Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
Jakoś żyje, ale mam wrażenie jakbym miała jakieś zapalenie płuc...
W pracy jak nigdy cisza spokój, sielanka :D No okey,przesadzam z sielanką. Ale było okey
A twój ?
I za nic w świecie się nie wyspałam. Jutro też trzeba wcześnie wstać,do domu wrócę późno. Niedobrze mi jak sobie o tym pomyślę. Eh,życie..
Ja dziś po 15 to myślałam nad włożeniem zapałek w oczy, bo mi się tak kleiły :D Ja o jutrze nie myślę,bo mam zerową motywację do tego
mnie nawet kawa nie pomaga. Ani nic innego. Może ktoś powinien mną porządnie wstrząsnąć przed użyciem ;p
Właśnie dziś przelatywałam sobie helikopterem nad Polską i patrzę a tu jedna laska w czapce.
O mało nie spowodowałam wypadku śmiejąc się ha ha ha
Gdzie tam, przyciełam komara :D Taka szybka regenerująca drzemka :D
Weszłam na YT, zobaczyłam nowy fragment KA i tak myślę mogli by się w końcu określić, czy koniec, czy jednak 2 sezon :D
Już się wypaliła i powinna skończyć ten serial na I sezonie ale takim, żeby z wrażenia z kapciów człowieka wyrwało, a teraz od 25 odcinka to w kiraliku trwa droga przez mękę.....
teraz to mi się tam podoba..... wątek prawie miłosny Deniz - Sude.... hahahaha jedno warte drugiego.... ale fajnie się na ich chemię patrzy....
Wiesz z nimi to nic nie wiadomo... Jeszcze dostaną 2 sezon będą ze 2 odcinki i po sezonie... Choć moje znajome z Turcji chciałby bardzo 2 sezon :D Łącznie z tym,że chciałaby żeby taki 2 sezon to był fresh start xD
No tak jak i tak prorokuję, że przy II sezonie to oni w 5 odcinkach go skończą.... 2 sezon w wersji fresh start.... chyba jak zmienią Meric, ale po tylu odcinakach fresh startu już nie ma jak zrobić.... to powinno być jak już pisałam w 23 odcinku..... Defne mówi Omerowi o wynajmie nad rzeką i się zaczyna.....
No niby tak,ale wiesz tam wszytko możliwe.... Wiesz mnie to obojętne, jak to rozwiążą... Chcą niech zrobią drugi sezon, a nóż coś by z tego wyszło... z racji mojego dziwnego podejścia do oglądania seriali, to ja owszem polubię serial/postaci,ale się nie będę przezywać... ehh,ale z tego co sie tam dzieje, to czuje przez skórę,ze bedzie akcja oni mi chca serial zabrać
ojej ;(
dziś w TzT było ostro - Iclal zastrzeliła tego Gazanfera - tego któremu zleciła wysadzenie jachtu
dziś był 1 odcinek teli Moje serce biie dla Loli o której mi pisałaś.
Oglądałaś? ja nie, widziałam tylko minutę haha :D
Nie widziałam :D
Moze gdzieś luknę na necie.
Nie mam tyle czasu ,zeby ogarnąć to wszystko ha ha
haha ja nie zamierzam tego oglądać :D
to kolejna tela od Telemundo. To amerykańska stacja i Amerykanie produkują i piszą scenariusze tel, ale biorą latynoskich aktorów.
Tak sobie myślę Siostry, że może by zróbmy podobnie haha :D
założymy sobie jakąś firmę producenką i stację, będziemy pisać hot telki i brać do grania tureckie ciacha :D
Tylko musimy najpierw nazwę wymyślić dla naszego kanału/firmy hahahhaha :D
Jestem na tak.
Tylko ,żeby rozkręcic taki interes to każda z Nas musiałaby wygrac w totka ha ha
Ja też nie zamierzam tego oglądac,ale na 1 odcinek lukne z ciekawości ha ha