PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19949
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

podobno jetix ma przestac istniec w grudniu, bo to stacja dc;( tak cztalam na jakiejs stronce h2o;(

Phoebe123

Przed "to nie uwierzę". "Gdzie, według ciebie, źle przecinki postawiłam?", tak to zdanie powinno wyglądać, a nie tak: "Gdzieś według ciebie źle przecinek postawiłam?".

ocenił(a) serial na 10
squeeze2

jak można się kłócić o takie bźdety ? ;

marko_SlawxP

Celowo tego przecinka nie postawiłam, chciałam, by te wyrażenia się "zlały" ze sobą.
Reszty zdania, to ja już nie rozumiem...

marko_SlawxP

Naucz się pisać, a dopiero później zacznij się udzielać.
za krótki

squeeze2

Zacznij lubić normalnych aktorów, a nie jakieś "gwiazdki", dopiero zacznij się gdziekolwiek udzielać.
Za długi.

Phoebe123

Zacznij lubić normalnych aktorów, a nie jakieś "gwiazdki", dopiero się gdziekolwiek udzielać.
Za długi.

To poprawna wersja...

Phoebe123

Zacznij lubić normalnych aktorów, a nie jakieś "gwiazdki", dopiero się gdziekolwiek udzielaj.
Za długi.

To poprawna wersja...

Phoebe123

To nie do ciebie, kabanie, tylko do Barbie.

ocenił(a) serial na 10
squeeze2

czemu znowu do mnie się dowalasz ? Bez przerwy się kłócicie to jest po prostu nie do zniesienia. :

marko_SlawxP

O matko...
Wiecie, że ciągłymi kłótniami do niczego nie dojdziecie? Ja czytając to, a
przeczytałam praktycznie wszystko (bo to jednak wciąga), doszłam do
wniosku,że bawi Was takie wyzywanie się...
Phoebe123 cały czas ubolewa nad tym, co dzieje się z dzisiejszą młodzieżą,
a sama, mając ZALEDWIE 15 lat, do tego grona należy. Za to Earl02... Wydaje
mi się, że próbuje dowieść swojej męskości. Ojej, podoba mu się Cariba,
lubi ją, to chyba nie powód do kłótni i porównywań jej do Kate Winslet. To
jak porównać, no nie wiem, Michaela Jacksona [*] do Dody!

kamaah

No właśnie, dlatego, iż znajduję się w tak młodej grupie wiekowej, chcę jakoś swą przyszłość uratować!

Phoebe123

Ale wątpię by udało Ci się zmienić ludzi, których nie znasz :P

kamaah

To nie są "ludzie", to małoletnie pokemony, do których nikt nie ma szacunku.

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Znalazła się ta najmądrzejsza, sama kiedyś taka byłaś, a teraz wyzywasz innych. Nie masz prawa czegoś takiego mówić, to po prostu obrażanie nieletnich ("małoletnie pokemony"). Za takie coś ktoś (teoretycznie) mógłby Cię ktoś pozwać. Żegnam dorosłą. Zeskakuję z tego tematu bo to jest beznadziejne. Narazie ^^

Phoebe123

Ty do mnie? Uważasz się za człowieka, a mnie za pokemona? Bardzo dobrze. Nie jestem człowiekiem-nie mam z tobą nic wspólnego! No, prawie, również jestem ssakiem...

squeeze2

Tak, tylko że ja w tym wieku raczej byłam normalna. A ty urodzona w 95, jeszcze się odzywa. Weź idź się poucz, książkę poczytaj, albo co, a nie siedzi na internecie...!
Do drugiego "osobnika": Czy ja mówiłam o tobie? Ni wymieniałam nikogo po imionach, więc o co chodzi?

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

zajmuj się swoją edukacją, a nie moją ;| - MAMUSIU ;]
książki czytam więc (np. "Zmierzch" itd.) się o mnie nie musisz martwić mamo. ;] i pomyśl jak znowu weźmiesz się za obrażanie innych droga dorosła ;]
Żegnam, (; (a przede wszystkim tych, którzy w duszy są nadal dziećmi, co jest postrzegane przez dorosłą Pheobe jako bycie Pokemonem)

marko_SlawxP

Zmierzch?! Ty się za Sapkowskiego bierz, a nie z jakimiś Stephenie'ami Meyer mi tu wyskakujesz!

Phoebe123

No, jednak myślę, że to do mnie, Phoebe.

squeeze2

"Zmierzch"? O Matko Polko... Ty poczytaj normalne lektury, albo encyklopedię, a nie jakieś za przeproszeniem gówna dla jakichś rasistów spod klatki schodowej!
Nie Earl, tamten post nie był skierowany do ciebie:)

ocenił(a) serial na 10
Emma_6

Czy możecie zakończyć ten spam i kłótnie i wrócić do tematu - rychłej przemiany Jetixa w Disney XD??

ser_plesniowy

Myślę, iż możemy...
Ja, jak już mówiłam, nie uwierzę, póki nie zobaczę. A jeżeli naprawdę mają to robić, to powinni powystrzelać durnych amerykańców!

Phoebe123

Durnych? Tak się składa, że około 70% współczesnych wynalazków zostaje wynalezionych w USA. I to nie jakieś głupie, tylko np, urządzenie, które potrafi przefiltrować ścieki, tak aby woda w nich zawarta była zdatna do picia (Problem braku wody pitnej w wielu krajach. Dodajmy, że urządzenie to nie kosztowało by zbyt więcej niż mikrofalówka.),to jest odkrycie przełomowe, ważniejsze od wymyślenia koła!

Phoebe123

Durnych? Tak się składa, że około 70% współczesnych wynalazków zostaje wynalezionych w USA. I to nie jakieś głupie, tylko np, urządzenie, które potrafi przefiltrować ścieki, tak aby woda w nich zawarta była zdatna do picia (Problem braku wody pitnej w wielu krajach zostanie rozwiązany. Dodajmy, że urządzenie to nie kosztowało by zbyt więcej niż mikrofalówka.),to jest odkrycie przełomowe, ważniejsze od wymyślenia koła!

Wersja poprawiona.

squeeze2

Tak, Ameryka to jeden z najgłupszych narodów.
To ty dostępu do wody nie masz, że ci takie bzdety potrzebne?
No na pewno przełomowe...

Tak więc, jak ktoś już pisał, Polacy umierali za ciebie, żebyś teraz mógł się wypowiadać gdziekolwiek, a ty amerykańców tak wychwalasz! No wstyd, normalny wstyd!

Phoebe123

Bzdety? Za dwadzieścia lat będziesz mówiła inaczej. Wiesz, że ilość wody słodkiej w przyrodzie, to ok. 3% i ten stan ciągle maleje? Na prawie siedem miliardów ludzi. I wiem, że to tylko głupia nienawiść do narodu amerykańskiego, bo nie wierzę, że można być tak głupim i krótkowzrocznym. Czy hodowanie przez Amerykanów części ciała, to dla ciebie też bzdury? A jak będziesz musiała mieć przeszczep serca, czego, mimo wszystko, nie życzę, to co? Inaczej zaśpiewasz. A co do tych twoich "bohaterów", to wiedz, że Piłsudski, był gorszym skurwysynem, niż Jaruzelski, ale o tym się jakoś na własną rękę dowiedzieć musiałem, w szkole o tym cicho sza.

squeeze2

No tak :) A Hitler był tak naprawdę dobrym człowiekiem, tylko żona nim
manipulowała..xD

kamaah

Nie, nie sądzę, iż będę mówiła inaczej. Maleje? Już nie przesadzaj, gdyby rzeczywiście w takim przerażającym tempie malało, to już byśmy pewnie tylko piach pozostał.
Tak, tylko że ten "skurwysyn Piłsudzki" walczył o nasz naród! Tyle osób za ciebie zginęło, a ty o tak o...

Phoebe123

Skurwysyn Piłsudski, zamykał swoich oponentów w więzieniach, chciał być "pro" w państwie. Z tą wodą to mnie nie zrozumiałaś, chodzi mi o zanieczyszczenie, choć nie powiem wysuszanie też swoją rolę odegrało. za kilka lat wodociągi przejdą do lamusa. Na budynku beczka, w piwnicy filtr i jedziemy. To będzie wiekopomna chwila.

kamaah

Czy ja gdzieś napisałem, że Hitler był dobrym człowiekiem? Czy może ktoś ma problemy z czytaniem?

squeeze2

Nie mam problemu z czytaniem. To było tylko takie porównanie.

kamaah

A to, że tyle wiesz o Piłsudskim to brawo dla Ciebie. Skoro w szkole tego
nie uczą to chyba mają jakieś powody. Nie sadzę, żeby mi się to na maturze
przydało więc sobie oszczędź, bo to już jest jeden wielki off top...

kamaah

Co z tego, że Off top? Taka jest właśnie Polska mentalność Hitler zły, bo napadł i w ogóle i w szczególe. A może winnych za ten stan rzeczy, należy szukać gdzie indziej? Nie tylko za II ale i za I wojnę światową?

squeeze2

Ja tam nie wiem. Nie znam go to nie osądzam.
Al Capone też..xD

ocenił(a) serial na 10
Emma_6

http://www.disneyxdcenter.pl/ - oficjalna strona Disney XD.

ser_plesniowy

Ser, w tym momencie temat toczy się o coś innego, niż jakiś żydowski kanał, który ma na celu wykorzenianie i prowadzenie do upośledzenia psychicznego Polskie dzieci...

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Dlatego ja nie piszę nic o żadnym "żydowskim kanale, który ma na celu wykorzenianie i prowadzenie do upośledzenia psychicznego Polskie dzieci...", tylko piszę na temat, który brzmi "podobno jetix ma przestac istniec w grudniu, bo to stacja dc;( tak cztalam na jakiejs stronce h2o;( "

ser_plesniowy

Zostaw. Ona wie, że się myliła, ale za żadne skarby tego nie przyzna. Z takimi ludźmi nie warto dyskutować.

Phoebe123

Phoebe, jak widzę bije od ciebie rasizmem, antysemityzmem i pseudopatriotyzmem. No, nieważne.
Co do Disney XD. Jakie kreskówki zostaną usunięte z ramówki? Bo przyznam bez bicia, że niektóre ("Ach, ten Andy" na przykład) mi się podobały i jestem ciekaw.

Darth_Dread

O, tak. To takie Polskie.

za krótki
za krótki
za krótki

ocenił(a) serial na 10
Darth_Dread

na podanej stronie jest spis kreskówek, które będą emitowane. Znikają Odlotowe agentki, Leniuchowo i H2O. Nie jest to jeszcze w 100% pewne, czy ten spis wchodzi już od 19 września, ale orientacyjnie należy się spodziewać właśnie tego, co tam jest podane.

ser_plesniowy

H2O raczej nie zniknie z Disney XD, bo to tak, jakby do pączków zaprzestać dodawania nadzienia (tych takich dużych, nie małych:]).

ocenił(a) serial na 10
squeeze2

no to mam nadzieję ze lubisz nienadziewane...

ser_plesniowy

A H2O nie przejdzie na tego damskiego Disney'a??

ocenił(a) serial na 10
kamaah

nie wiemy. Przede wszystkim Jetix/Disney XD jest nadawany wyłącznie na Polskę, ale nasz Disney Channel jest nadawany także do Turcji, Danii, krajów arabskich i jeszcze paru innych, więc ramówkę tam gorzej i trudniej ułożyć.

ser_plesniowy

Na pewno będzie disney XD, bo na jetix cały czas są reklamy.
A mam inne pytanie. Czy to prawda, że Diney XD będzie tylko dla chłopaków?

ocenił(a) serial na 10
Nina_Undomiel

no cóż, prawo nasze raczej nie zabroni oglądania go dziewczynom ;)

ser_plesniowy

Raczej nie.;)
Ale chodzi mi o to, czy będą tylko seriale typu ,,Magi nation(Czy jak to się tam pisze),Pokemon...

ocenił(a) serial na 10
Nina_Undomiel

zajrzyj do ramówki na stronie disneyxdcenter.pl i zobacz, czy coś stamtąd ci odpowiada. Seriali typowo dziewczęcych już nie ma, takich jak Witch czy Agentki, ale jest sporo innych i nikt nie powiedział, że nie mogą one przypaść do gustu dziewczynom.

ser_plesniowy

Dzięki. No niektóre nawet mogą być.