Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
mam wizję haha :D i muszę się nią z Wami podzielić :D
Tureckie Ogniem i mieczem: Skrzetuski Serkan, Helena Ozge
http://cs623325.vk.me/v623325400/31cb/zkqYmn9USbc.jpg
A w roli Bohuna - Burak Ozcivit, czyli Bali Bey z WS ;))
https://pbs.twimg.com/profile_images/571858459272835072/yzrpCE6s.jpeg
Bohun oooooooo tak tylko Burak ;))))))
a co do reszty też ok, tylko czy Helena, nie była przypadkiem blondynką, albo coś w ten deseń....
Serkan jako Skrzetuski .... hmmmm może być tylko będzie z wąsem??????
Hej, no masz rację , Ozge już była blondynką i niezbyt korzystnie chyba wyglądała hahahhaa
No w jednym odcinku KM jak była zazdrosna o Ayaza w szpitalu.
Też mi nie przypadła do gustu w blondzie .
Dokładnie ;)))
Vanessa właśnie wyjaśniła, że Helena była brunetką, to znaczy, że peruki odpuszczamy
jak niedawno oglądałam na jedynce kulisy WS, to były tam różne ujęcia Bali Beya i pomyślałam sobie, że byłby idealnym Bohunem ;)
(Domogarow był super Bohunem, ale niestety, latka lecą i teraz zdziadział)
No właśnie nie hahahaha
W książce Helena była właśnie brunetką.
A w filmie Hoffman zrobił ją blondynką, dając Scorupco (która wg mnie zagrała beznadziejnie do wiwatu)
Nie, nie, nasz Serkan Skrzetuski będzie BEZ wąsów :D
Zresztą jak chcecie, to i Bohun Burak może być bez wąsów, bo wiem, że lubicie go bez.
Nasza wersja, to możemy pozmieniać haha :D
I w tym, też się zgadzamy..... ło matko.
Zawsze uważałam, że Domogarow w roli Bohuna to była najlepsza decyzja Hoffmana, A po jakiego grzyba zatrudnił Scorupco to nie wiem, bo ta jej Helena była nie dość, że zimna jak lód, to jeszcze zrobiła raptem 3 miny....
Oki Skrzetuski zdecydowanie bez wąsów, a Burak.... hmmm może bez wąsów ale z zarostem jak w moim avku ;)))) czysty sex ;)
oczywiście że Burak będę z lekkim zarostem, super tak wygląda :Di na końcu damy bohunowi burakowi jakąś laskę, żeby mu smutno nie było :D
Dziewczyny, idę dalej z moją wizją tureckiego OiM haha :D
Formuje mi się obsada hahaha :D
Wołodyjowski - Mustafa z WS (Mehmet Gunsur) :D
OKi fajną laskę mu zapodamy takiemu seksownemu Bohunowi koniecznie ;)))
Wołodyjowski jestem za i będziesz mieć jeszcze plusa od Madzik, bo ona lubi tego aktora ;))))
trzeba będzie na castingu wybrać jakąś fajną panią dla bohuna :D
klimatycznie, tematycznie - od razu mi się przypomniał filmik MonikiVeroniki ;))
https://www.youtube.com/watch?v=R47XoOZTtBI
A tak świetny ten filmik....
a co do wybranki dla Bohuna.... może Hande z HA???
No widzisz , po zwiastunach widać, że to babka z ikrą a taka dla Bohunowi potrzebna ;)))
i wszyscy są happy :D
Skrzetuski Serkan z Heleną Ozge razem forever i oczywiście biorą się za robienie małych heleniątek :D
A Bohun z Hande i małe bohuniątka hahaha :D
hello siostry :D
ja dopiero z uczelni wróciłam i po prostu padam.. a wy tu w gazie ha ha :D
mam nadzieję, że chociaż Wam dobrze dzień minął? :)))
Taaa, mi tak świetnie minął dzień,że najchętniej bym się zakopała w pielesze i do jutra nie wstała
Jak się wali to się wali, zrób raz stłuczkę i cały czas już ci będa wypominać, patrz,uważaj...
W pracy też pod górkę ;/
przykro mi..
nie zamartwiaj się :))))
ps. chciałam ci wysłać wiadomość na priv ale nie mogę dopóki nie zaakceptujesz zaproszenia :p
Po filmwebie wszystkiego można się spodziewac.
Wczoraj były podwójne wątki i posty ha ha
U mnie też szału nie było.Jakaś taka mało rozgarnięta byłam,a u mnie w pracy muszę się skupić bo jak nie to same problemy będą XD
to tak jak ja :D dziś same gafy zaliczyłam hehe :D
nie wiem skąd ten brak koncentracji.
trzeba się jakoś ogarnąć co nie? :p
A mnie dziś migrena męczyła czyli też szału ni ma.... oj czy coś w powietrzu co nam się tryb narzekający włączył....
Jak tu nie narzekać,powiedz...Polacy są marudni,to prawda-każdy Ci to przyzna.Ale trzeba też przyznać,ze mamy na co narzekać.A to pogoda beznadziejna,a to wypłata za mała,a to ludzie upierdliwi,a to chory kraj...zawsze się coś znajdzie
hahahha dokładnie i w przeciwieństwie do amerykanów nie jedziemy na prozacu...... hahaha