Halo, fani, a głównie pewnie fanki, jesteście?. Forum widzę umarło:(Ogląda ktoś ten serial? Ja tak i uważam, że jest naprawdę ok, nie ciągnie się jak na razie, jest mało absurdów i niepotrzebnych wątków, każdy odcinek mnie czymś zaskakuje i na każdy kolejny czekam z niecierpliwością. Muszę przyznać, że już dawno żadna telka mnie tak nie ujęła. Jak macie jakieś pytania dotyczące serialu, albo ochotę poplotkować to piszcie:). Trzeba rozkręcić to forum:D. Ja zacznę od pytania: Którą serialową parę lubicie najbardziej,albo którego bohatera/bohaterkę?Kogo nie lubicie?. Jeśli chodzi o parę ja uwielbiam Matilde i Carlosa i chciałabym żeby Matias był z Adrianą. Główna para też jest super oczywiście:). Z bohaterek to najbardziej chyba Renatę lubię, a lista tych co nie lubię jest dość długa: Agustin- bo jest fałszywy i zakłamany, Selene- jest strasznie irytująca wg mnie, Karina- wieczna ofiara,którą wszyscy ratują, o Finie nie wspomnę i jeszcze parę by się znalazło:)
Niestety nie miałam czasu jeszcze:(. Dużo stron z filmami na razie zablokowali więc tak mi się odwlecze jeszcze. Sprawdziłam sobie, że mamy podobny gust filmowy w prawie 70:)Wow:D.
Kurde, ale dziś zjadam wyrazy i litery:/Miało być w 70% wcześniej:P. No, ale w każdym razie mogę sobie podpatrzyć jakieś filmy u Ciebie:)
Hehe ja też pewnie tak bym miała, konto założyłam z rok temu, a filmy całe życie oglądam i na pewno nie oceniłam wszystkich, które oglądałam:)
Haha gratuluje:). Mi jeszcze trochę brakuje, muszę jeszcze kiedyś sobie przypomnieć co oglądałam, a nie oceniłam:). Mam też takie filmy, które oglądałam bardzo dawno temu i nie oceniam, bo nie pamiętam o czym były:)
Ja czasem jak oglądam reklamy filmów w tv to sobie przypominam, że już je oglądałam:). Dziś tak miałam z filmem Mexican:P.Widziałam reklamę i mi się przypomniało, że już go widziałam i podobał mi się:)
To polecam, z Bradem Pittem i J. Roberts na tvn 7 w sobotę chyba:). Mnie obsada zachęciła:)
kocham to tela :d najbardziej podoba mi się Renata jest taka ładna ;D a Heronimo mmm <3 heheh
oglądaliście dzisiejszy odcinek ?:D był bardzo fajny xd nie moge się doczekać jutrzejszego odc a wy ?:P
Tak oglądałam, Jeronimo jest taki słodki walcząc o Renatę:). Powinna mu wybaczyć:)
ja też xd Tylko ona chciała mu wybaczyć , no ale wyszło jak wyszło :D ta kolacja by była bardzo romantyczna;(;d
Hehe, ale Renata jest bardzo zawzięta:P. I teraz, jak wyjechała to pewnie pogodzą się dopiero na końcu telenoweli:(. Ostatnio mam wrażenie, że Roberta zakochała się w Agustinie, odkąd się z nim przespała to jakoś taka szczęśliwa jest:). Ciekawe co zrobi jak się dowie, że Renata mieszka u niego:P
bardzej martwi mnie to że Jeronimo dowie się ze Renata jest w hacjendzie Agustina. podobno mają wziąć ślub -,- masz streszczenia odc ?:d
No właśnie też czytałam, że Renata zaręczy się z Agustinem:/ . I wcale mi się to nie podoba, bo nie cierpię go!. Jest taki fałszywy i za stary dla niej:(. Ja czytam streszczenia w gazecie:). Także wiem co będzie się działo w odcinkach z dwutygodniowym wyprzedzeniem, więcej nie chciałabym wiedzieć. Na razie wciąż jest żoną Jeronima więc chyba tak szybko nie wyjdzie za Agustina.
nienawidzę tego Agustina pff ;/. i podobno Jeronimo ożeni się z tą pielegniareczką -,- a wiesz kiedy renata i jeronimo będą razem ?:P
Podobno tak:(. Co zresztą też jest bez sensu. Dziewczyny na forum pisały, SPOILER, że nawet ta Marina będzie miała dzieci z nim:( Niestety nie wiem kiedy będą razem, ale obawiam się, że teraz to wszystko tak się pogmatwa, że dopiero na końcu telki:(
nie sądzę że dopiero za 90 odcinków będą razem :D oni to jedyna atrakcja w tym filmie xd
Hehe no nie wiem sama, w sumie teraz będą mieszkać niedaleko siebie i może będą na siebie wpadać i zobaczymy jakieś miłe sceny z ich udziałem. Ale chyba tak szybko się nie zejdą. Ja lubię bardzo dużo bohaterów, więc nawet jak Jero i Renata nie będą razem to będę miała dla kogo oglądać:). Może pojawi się tu ktoś zorientowany i napisze Ci kiedy oni wrócą do siebie:)
haha :D wlasnie czekam na jakąś osobę :D ale nikt sie nie odzywa szukam i szukam i nie ma tych streszczeń :D
Z ciekawości sama zaczęłam szukać, ale nie znalazłam nic. Są streszczenia odcinków tych co już były. Podobno są streszczenia na oficjalnej stronce serialu, ale pewnie wolałabyś po polsku:)
W sumie to może dobrze:). Ja i tak nie chcę za dużo wiedzieć, bo po co miałabym oglądać. A tak w ogóle to widziałaś ostatni odcinek CME?. SPOILERY: Adriana i Matias w końcu razem, hura!!. To znaczy prawie razem, ale i tak się cieszę, bo ich uwielbiam:). Para idealna:). Za to Agustin zaczyna pokazywać jakim jest d*pek!. Biedna Renata nawet wyjść z domu nie może:/
och ten Agustin debil i tyle. Renata przyjmie zaręczyny bo akurat sobie przypomni jak Jeronimo źle ją traktował .. Oglądałam parę odcinków i znów Renata i Jeronimo spotkają się jak pierwszym razem :P czyli wpadną na siebie i się wywrócą :D:D wiecie coś nowego o tym serialu ?:D
Nie rozumiem tej naszej Renatki:P. Jak go nie kocha to po co przyjmuje jego oświadczyny, przecież szczęśliwa nie będzie z nim:/. Któraś z dziewczyn na forum napisała, że około 120-121 odcinka Renata ma być znów z Jeronimem, ale nie wiem czy ty prawda. Poza tym Fina i Roberta wmówią Reginie, że Roberta jest jej córką, bo będą chciały wymusić kasę od Reginy.
Fajne było jak sie Renia zakradła do pokoju Jeronima.
Dziwi mnie, bo Roberta cały czas oszukuje i Renata miała juz tego dowód, a święcie wierzy, że Jeronimo był jej kochankiem... :(
Roberta wdała się w mamusię:/. Z odcinka na odcinek coraz większa z niej intrygantka. Mam nadzieję, że szybko się rozwiedzie z Matiasem.
Poza tym straszna z niej karierowiczka. Nie pracuje, nic nie robi, tylko puszcza się na lewo i prawo, a jedynym jej celem w życiu jest zdobycie bogatego męża. We wczorajszym odcinku zwyzywała Adriannę, że jest z Matiasem ze względu na nazwisko i pieniądze,a ona to niby dlaczego wyszła za niego. Nie cierpię jej coraz bardziej, tak jak nie cierpię Agustina:/ . A oglądałaś wczoraj? Przykro mi się zrobiło, jak Jero tak ubliżał Renacie:(.
Tak menda zwyzywała Adri, a sama tylko za pieniędzmi lata.
Teraz znowu Renata jej bedzie przeszkadzać, bo Roberticie sie spodobał Agustin. Jeronim strasznie jej naubliżaół, ale jest tyle niedomówien między nimi, że trudno sie dziwić. Marina już coraz bardziej sie do Jero zbliża.
A Renia??? Przyjąć oświadczyny Agustina? To cios poniżej pasa. Bardzo sie zdziwiłam ,że tak od razu sie zgodziła. Swoja drogą...Agustin świetnie sie maskuje. Dla pracowników tyran i bezduszny potwór, a dla Renaty "czaruś". ;)
Agustin to straszna świnia. Nie mogę patrzeć na niego. Wcale nie jest lepszy od Finy:/. Ciekawe ile tak jeszcze będzie Renacie mydlił oczy:/. Puszczalska Roberta i jej romanse też mi już działają na nerwy. Niestety, ale coraz więcej bohaterów nie lubię. Nie oglądałam ostatniego odcinka- to prawda,że Adri całowała się z Chemą, oglądałaś może?
Tak całowała się i coś między nimi zaskoczyło. Nawet Adrianie sie podobało i potem sama siebie przekonywała,że to nic nie znaczyło. A Chemę też ruszyło. :) będzie ciekawie tym bardziej, że jest jeszcze ta Julieta.
Roberta to zdzira, namawia Agustina, żeby karał Renatę.
O kurde, polubiłam Chemę, ale to nie znaczy, że chce żeby romansował z Adrianną:/. Tak w ogóle to Adri wpadła na głupi pomysł z tym podrywaniem Chemy, żeby odczepił się od Constanzy. Chciała go rozkochać w sobie i porzucić?. Na to nie zasłużył, chamsko to wymyśliła:/. Noi dzisiaj już Matias strzelił focha jak się dowiedział, czyli jutro pewnie pobiegnie do tej Juliety, żeby go pocieszyła:/. Roberta jest okropna, nienawidzę jej, ona to już chyba spała ze wszystkimi facetami w tym serialu. A nie wiesz czemu Mati uciekła od Carlosa?Co tam się podziało znowu między nimi?Strasznie szybko ta akcja się toczy w tym serialu, nie oglądnęłam dwóch odcinków i już się pogubiłam:(
Tak planowała, a jaki był smutny jak mu sie przyznała. Biedny:( pocieszyłabym go.
Matias strzelił focha, ale potem razem siedzieli jak Honorio wrócił więc nie wiem o co kaman.
Akcja się toczy, że hoho szczególnie jak leci po dwa. Nie idzie się kapnąć. Mati uciekła od Carlosa, bo jego rodzice ją poniżyli.
Miały byc zaręczyny i rodzice Carlosa przyszli do hacjendy Jeronima. Mysleli, że Mati jest siostrą właściciela, czyli Jeronima, a nie zarządcy czyli Lazara. Nie chcą by ich synowa była służącą. Carlos wyrzekł sie rodziców i obiecał Mati, że wezmą ślub, ale ona i tak uciekła.
Dziś oglądałam powtórkę tego odcinka jak mu Adrianna prawdę wyznała i widziałam jaki był smutny. Chyba naprawdę się w niej zakochał. Chema nie jest niczemu winny i dlatego mi go szkoda. Na początku myślałam, że taki debil z niego, bo się z Selene zadawał, ale okazał się sympatyczny. No cóż skoro go żadna nie chce to ja też mogę go pocieszyć:D. Ale Ty byłaś pierwsza:PJa sobie zapomniałam, że po dwa odcinki teraz emitują, dlatego kilku nie oglądnęłam. Od początku ci rodzice Carlosa wydali mi się jacyś dziwni, takie snoby z ich:/. Biedna Mati:/. Na szczęście Carlos ją odnalazł:)
O tak...taki bidulek Chema samiutki jak palec ;(
Dobrze, że Jero wie od Selene o dziecku Roberty.
No niestety leci po dwa. Nie ma jak sie podelektować, bo tak śmigają odcinki.
Szczególnie ta matka Carlosa taka jędzowata ;) wiedziałam, że tam jakaś afera wyjdzie. Za gładko szło z początku. Dobrze, że odnalazł. Ja oglądnę jutro.
Wiesz, że Agustin powiesi Ezeguiela? Nie sam oczywiście gdzie by sobie ręce brudził.
Dokładnie. I czasem ciężko znaleźć 2 godziny czasu żeby na spokojnie oglądnąć. Selene w końcu zrobiła coś pożytecznego:)
Jeśli Ci zdradziłam, że ją odnaleźli to przepraszam, myślałam, że już widziałaś.
Ktoś tu na forum napisał o tym! Maskara, jak można tak bez skrupułów zabijać. Ezeqiel ma rodzinę, dzieci, a ten debil zabije go bo pewnie nie będzie chciał mu już usługiwać:/.
Aaa nic nie szkodzi ;) do jutra niedaleko.
Coś tam powie Jeronimowi i Agustin sie wkurzy. Biedny Ezeguiel...ciekawe z kim będzie Alfonsina. Pewnie skupi się na wychowywaniu dzieci, uczciwej pracy i przyjaźni z Kariną. Nie będzie miała czasu na facetów.
Ok, to w takim razie nic więcej nie zdradzam, ale jak już będziesz po oglądnięciu to napisz mi jak wrażenia. Mnie najbardziej wkurza relacja Jero-Marina, ale to sama zobaczysz:)
No tak, to rzeczywiście za to powinien zginąć! Agustin jest chory psychicznie, gorszy od Bernardy normalnie jest:/. Też mi się wydaje, że Alfonsina będzie sama.
Pierwszy odcinek był świetny. Uwielbiam ten wyczuwalny magnetyzm miedzy Jero i Renatą. Patrza na siebie, leci ich piosenka i od razu widac jaka milosc ich łączy. Fajna była też scena z biciem. Haha! Agustin nie wytrzymał prawdy.
Tak widać, że się kochają:). Teraz już sobie wyjaśnili wiele rzeczy, Renata wie, że Jero nigdy z Robertą nie spał, ale cały czas ich drogi się rozchodzą. Cieszę się, że wydała się prawda o Robercie- nie cierpię jej coraz bardziej. Mam taką nadzieję, że na końcu telki Roberta zginie w tragicznych okolicznościach, albo skończy na ulicy bez grosza przy duszy i zostanie prostytutką-tylko do tego się nadaje:/. Szkoda, że między Adrianą i Matiasem się znów popsuło:(
Tak Adri i Marias nareszcie razem, co prawda pozostaje to w ukryciu i jeszcze do tego sprawa z Chemą, ale i tak się cieszę. Słodka yła ta scena w pokoju Adriany. Ach ten Matias. Tylko ta Zoraida się coś za bardzo przy nim kręci ;)
Wczoraj już chyba się przyznali- przynajmniej przed tą wiedźmą Robertą, że są razem. Też mi się podobała ta scena:D. Mam nadzieję, że Zoraida się od niego odczepi:)
Renata i Jeronimo zejdą się ok 120 odcinka, ale potem coś spowoduje, że się rozstaną, a w 181 odc odbędzie się ich ślub:) mam nadzieję, że nic nie pomyliłam
Biedna Cata, nie lubiłam jej, ale śmierc zawsze jest smutna...
Ciekawe na co chory będzie Chema, coś mu się w głowie kręciło.