Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
Marg jak masz doła weź łopatę i go zakop ;)))) żartuję oczywiście ;)))
niestety czasem tak bywa.....
a wypominaniem się nie przejmuj....ja zawsze mówię kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień.... i dodaję..... dziś ja jutro ty, bo niezbadane są wyroki losu hahahha sorry filozofuję dziś ;)
o dziękuję, ze się zgadzasz hahahaha ;)))
zdaje się, że męczenie migrenowe się nie skończyło, bo coś mnie znowu zaczyna miziać.... ło losie.... a prawie miesiąc był spokój....
Hahah,mi się dziś mistrz Yoda włączył. Filozofia moja była pokręcona jak stado kaczek xD Ja dziś całkiem mądre słowa mówiłam, ba nawet zdania układałam ale jakoś tak od końca
ja nie miałam jak pisać bo limit mi się włączył :p
a propos gaf.. coraz cześciej mi sie zdarzają :D
człowiek z wiekiem dziecinnieje :D a chyba powinno być odwrotnie? :D
Wiem,że masz limit,więc nie czepiam się Ciebie hahaha limit straszna rzecz,także rozumiem. Ale widzę,że radzisz sobie już bez niego :)
hello :D to ja Gina :p
dzięki uprzejmości Marg będę korzystać z tego kontra dopóki mi limitu nie zdejmą :D
tak więc jak coś.. to jestem ja Gina :DDDDDD
Wiesz możesz sobie pyszczek zmienić :D Przecież nie musisz mieć takiego :D Na czas użytkowania pełna dowolność :D
Ja się właśnie waham,czy zmienić czy nie... Czy mi się chce trochę pobawić i coś w miarę prostego stworzyć
Bo ja ci dziewcze zakupy robię :D mam ostatnio manie na noszenie bransoletek i aktualnie paczem co nowego można sobie zakupić
Ha ha
Postanowiłam poprawić sobie troszke humor i oglądałam serial komediowy " To skomplikowane "
Już mi trochę lepiej :D
haha to fajnie :D
ja na poprawę humoru zjadłam ogromne ciacho a co :DDDD
i zerkam sobie na singielkę na tvn :P
No ja już nie jem słodyczy,bo jak ostatnio pisałam przybrało mi się tu i ówdzie ha ha
oj tam tam :D nie ma się co przejmować :p
podziwiam :) ja nie potrafię żyć bez słodyczy :D
na szczęście z moją wagą jest ok.. głupi ma zawsze szczęście :P
A dziękuję,dziękuję :D A Ty nie chcesz sobie samego Engina w roli głównej ustawić? Jak wygooglowałam Bugrę to pełno zdjęć Engina się przyplątało pomiędzy hehe
awatar rzeczywiście fajny madzik :D
nie za dużo przystojniaków tutaj? potem człowiek taki rozkojarzony chodzi :D
Gina my tutaj oczywiście tylko tureckie ciasteczka zapodajemy... a rozrzut mamy konkretny.... u mnie na razie rządzi Burak, ale...... kilka zdjęć Engina ( Kerim w GF) też mam i nie zawaham się ich użyć..... hahahhaa;)))
ha ha bombardujecie tymi avkami :D aż głowa mała :p
no wiadomo, ciacha tureckie są najlepszej jakości :)))
na początku to ja co chwilę zmieniałam. tylu facetów się przewinęło przez moj avek,że ciężko zliczyć haha
O facetach mówi się,że są jak pies na baby. A jak się mówi na baby które lecą na facetów? ( nie chodzi mi o te laski,które uprawiają najstarszy zawód świata ) :DDD
hahaha nie mogę dziś z Tobą ;))) leżę i płaczę ze śmiechu ;))) dobrze, że piszę z podłogi, bo znowu miałabym tyłek w siniakach... a Słoneczko poszła sobie gdzieś to kto mi maść przyśle....
hahaha właśnie jaki nasza Siostra ma dylemat.... czy tego zapodać czy tego hahaha znowu dostanę po uszach ;)))
Najpierw byłam się ogarnąć.
Potem mój komputer po załadowaniu Windowsa 10 zrobił kaput ,ale juz jestem :D
hahaha odważna jesteś ja jadę na 8 co prawda cały czas mi przypomina co bym pobrała 10 ale nie mam odwagi hahaha muszę to skonsultować z moim specjalistą od eletroniki
No My tez jechaliśmy na 8,ale mąż postanowił spróbować czegoś nowego ha ha
Pożyjemy ,zobaczymy :D