Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
oglądałaś kocham cię polsko w sobotę? ;)
jola fraszyńska jak się wygłupiła przy układaniu liter na kanapie hahahaha :D
Ogladalam wczoraj powtórkę.
Dobre to było w tymi literkami.
Uśmialam się ,jak uparcie trzymała te A ha ha
ja też się śmiałam hahaahhaha ;) układali słowo "balsam"
uparła się kobiecina na A i już :D
nie mogła pojąć że Kammel ma B i A, więc ona musi mieć samo L i oddać A ;))
na razie znikam :D do zaś :D
Witajcie Siostrzyczki. Widzę,że nie tylko u mnie pogoda beznadziejna.Zimno jest jak w listopadzie,a nie w maju.Co to się porobiło w tym roku z tą pogodą.Dajcie spokój...
Widziałam dziś GF.... hmmmm na razie wieje trochę nudą.... ponoć jutro Kerim się dowie, że nie brał udziału w gwałcie....
a co do piątkowego odcinka.... hmmmm Kerim / Engin w mokrych włosach.... mniód ;))).... niewyżyta MUkkades mnie rozwala, a jeszcze bardziej jej zachowanie.... co za powalona kobita ...... przejmujący się chociaż trochę Vural.... u mnie na plus.... a Erdogan mnie najbardziej wkurza.... i nie wiedziałam, że Selim jest taki ograniczony.....takie sprawia wrażenie.....
Za to aktorka grająca Meltem jest bardzo ładna......
Co do Beren.... jakoś jej uroda na razie do mnie nie przemawia...
Też bym chciała taki sen ha ha ha
https://www.facebook.com/serkancayogluArabFan/videos/1712854358970486/
ahahhaha Madzik rozwaliłaś mnie tym tekstem, ale powiem Ci, ze po obejrzeniu tego snu w pełni się z Tobą zgadzam ;))))
Tak,w końcu nikt tak nie ubóstwia Serkana jak Vanessa :)
Mam nadzieję,że się za to na mnie nie obrazi XD
hahahahahahaha madzik Wasze komenty że ja na tym łóżku zamiast Gokce śnię o Serkanie pod prysznicem padłam hahahahaha :D
Ale zgadzam się z Wami ;) To pasuje do mnie :D
Moje pIerwsze skojarzenie-Vanessa haha cieszę się,że się zgadzasz z tą opinią.Widocznie coś w tym jest
pasuje jak ulał ;))))
ale przyznajcie, że całkiem ładna jestem hahahahahahah ;))
kiedyś dwa dni po premierze 52 odcinka KM miałam sen, w którym przez chwilę mignął mi się Serkan - leżał na łóżku z gołą klatą ;) ................. i koniec snu, kurde nic więcej się między nami nie działo ahahahahah ;)
hmm.... czy ja wiem, jakby się tak uprzeć to może odrobinę haha :D
też jestem brunetką o ciemnych brwiach :D
hahaahhahahahahaha :D
"Tak, w końcu nikt tak nie ubóstwia Serkana jak Vanessa :)"
hahahaha niby tak, ale nie jestem wobec niego bezkrytyczna :D
wkurzył mnie wczoraj tą postacią Demira, napisałam o tym w moim wątku Serial Hayatimin aski.
Nadal jestem wkurzona ;(
Dodam jeszcze, ze Turcy chyba nas czytają hahaha;)) , bo w wątku sezonu na miłość wymyślałyśmy z Vanessą sceny Ayaza ( Serkana) pod prysznicem właśnie coś w ten deseń hahahahha i się nam w HA spełniła scena, tylko w naszym scenariuszu to nie miał być sen ;))))) hahahaha
Turcy kradną wszystkie Nasze pomysły.Powinnyśmy ich zaskarżyć, To skandal.
Szkoda,że nie słuchają,jak mówimy,że Kiralik to shit haha
Właśnie oni zawsze kradną nie te pomysły co trzeba.... chyba Turcy mają tłumacza do kitu....
Widzisz jak to jest.
Ja napisałam,że chciałabym mieć taki sen , a madzik od razu pomyślała o Tobie i wybiła mi ten sen z głowy ha ha
No wybacz, nie daj się prosić. Gdzie znajdziesz następną taką siostrę jak Ja? Oczywiście poza resztą sióstr z forum! Jestem jak czwarta z trzech muszkieterek ;)
Hello ;))) krótko o kiraliku, bo my tu o wszystkim tylko nie o kiraliku..... obejrzałam pokrótce 45 odcinek KA z napisami
Siostry wątek Deniz - Sude mnie coraz bardziej fascynuje i podoba mi się... ahhahaha chyba Meric nie pisze tego wątku, tylko jakaś jej asystentka, bo za fajny jak na Meric ;)))) hihihi ...... na razie odwołuję mordercze instynkty wobec Deniza..... bo to teraz najlepsze sceny z nim w całym odcinku kiralika hahahhaha ;))))
Nerinam i Korisa znieść nie mogę, Nihan , Serdar mnie męczą.... Defne wkurza na maxa..... więc pozostaje wątek Deniz Sude.... villan i villanka ...... do zakochania jednen krok..... hahahaha ;))))
A musiałam Wam napisać ;)))
Do czego to doszło,że przerzuciłaś się z DefOm na Deniza i Sude haha. Powinni zrobić z ich udziałem osobny serial bo pewnie cieszyłby się większą popularnością niż "koralik"
Deniz i Sude lepsi od DefOm.
Do czego to doszło.
Pisali o Sezonie w Świecie Seriali.
Wrzucę Wam potem zdjęcie.
No lepsi, wątek świeży więc bardziej fascynuje niż głupie zagrywki Defne i wieczne kłamstwa wobec Omera ... ileż można .... duma , dumą, ale chyba według Defne i po części Meric.... lepiej znowu wpaść w góóóóó....wno niż powiedzieć Omerowi prawdę chociaż o domu.... i tak się dowiedział, kupił dom za plecami Defne i ta teraz jest obrażona na niego.... i to na etapie kiedy mają ślub brać ..... taka Defne szczera wobec Omusia, bo mu chce udowodnić, ze nie leci ja jego kasę .... ło matko....jak Meric spieprzyła ten wątek.... zrozumieć Meric....- bezcenne....
za Meric choćbyś jak chciała nie nadążysz..... ;))))
Zobaczymy bo chyba przymierzają się do II sezonu.... no cudnie.... jakieś 5 odcinków przewiduję i kończymy;)))) hahaha
Hello ;)))) sorry, ale muszę zniknąć będę później.... życie realne wzywa ;))))