Chirurdzy
powrót do forum 16 sezonu

Opera mydlana

ocenił(a) serial na 5

Nie wiem jak dla was, ale dla mnie ten serial skończył się w momencie, w którym wpółproducentką stała się aktorka grające Meredith Grey (Elen Pompeo) sezon 14 ep7.
Od tego momentu nie ma prawie jednego odcinka, w którym by nie mówili jaka to jej postać jest zajebista. Poza tym widać, że z sezonu na sezon zaczęła się pozbywać osób, których nie lubiła w serialu zaczynając od dziewczyny filmowego dr De Luca a potem Keppner i Arizony.

ocenił(a) serial na 9
marekjedrusik

oooo to ciekawe :) wg mnie ten sezon robiony juz jest na sile

ocenił(a) serial na 10
marekjedrusik

Oj nieee, wydaje mi się, że to dosyć stronnicze podejście.
Mimo wszystko ewolucja Meredith jest umotywowana - ktoś, kto tak bardzo dostaje w kość od życia, albo mocno ewoluuje w stronę zajebistości, albo ląduje w szpitalu na oddziale intensywnej pomocy psychiatrycznej. ;)
Ale bardzo tęsknię za postacią Keppner, April świetnie się rozwinęła, od dziewczynki ze wsi, która ma kij w dupsku, do wyzwolonej kobiety, która żyje tak, jak chce, zgodnie z wartościami, które wyznaje. Dla mnie poprowadzenie tej postaci i wyprowadzenie z serialu zanim się stoczyła, dając jej szansę na życie bez tragedii (czyli poza fabułą serialu) było bardzo godne.

Irie

Proszę napiszcie gdzie oglądacie, czy tylko na FOX można?

ocenił(a) serial na 5
jakja

po angielsku na kinox.to