Jedyna: Sezon 1 Jedyna sezon 1, odcinek 7
odcinek Jedyna (2025)

Jedyna | Przesmyk

The Gap 45m
6,2 221  ocen
6,2 10 1 221
Jedyna
powrót do forum s1e7

Co to ma być

ocenił(a) serial na 6

Fabularnie bardzo słabo. Czy ktoś próbuje udowodnić że można zrobić serial bez akcji? tylko parę dobrych kadrów sprawia że dałem aż 3.

ocenił(a) serial na 10
bodzar

To tylko oznacza, że albo jesteś na etapie plechy grzyba u twój system emocjonalny jest na podobnym poziomie, albo jesteś wykastrowanym s wyższych uczuć jak tępe zaspokajanie rozrywki tik tokowym onanista. Odcinek epicki, ludzie o bardziej wykształconym wachlarzu uczuć zobaczą w nim prawdziwa glebie tego co jest istotą ludzkiej natury.

ocenił(a) serial na 6
master_of_vinyl_donuts

O jaka głęboka ocena osobowości na podstawie dwóch zdań. Skąd się bierze w ludziach poczucie wyższości na podstawie gustu? Co sprawia że musisz zgnoić kogoś? Tak głęboki i przenikliwy umysł w którym mogą utonąć codzienne frustracje. Pewnie moje wypociny na twój temat są tyle samo warte co twoje na mój. Po co to? Jaką wspaniałą prawdę zgłębia odcinek? To że 45 minut nic sie nie dziej tylko po to żeby udowodnić że człowiek jest istotą społeczną? Truizmy napompowane estetyką.

ocenił(a) serial na 10
bodzar

moja ocena wiaze sie z twoim wykastrowanym poczyciem wartosci tego odcinka, a tak ogolnie zjedz snickersa

master_of_vinyl_donuts

dobrze, że twoja osobowość jest tak głęboka, że pozwala ci sie cieszyć nawet jak twórca rzuca ci w twarz kawałkiem kupy.

ocenił(a) serial na 10
pawulon1_2

jak ty cale zycie brodzisz w gó#nie, to nie odrozniasz go od czekolady, jestes za plytki na to co wymysla Gilligan, generacja biedakow, ktorzy jak nie widza przez 5 min akcji rodem z transformers, to sie gotuja jak zupka chinska w akademiku, tak cie uksztaltowal kicz, ze nie odrozniasz tego co wartoscioewe

master_of_vinyl_donuts

Szkoda tylko, że jak dla Ciebie to jest epicki odcinek to dobrych seriali i odcinków jeszcze nie oglądałeś, ale spokojnie wszystko jeszcze przed Tobą.