jest taki, że jesteś obojniakiem ,mów o tym śmiało. W jednych postach piszesz do siebie w formie żeńskiej w drugich w męskiej. Proponuje zacząć używać formy nijakiej, tak będzie najlepiej pani MIiriam.

ocenił(a) serial na 10
Nexov

No i znowu żeś sie szaleju opiła.
A zaczynało byc juz tak miło.

HRA

Kochanie bez nerwów :) Odpowiedz na moje pytania.

ocenił(a) serial na 10
Nexov

Nie denerwuję sie skarbie. Jestem cierpliwy i wyrozumiały.
Dobrze wiem, ze za ta niedostępną maską kryje się kobieta niezwykła. Prawdziwa dama o gołębim sercu.

HRA

W dalszym ciągu nie odpowiedziała pani na moje pytanie.

użytkownik usunięty
HRA

Pani Almighty miewa najwyraźniej nerwowe dni. Proszę Pana o wyrozumiałość dla tej żywotnej młodej Damy. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 9

chyba pani al majty

użytkownik usunięty
txex

No nie wiem, proszę Pana, kobieta na awatarze Pani Almighty akurat majtek nie ma, jak widać ewidentnie. Pozdrawiam serdecznie.

Bynajmniej, w przeciwieństwie do pani mam bardzo spokojne dni. U pań burza hormonów dopiero się zaczyna.

użytkownik usunięty
Nexov

Jest Pani prawdziwą Damą. Jestem pod wielkim wrażeniem, jak dzielnie Pani skrywa swoje słabostki pod tarczą manier. Pozdrawiam serdecznie.

Widać wygrałem z panią jak do tej pory każdy spór w tym temacie. To ostatni wątek, na który pani już odpowiada. Cieszę się swoim zwycięstwem.

użytkownik usunięty
Nexov

Tak, jest Pani niewątpliwie gwiazdą dzisiejszego wieczoru. Pozdrawiam serdecznie.

Droga pani, lepiej być gwiazdą, która wygrała z trollem niż chrześcijańskim pośmiewiskiem, który nie potrafi odpowiedzieć przez 11 stron na jedno pytanie.

użytkownik usunięty
Nexov

A Pani znowuż nie ustaje ze swoim wywiadem? Ależ z Pani psotka. Pozdrawiam serdecznie.

Kontynuuj panienko, muszę się jeszcze trochę pośmiać dzisiaj.

użytkownik usunięty
Nexov

Już Szanowny Pan HRA zauważył, iż dopisuje Pani humor niebywale. Pozdrawiam serdecznie.

Pani HRA ma bardzo zaburzoną percepcje aczkolwiek może mieć trochę racji, natomiast 90% użytkowników tutaj zauważyło, że obie panie macie problemy mentalne.

użytkownik usunięty
Nexov

Szanowna Pani, bardzo mi przykro, ale nawet ateicki mag, Pan Jukatos obśmiał Pańskiego Proroka Dawkinsa. Być może wpadła Pani w sidła sekty ateickiej. Pozdrawiam serdecznie.

Nie wiem o czym pani mówi. Biedna pani zapomniała chyba o tym jak królewski żyd w sandałach wpadł w sidła własnych bzdur i został zdradzony przez ucznia i ukrzyżowany przez swój lud. Najwyższy czas się obudzić z tej sekciarskiej obłudy proszę pani.

użytkownik usunięty
Nexov

Pan Jukatos będzie chyba zmuszony zgłosić Pani herezję do hierarchów ateickich. Pozdrawiam serdecznie.

Pani HRA będzie chyba zmuszona zgłosić panią na prywatne leczenie dla obłąkanych, gdzie również spotka się pani z różnej maści biskupami i kapłanami pedofilami.

użytkownik usunięty
Nexov

Póki co, największy odsetek pedofilii występuje w Pani wyznaniu. Pozdrawiam serdecznie.

Hmm, nie. Największy odsetek pedofili występuje w pani kościele.

użytkownik usunięty
Nexov

Nie przynależę do Pani religii. Pozdrawiam serdecznie.

Owszem, nie mogłaby pani przynależeć do czegoś co nie istnieje. Natomiast przynależy pani do sekty kościoła katolickiego.

użytkownik usunięty
Nexov

Czyli Pani sekta jest jedynie wytworem Pani wyobraźni? Pozdrawiam serdecznie.

Nie proszę pani, ona istnieje. Chodzi tam pani co niedzielę.

użytkownik usunięty
Nexov

Nie miałem jeszcze przyjemności przybycia do Pani sekty, Pani Almighty. Pozdrawiam serdecznie.

Pani ma halucynacje i urojenia i widzi wszędzie sekty. Jednak swojej najprawdziwszej nie dostrzega.

użytkownik usunięty
Nexov

Już mówiłem, iż nie podzielam Szanownej Pani wiary. Pozdrawiam serdecznie.

Już mówiłem pani, że ciężko podzielać u kogoś coś co nie istnieje. Pani wierzy tylko w swoje zabobony.

użytkownik usunięty
Nexov

Szanowna Pani, jeśli ktoś nie wyznaje Pani religii, nie jest to powodem, by ją szykanować. Pozdrawiam serdecznie.

Pani ma bardzo twardą głowę i dalej nie pojmuje, że w moim mniemaniu nie występuje żadna religia Jeśli ktoś nie wyznaje pani religijnych bredni spisanych na podartych zwojach 2 tys lat temu, nie jest to powodem aby kogoś szykanować.

użytkownik usunięty
Nexov

A Pani jak zwykle rozpromieniona poranną porą. Pozdrawiam serdecznie.

Pani również.

ocenił(a) serial na 10
Nexov

A nie mógłby Pan znowu przemilczeć. Pana wpisy o pzremilczaniu, były jak dla mnie, Pana najciekawszymi wypowiedziami. Pan mnie nimi urzekł. Proszę o jeszcze.

HRA

Hmm czy ja wiem... Sądzę, że przez te 7 stron dość jasno wyraziłem swoje przemyślenia. Sugeruję założyć okulary i przeczytać temat od początku, może ku wielkiemu zaskoczeniu znajdzie pani moje inne posty oprócz wspomnianych.

użytkownik usunięty
Nexov

Przecież Pan tylko recytował regułki wykute z grafomańskich opracowań Pana Dawkinsa. Pozdrawiam serdecznie.

Ty niestety nawet na to się nie zdobyłeś. W sumie co się dziwić, też bym się wstydził recytować tu poszarpane zwoje.

użytkownik usunięty
Nexov

Religii małpiej nie wyznaję, proszę Pana. Stawiam na samodzielność myślenia, w przeciwieństwie do Pana. Pozdrawiam serdecznie.

Ty mówisz o samodzielności myślenia? Człowieku ty chyba nie wiesz co piszesz...
Co to jest małpia religia? To jakiś odłam twojej?