Mieliśmy już krwawych królów i dobrych, nigdy nie mieliśmy krwawego idioty.
Dokładnie się z Panem zgadzam, poziom Pańskiej pisowni jest dla mnie nieosiągalny. Pozdrawiam serdecznie.
PS. Widzę, że masz zaiste wielki autorytet... Cejrowski, bosy półgłowek o inteligencji średnio zaawansowanego orangutana. No i oczywiście tępy katol jak ty. Tylko pogratulować wspaniałych idoli.
Mój tekst ma przynajmniej zawartość merytoryczną a nie pusty bełkot i wykręty. Wiem, że to cię boli, bo masz za mały móżdżek aby skonstruować proste logiczne zdane.
Owszem, Pański tekst poza niepoprawną pisownią zawiera bolszewicko-ateicką propagandę. Pozdrawiam serdecznie.
Brawo za kolejny wykręt. Powtarzasz się.O swoich idolach bolszewikach piszesz w każdym poście. Proszę o coś bardziej zgodnego z tematem, albo w ogóle o cokolwiek z nim zgodnego, jak narazie nic takiego nie napisałeś. Próbuj dalej, jesteśmy cierpliwi, może za którymś razem ci się uda.
Teraz przemawia Pan w liczbie mnogiem w imieniu własnym i buddy czy połączył się Pan kosmicznie z Panem Dawkinsem? Pozdrawiam serdecznie.
Co to znaczy mnogiem? Proponuję jak już wcześniej powrót do podstawówki. Nauka pisania wre, szkoda tylko, że przed chwilą sam mnie pouczałeś i się teraz zbłaźniłeś.
Mała literkówka, za którą chciałbym wszytkich Państwa serdecznie przeprosić. Nijak ma się do Pańskich byków.
Ilość tekstu i tępo w jakim go piszę sprowadza się do kilku błędów. Ty robisz je mimo, że konstruujesz jedno zdanie ( w ciężkich bólach) w każdym poście, które są niczym innym jak tylko... uwagami odnośnie poprawy pisowni.
Rzeczywiście tępo Pan pisze, kolejny raz zmuszony jestem przyznać Panu rację. Pozdrawiam serdecznie.
Pański, ateistyczny nawet nie pozwala Panu pisać poprawnie. Pozdrawiam serdecznie.
Akurat tutaj mnie Pan nie zdziwił, gdyż głupota polega na niedostrzeganiu tejże w osobie własnej, czego jest Pan idealnym przykładem. Ateiści to nieoczytani analfabeci. Pozdrawiam serdecznie.
Mnie też nie dziwił twój brak logiki i argumentów, gdzie nawet nie potrafisz nic konkretnego wskazać. Cecha dość powszechna u katolów - pomówić kogoś, a potem uciec i zostawić po sobie ślad debilizmu.
Chrześcijanie są znani z powszechnej wiary w latające smoki i maczugi rozdzielające morze, tak więc wybaczam ci twój niski iloraz inteligencji spowodowany przegrzaniem mózgu z powodu natłoku tych bajek.
Skoro widział Pan już jak kosmiczna małpa rodzi człowieka, to naturalną sprawą jest, iż nic Pana nie zdziwi. Pozdrawiam serdecznie.
Jeśli chodzi o ciebie to mam wątpliwości co cie rodziło. Jeśli w istocie była to małpa, to tylko ci mogę współczuć i polecić najbliższe zoo abyś dołączył do kolegów.
Ja nie wyznaje żadnych religii i mitów w przeciwieństwie do ciebie. Jedyna małpa, która mi przychodzi na myśl jest post wyżej.
Ależ ja nie pochodzę z kosmosu, a tylko takie małpy Pan Szanowny czci. Pozdrawiam serdecznie.
Racja, jesteś trollem, pochodzisz więc z maczugi swojego proroka, który rozdzielił morze. Nie czcze małp, i nie wiem jak to jest w waszej religii, nie dopatrzyłem się w żadnym kościele małp ale skoro pan tak dużo o nich wie to domyślam się, że jest im tam oddawany pokłon. Nie wnikam.
Długa droga jeszcze przed Panem, by dorównał Pan w trollingu Panu Dawkinsowi, największemu nieukowi i fanatykowi religijnemu wszech czasów. Pozdrawiam serdecznie.
Ty natomiast osiagnąłeś stopień mistrza trollingu.. Nawet benedykcika szóstego przegoniłeś. Natomiast Prof. Dawkins jest jednym z najwybitniejszych filozofów, myślicieli i biologów XXI wieku. Taki śmieć jak ty nie ma nawet prawa używać jego nazwiska w jakimkolwiek zdaniu. Wracaj całować posążki i wysypywać sobie popiół na ten pusty łeb.
Pan Dawkins może jedynie uchodzić za myśliciela w gronie małpim, tkwiącym w atawizmie, jakim jest ateizm. Pozdrawiam serdecznie.
Twoj żyd jezus natomiast może uchodzić za handlarza świniami i kowala w sandałach tkwiącym po uszy w swoich niezbyt logicznych chrześcijańskich bełkotach. Jego podróże na latających słoniach mogłyby się wydać niezwykłe fanom harrego pottera i tobie podobnym.
Martwię się,że u pani chyba trwa cały miesiąc.
Ale proszę sie nie przejmować. Będziemy wyrozumiali.
Pisanie do samej siebie widać jest twoim hobby. Proszę śmiało kontynuować "pani". Chętnie poczytam jak wymieniasz między sobą zdania.
Obawiam się jednak, że w twoim przypadku nikt nie będzie wyrozumiały. Na tym jednak skończę, nie będę się wtrącał więcej w twoją dyskusję ze swoim alter ego.
To Pan, poza wiarą w kosmiczne małporództwo, dodatkowo uważa się za kobietę żyjącą w ciele mężczyzny, jak Pan Grodzki? Faktycznie, tego typu zjawiska miejsce mogą mieć jedynie w środowiskach lewicowo-ateistycznych, które zdrowiu psychicznemu nie służą. Pozdrawiam serdecznie.
Katolicki zbiorowy debilizm jest u was dość powszechny, a to że jesteś transwestytą to już żadna tajemnicą. Poza tym gubisz się już chyba w swoim trollingu i nie pamiętasz jak to wychwalałeś swoją małpią matkę, która cię urodziła oddając jej cześć. Najpierw coś stwierdzasz a potem zaprzeczasz, typowe. Tak samo robi kościół katolicki od 2 tys lat. Przeistaczanie faktów jest objawem efektu podczepienia, notorycznie występującego u obłąkanych wyznawców żyda w sandałach..
Niech Pani przestanie już trollować.
Tym bardziej ,że trolluje Pani w taki chamski sposób.
Obstawiam, iż jest to jakaś ateicka praktyka religijna, proszę Pana. Pozdrawiam serdecznie.
Jak widać osobniki powyżej mają zaburzenia osobowości na poziomie zaawansowanym. Współczujemy i nie oferujemy pomocy.
Dzisiaj jest Pan Panem czy może Panią? Przyzwyczaił już Pan FilmWebowiczów do swoich zmiennych "nastrojów". Pozdrawiam serdecznie.
Mogę podać pani nr do seksuologa jeśli się okres spóźnia. Nawet w okolicy twoich jaskiń musi się jakiś znaleźć. Z pewnością pomoże. Zaburzenia osobowości to bardzo niebezpieczny temat.
al majty !
seksuolog - spozniajacy okres?
znajdz sobie dziewczyne to ci wytlumaczy co i jak
Kolejny troll? Mówiłeś, że sobie idziesz. Czemu powróciłeś? Wspierasz swoich chrześcijańskich braci/siostry? Raczej im nie pomożesz. Dla nich już za późno.
Trex udziela Pani serdecznych rad, a Pani znowu reaguje w chamski sposób.
Może ja Pani jakies ziółka polece.. To ukoi Pani skołatane nerwy.
Niech Pani przestanie być taka wstydliwa. Dojrzalym pannom taka płochość nieprzystoi.
Czy mi się wydaje, czy na Pani licu wykwitł śliczny rumieniec.
Kokietka z Pani.
Nie wiem. Nie widziałem pani, nie mogę ocenić. Aczkolwiek jeśli dorównywałaby pani urodą Marion Cotillard byłbym skłonny umówić się na kawę.
Jestem niestety zajęty droga Almighty, ale mam kilku niezwykle przystojnych kolegów, którzy bardzo lubią kawę.
Czekaj, czekaj bo się gubię? To teraz gejem nagle jesteś? Kobieta - gej? Intrygujące. Ciekawe co na to lesbijki.
Szanowna Pani Almighty, takie zachowanie nie przystoi Damie. Pozdrawiam serdecznie.
Droga Pani Almighty ,zanim owoc stanie się soczysty i pachnący musi upłynąć troche czasu. Owoc musi dojrzeć.
I tak jest z Panią. Pani w końcu dojrzeje ,a gdy to nastąpi stanie się Pani kobietą przesympatyczną i uroczą. Nie opędzi się Pani od przystojnych kawalerów.
Będzie dobrze.