Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
Fajnie było :D
Jak będę miala więcej czasu napiszę Wam swoje przygody na priv :D
ach rozumiem...
od wielu osób to słyszę... coś nie tak z tymi uczelniami polskimi...
grunt to znaleźć po nich pracę :)
Grunt, to miec znajomego z szerokimi plecami... nic wiecej nie jest do szczescia potrzebne
Ja też nie mam, a było mi iść na politechnikę... ale nie... mówili studiuj coś co będziesz kochać, to skończyłam studia pedagogiczne(tak wiem perspektyw po tym od groma) i teraz pracuje, jeszcze przez 2 miechy i nic nie wiem co dalej...
ej no, studia, bardzo fajne :)
sama chciałam iść na takie ale za dużo osób oblega ten kierunek...
ech rozumiem i współczuje... pocieszę Cie, że ja tez nie wiem co dalej robić.... :)
Studia fajne, praca z dzieciaki jeszcze fajniejsza... tylko o prace trudno...
a teraz sama nie wiem, mus szukac mi czegos, bo tu gdzie pracuje, raczej trudno bedzie
Nie, żadnej... bo tam gdzie pracuje, lepszym pracownikiem jest ktos na emeryturze... bo wiesz oszczedności.... chyba mus znalezc cos w innej branży
Kochana, my to naprawdę siostry jesteśmy. Nawet w tej samej branży robimy. Skończyłam to samo co Ty, w hotelach też pracowałam, jak Ty ;)ale o tym kiedyś już pisalysmy. I znam te twoje przygody haha
Pasujesz. Bardzo chciałam studiować pedagogikę i Lubie dzieciaki bardzo ale ostatecznie nie studiuje. Może w przyszłości się uda . Wychodzi na to ze wszystkie mamy wspólne zainteresowania
Ja jak byłam mała chcialam zostać nauczycielka.
Uczylam swoje lalki i misie ha ha
Potem upodobania sie zmieniły.
A czego uczysz?
Generalnie mogę tak: uczyć najmłodszych, pracować jako pedagog i być kierownikiem grupy wspierającej dziecko... czyli generalnie moge sie zajac dzieckiem od chwili urodzenia do szkonczenia przez nie lat 18 xD
papierki absolutnie ladnie wygladaja, ale rzeczywistość...
cos absolutnie nie do przeskoczenia... ale naprawde chcialaym juz miec cos na stale i sie nie martwic co bedzie za miesiac
Pisałaś kiedyś, że lubisz siatkówkę, dobrze pamiętam? Miałaś chyba nawet jakiegoś siatkarza w avatarze .
Madzik co za pamięć :D podziwiam :D
tak tak wszystko się zgadza :D
chyba nawet coś pisałyśmy kiedyś na priv o siatkówce :)))
a w avatarze miałam Drzyzgę przytulającego maskotkę hehe :D
Zapadło mi to w pamięć. Pisze o tym bo niedługo zacznie się seria meczy naszej reprezentacji. Eliminacje do igrzysk, liga światowa...zamierzasz oglądać?
Jutro zaczyna się też memoriał Wagnera. Mam to szczęście że obejrzę ten turniej na żywo ;)
Jakby co to będzie na Ciebie ha ha
Oczywiście mam nadzieję,że weźmiesz taki wielki transparent z napisem : " pozdrawiam siostry z filmwebu " :))))
oczywiście, że będę oglądać, właśnie miałam Ci pisać o memoriale :DDDDD
jutro prosto z uczelni lecę do domku na mecz :))
o zazdroszczę, mi pozostaje tylko tv....
masz to szczęście, że w Krakowie non stop coś organizują ech :p
Pod tym względem naprawdę nie narzekam, bo Kraków organizuje sporo imprez siatkarskich. I ma organizować kolejne memoriały aż do 2019 roku. Także zapraszam do mnie hahha.
Czuję sie zaproszona .
Po wygranym meczu zrobimy taka impre,ze będzie Nas słychac w całym Krakowie ha ha
A słyszałam, że bilety bardzo drogie i ludzie są oburzeni.. zarówno cenami jak i ciągłym organizowaniem w Krakowie :P
kurcze, ale Ci fajnie :D ja nigdy jeszcze na kadrze nie byłam :P
ale cóż poradzić biedny student musi liczyć każdą złotówkę :DDD
Nie są bardzo drogie, ja dałam 80 zeta. Miejsca nie są super najlepsze ale myślę że będą dobre.
Ja dotąd nie bylam na żadnym meczu. Aż wstyd, ze tak blisko mnie a ja nie bylam, więc trzeba iść w końcu