Mieliśmy już krwawych królów i dobrych, nigdy nie mieliśmy krwawego idioty.
Na pewno trollem jest ten kto obraża wszystkich fanów i ich ulubiony serial, opierając się wyłącznie na swoim spaczonym guście, jednocześnie oceniając chińskie bajeczki na 10.
hahaha chińskie bajeczki wiesz już i tak za bardzo jesteś ściśnięty więc Ci odpuszczę :) nie mam zamiaru kopać leżącego :)
Jako, że nowy sezon wystartował to już można wklejać nowe fajne cytaty.
"Ciekawe jakimi wielkimi czynami zapisze strony w księdze 40 letni wojownik bez prawej ręki". Jofrey do Jaimego.
„There’s only one hell [...] the one we live in now” - Mel do Shireen.
"You shit gold like your father” - Bronn do Jaime'iego.
„Everyone silence” - Joff do wszystkich zebranych na weselu.
„She’s my daughter, you won’t strike her” - Stannis do Selyse.
Z napisów grupy hatak <dzięki!>, bo nie chciało mi się wsłuchiwać w angielski:
"Raz zasmakowałem walki. Wystarczy mi, Wasza Miłość. Pragnę zachować resztki twarzy. Powinieneś walczyć osobiście. To ledwie nędzna imitacja twojej prawdziwej odwagi na polu bitwy. Widziałem ją wszak na własne oczy. Zejdź z tego podwyższenia, dzierżąc swój nowy valyriański miecz. I pokaż wszystkim, jak prawdziwy król zdobywa tron. Ale bądź ostrożny. Tamten karzeł oszalał, zdaje się, z nadmiaru żądzy. Cóż to by była za tragedia, gdyby król stracił cnotę tak długo przed nocą poślubną." - Tyriona do Joffa.
Oberyn vs Tywin:
Tywin: Przekaż pozdrowienia. Oby podagra zelżała i pozwoliła mu znów chodzić.
Oberyn: Ponoć to choroba bogatych. Nie cierpisz aby na nią?
Tywin: Szlachta w mojej części kraju prowadzi spokojniejszy tryb życia niż szlachta dornijska.
Oberyn: Regionalne różnice.
Oberyn: W niektórych częściach kraju szlachta krzywo patrzy na bękartów.
Oberyn: W innych zaś wielki niesmak wywołuje gwałcenie i mordowanie kobiet i dzieci.
"No proszę, nie wiedziałem że na jednym forum mogą spotkać się dwaj idioci najwyższych lotów, jednakże wacpan szambelan spotkal Ciebie Jukatosie. Serdecznie pozdrawiam"
straightlines
Czy mógłby Pan przynajmniej poinformować mnie szerzej o osobie Pani Aelirenn, bo jakieś dziwne informacje napotkałem. Pozdrawiam średnio serdecznie.
Katolicyzm swoją ciemnotę objawił w średniowieczu nazwanym na cześć kościoła wiekami ciemnymi.
Był to najpiękniejszy okres w dziejach świata. Kiedyś powróci, by zgładzić zabobon ateistycznej magii. Pozdrawiam serdecznie.
Proszę nie oczekiwać zbyt wiele od pana Jukatosa, zanudza wszystkich swoim antykatolickimi obsesjami, myli sutannę z sukienką, płód z plemnikiem, a żeby zrozumiał słowo "autopsja" trzeba mu specjalnie wrzucić link, twierdzi też że pochodzi od małpy i składa nieprzyzwoite propozycje porządnym userom; ponadto jest powszechnie znanym donosicielem moderacji.
Pozdrawiam serdecznie.
Pan Jukatos jak typowy polski ateista wychowany był w rodzinie socjalistycznych denuncjatorów, nie dziwi zatem jego działalność, proszę Szanownej Pani. Pan Jukatos musi znać kogo trzeba, skoro jego obraźliwe wypowiedzi nie są penalizowane, proszę Pani. Pozdrawiam serdecznie.
Mocne słowa jak na kogoś kto chwalił się, iż zgłaszał moje wpisy i z wyczerpaniem ripost obraża matki Szanownych Filmebowiczów.
Obrażanie kogoś matek przez ineternet, będąc anonimowym również do cnót męskich nie należy.
To nie ja wierzę w gadające węże i żydka z astralnego stosunku chodzącego po wodzie, choć ciebie szanuję.