PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330489}

H2O, wystarczy kropla

H2O: Just Add Water
2006 - 2010
6,6 20 tys. ocen
6,6 10 1 19949
5,2 4 krytyków
H2O, wystarczy kropla
powrót do forum serialu H2O, wystarczy kropla

podobno jetix ma przestac istniec w grudniu, bo to stacja dc;( tak cztalam na jakiejs stronce h2o;(

ocenił(a) serial na 10
Emma_6

Ej ludzie ona tylko napisała w temacie że jetix ma przestać istnieć i tyle. A wy wypisaliście 300k. I może 3 z tego dotyczyły tematu ..... Jak chcecie się kłócić to załóżcie taki temat a nie na każdym temacie się wykłócacie. Ja tez tak kiedys robiłam ,ale to przecież i tak nie ma sensu..

Hollywoodemia

Ej to ja mam pytanie czy nie wiecie na jakim programie w takim razie jak nie bedzie jetixa bedzie leciało H2O?? I kiedy wystartuje nowa seria? ;]

Miley_16

H2O będzie we wrześniu i będą je puszczać na Disney XD. Inteligencja żuka, normalnie, twój nick wiele o tobie mówi...

squeeze2

Ona tylko spytała, nie musisz jej od razu podsumowywać.

kamaah

Muszę.

za krótki
za krótki
za krótki

squeeze2

Inteligencja żuka? Sorry ale co to znaczy? "twój nick wiele o tobie mówi"?co mówi?właśnie że gówno mówi ja moge to samo powiedzieć to tobie ale nie powiem bo w przeciwieństwie do ciebie nie mam "inteligencji zuka"jak to sam nazwałeś i ja nie próbuje wyrabiać sobie opinii na podstawie głupiego nicka.
PS.Dzięki za info.

Miley_16

Ty o moim nicku nic nie powiesz, bo nie wiesz, co oznacza. Inteligencja żuka, bo jak wół, w którymś poście "stoi napisane", kiedy będzie i gdzie. Poza tym, google nie boli. I radzę używać przecinków, bo nieużywanie ich, to zły nawyk.

squeeze2

Nie wiem i nie chce wiedzieć, ale np.mi się nie podoba twój nick o i już mam pretekst żeby czepiać się tak jak ty to robisz ale nie będę bo szkoda marnować na to czasu.
A co zapytać się zwyczajnie nie można?Od tego jest chyba FORUM.Myślisz że jak bym znalazła w googlach czy gdziekolwiek w internecie w miare wiarygodną odpowiedz na moje pytanie to bym pisała tutaj?I przynajmniej nie czepiaj się mojej pisowni.

Miley_16

Ktoś MUSI czepiać się twojej pisowni. Informacje z google należy traktować z takim samym dystansem, jak te tutaj.

squeeze2

Nie NIKT NIE MUSI czepiać się mojej pisowni to nie jest forum polonistyczne czy cos podobnego.
Ja nie nazwałabym tego "informacjami z googli" tylko informacjami z blogów króre prowadzją najczęsciej dziewczyny w wieku 10-13 lat(które od razu się pojawiają gdy wpisze sie h2o) te zazwyczaj są ze sobą sprzeczne i mało wiarygodne.Liczyłam na coś więcej tutaj ale jak widac przeliczyłam się.

Miley_16

Trzeba wbijać do łbów dzisiejszej młodzieży zasady poprawnej pisowni. MUSISZ pisać poprawnie. WSZĘDZIE. Inaczej jesteś głąb i matka powinna posadzić cię przed lekturą. Najlepiej Zemstą, bo to jedna z najgorszych książek.

squeeze2

Trzeba ale w szkole i w domu -zależy od rodziców.NIKT mi nie będzie kazał pisac poprawnie na głupim forum i bawić się w przecinki,kropeczki i co sobie jeszcze wymyślisz.Znam swoją wartość i wiem że głąbem nie jestem wystarczy że na papierze piszę poprawnie a z polskiego mam 5 wiec to o czymś świadczy.Aha i "zemstę" przeczytałam...

Miley_16

Akurat. Jeżeli ktoś piszę poprawnie, to i na papierze i na komputerze, a jak ktoś jest głupi, to ogląda niskobudżetowe Czarodziejki.

squeeze2

Dobra dobra nie chce mi się już dyskutować z tobą na temat pisowni bo to nie miejsce na to..ale nie wiem jaką miarą oceniasz ludzką głupotę? to że ktoś ogląda serial czarodziejki? choć ja go nie oglądam ale z tego co wiem to jest to coś na poziomie H2O więc równie dobrze ciebie także na tej podstawie można nazwać głupim...co nie oznacza że ja uważam H2o za zły serial.

Miley_16

Chcę powiedzieć tylko jedną rzecz: nie odpowiem na żadnego twojego posta, dopóki nie napiszesz go dobrze.

squeeze2

Serio?! Nie no chyba się rozpłacze z tego powodu...a tak na poważnie to się bardzo cieszę przynajmniej nie będę musiała odpisywać na głupie posty w stylu "naucz się poprawnie pisac" itp itd

Miley_16

zamiast jetix będzie kanał disney XD i filmy z jetixu przejdą na disney channel a filmy z disney channel np. Filip z przyszłości przejdą na XD. To będzie kanał przeznaczony raczej dla chłopaków. TAk gdzieś czytałam. A H2O 3 seria bedzie na disney channel 2010 roku.

ocenił(a) serial na 10
Emma_6

Znowu zaczynacie kłótnie. A H2O NIE BĘDZIE lecieć na Disney XD. Za to będzie lecieć na Disney Channel - http://www.disneyxdcenter.pl/20090811/co-stanie-sie-z-serialami-ktorych-grupa-do celowa-sa-dziewczyny-nie-chlopcy/

ser_plesniowy

Squeeze2 - na początku stałam za Tobą, bo uważałam, że jesteś jedynym
mądrym osobnikiem na tym forum, ale przeliczyłam się. Nic nowego tu nie
wnosisz, za to wszystkich się czepiasz. Zupełnie jakbyś był olimpijczykiem
polonistycznym.
Weź wrzuć na luz troszeczkę i daj ludziom żyć.

kamaah

Naprawdę? Uraziłaś mnie do żywego. Normalnie nie będę spał po nocach. A w przypływie depresji, skoczę ze stodoły.

ocenił(a) serial na 10
squeeze2

Skacz,skacz ; DD

za krótki
za krótki
za krótki

Hollywoodemia

Nie miałam nawet takiego zamiaru.
Po prostu, jak czytam takie bzdury to mnie aż coś w środku bierze...

kamaah

To była ironia... Czy wszyscy katolicy to takie głąby?

squeeze2

Oo, widzę, że dużo działo się pod moją nieobecność...
Katolicy? O Matko Polsko, to ty jesteś muzułmaninem jakimś? No pięknie...!Wszystkiego można by się po użytkownikach tego forum spodziewać, ale innego wyznania i bycia murzynem? No ludzie, gdzieś powinny być jakieś granice!

Phoebe123

Hm... Rasizm. Jakie to katolickie, jakie Polskie. Nie zapominaj, że wszyscy pochodzimy z Afryki.

squeeze2

Co miał wnieść ten głupi sarkazm?

Phoebe123

To, że większość Polaków, to nieprzystosowani społecznie wyznawcy Rydzyka. Homofoby i rasiści. Do tego "ludzie" kompletnie nie przystosowani do zarządzania czymkolwiek. Jakoś w USA mimo takiego tyglu kulturowego potrafią się w miarę dogadać, tutaj kompletna dezorganizacja.

squeeze2

Nie zapominaj, że Polska przez większość swojego istnienia była najbardziej
tolerancyjnym państwem na świecie. A czy to jest nasza wina, że teraz taka
nie jest? Mówisz, że Phoebe jest rasistką, a sam wyśmiewasz się z
Katolików. No dobra, każdy ma prawo mieć swoje poglądy ale Ty nie musisz
się ich czepiać, bo wg Ciebie Twoje są lepsze. Powiedz mi, ile masz lat?

kamaah

16. Po prostu uważam, że większość katolików to rasiści. Ale nie generalizuję. A kim jest Phoebe chyba widać. Jak to szło w tej waszej książce? Widzisz drzazgę w oku bliźniego, a w swoim nie dostrzegasz belki?

squeeze2

No i co, że to rasiści? A ty lubisz tak bardzo murzynów?

Phoebe123

A czemu mam ich nie lubić? Nie używaj słowa "murzyn", bo to słowo jest dla nich obraźliwe, Polaczku. Powiedz mi dlaczego ty ich nie lubisz.

squeeze2

Nie wiem jak Ty Phoebe, ale ja do murzynów nic nie mam. Wręcz przeciwnie,
uważam, że są dosyć ciekawi. Uważam również, że słowo "murzyn" nie jest dla
nich obraźliwe w przeciwieństwie do "czarnuch" albo "nyga".

kamaah

Murzyn? To zależy. Jak dla mnie nie ma negatywnego zabarwienia... no chyba, że mam mówić "czarnoskóry", mnie to nie przeszkadza. Phoebe, szkoda słów na takich rasistów, homofobów, antysemitów, pseudopatriotów i "katolików" jak ty. Bo katolicy, a "katolicy" różnią się od siebie. Osobiście jestem ateistą, więc mogę się wypowiedzieć obiektywnie. Katolicy, to ludzie wierzący, modlący się do Boga, ew. chodzący do kościoła, ale to wcale nie jest potrzebne żeby wierzyć. "Katolicy" tacy jak Phoebe, to ludzie wierzący w Rydzyka, słuchający Radia Maryja i telewizji Trwam. Różnica.

kamaah

W jakimś programie był temat rasizmu. Pewien czarnoskóry Polak powiedział, że słowo murzyn jest obraźliwe.

squeeze2

Ej, ty bez zdjęcia, szkoda słów na ateistów!
No i dobrze, że obraźliwe, takie ma być.

Phoebe123

Gdy ktoś mówi takie słowa, to mam ochotę tego kogoś zabić.

za krótki

squeeze2

Ha, więc jednak jesteś murzynem. Nienawidzę czarnych.

Phoebe123

Nie, nie mam czarnej skóry. Też nienawidzę czarnych, w kieckach i z takimi białymi kwadracikami pod szyją.

squeeze2

Oni są ludźmi tak samo jak my. Mają prawo wierzyć w to co chcą i być tym
kim chcą. Ciekawe co Ty byś powiedziała, gdybyś była czarnoskóra? To
właśnie przeciwko takim ludziom jak Ty działał Martin Luther King, jeżeli
wiesz kto to jest oczywiście...

kamaah

Ona wie kim jest Rydzyk. To jej wystarcza.

ocenił(a) serial na 10
Emma_6

w przyszłym roku do Polski zawita 3 seria H2O -> http://www.disneyxdcenter.pl/20090820/h2o-wystarczy-kropla/ - za to niestety od września serial ten nie będzie (przez jakiś czas) nadawany na żadnym kanale.

ser_plesniowy

No mają, ale żaden normalny śmiertelnik nie będzie zadawał się z muzułmaninem.
No właśnie, a na forum nasili się plaga pytań, skąd ukraść odcinki...

Phoebe123

A dlaczego żaden "normalny śmiertelnik" nie będzie zadawał się z muzułmaninem? Co w nich nie tak? Nie wyskakuj, kurwa, z terroryzmem, bo twój Marcinek V ma na sumieniu więcej ludzkich żyć, niż terroryści.

squeeze2

Po drugie murzyn wcale nie oznacza muzułmanina.

kamaah

Widział ktoś murzyna katolika? Bo ja nie.

Phoebe123

W czym katolik jest lepszy od muzułmanina czy luteranina?

Phoebe123

Phoebe ale tak czy siak murzyn to też człowiek a po kolorze skóry nie mozna oceniać ludzi.Ja osobiście nie znam murzynów-katolików lecz jednak tacy są, oto dowód : http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article289178/Murzyn_katolik_okradal_polskie_s klepy.html .

Phoebe123

A,właśnie, wasz bóg-Tadeusz R. ostatnio na sabacie na Jasnej Górze "jeździł" po czarnoskórym katolickim misjonarzu.

squeeze2

NASZ bóg? ciekawe czemu uważasz że nijaki Tadeusz R. jest NASZYM BOGIEM? W pierwszej chwili nawet nie wiedziałam kto to jest ;/

Miley_16

To do Phoebe, nie do ciebie, inteligencie. "Nijaki"? Chyba raczej niejaki, kabanie.