PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 575  ocen
8,2 10 1 575
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Pogawędki o głupotkach i sprawach ważnych ;)))
Założyłam wątek, bo robi się bałagan w temacie Omuś;)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha żarty się mnie trzymają .... wiesz wielkimi krokami zbliża się zmiana kodu...... czwórka z przodu ;)))) hahhaha

tak filmik super, a ratingi hohoho non stop pierwsze miejsce widzę ;)))) .... no i Serkan nareszcie jako 100 % facet a nie ciotowaty jak w KM sorry, ale on w 100 % męski to był w pierwszych paru odcinkach, a potem ........

Margoargo

Tutaj trailer Sortilegio, na którym wzorowała się EizPerAng
https://www.youtube.com/watch?v=p1IVPCaOY1U

"sorry, ale on w 100 % męski to był w pierwszych paru odcinkach, a potem ........"
niestety, ale to prawda :D

Tak sobie myślę, że byłoby fajnie zobaczyć Serka jednej z głównych ról w Star Wars haha ;)))
Oczywiście, że nigdy go tam nie zobaczymy, ale pofantazjować przecież można ;))))))
Baris też mógłby wystąpić Tylko który po której stronie mocy? ;))))
To może tu odwrotnie niż w Love Spell i Baris dobry, a Serek po ciemnej stronie ;)))
Wyobrażasz sobie ich pojedynek z mieczami świetlnymi? ;)))))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha padłam ze śmiechu bo sobie wyobraziłam Barisa i Serkana z mieczami świetlnymi hahahaha jeszcze leżę ;))))

Margoargo

;)))))))))))) to byłoby Star Wars dla dorosłych z czerwonym znaczkiem ;)
......mogliby się obaj pojedynkować na rozmiary ;)))))

dobra, mogą walczyć bez mieczy. powiedzmy że brakło w tesco i nie kupili i z gołymi rekami latają ;))))
pojedynkują się tylko na przekomarzanki słowne ;)
Baris - kurde, głupio tak bez mieczy świetlnych !!! ja tak nie chcę.
Serkan - Faktycznie. może spróbujmy zamówić na allegro ;)
(zamówili i obydwaj do szczęśliwi do kamery)
"Wszyscy w star wars mają miecze świetlne, mam i ja" :D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Vanessa Ty agentko nie mogę z Tobą .... znowu leżę na podłodze oddawaj maść ......

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja leżę razem z Tobą na podłodze :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ty leżysz ze mną za Vanessa cichaczem się wylogowała i nawet maści nie oddała ;))) hahahha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No widzisz :-D
Na szczęście mam swoją , bo już dawno się zaopatrzylam przez Was ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ja też mam bo inaczej cała sina bym chodziła, też przez Was ;))) hahahha

Słoneczko my to jednak niemożliwe jesteśmy..... z naszą kosmiczną prędkością ten wątek zajedziemy chyba najszybciej..... od wczoraj natrzaskałyśmy chyba ponad 200 postów hahahah BRAVO MY ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No dokładnie.

Ty zalozylas nowy a tymczasem My wypatrzylysmy ten
Bravo My :-D

Ja kilka komentarzy niżej dałam nasz motyw przewodni :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

spoko spoilery są od narzekania na wyczyny kiralikowców albo na zachwycanie się scenami do przodu.... a tu jak nazwa wskazuje gadamy o głupotkach i sprawach ważnych czyli mądrze o głupich rzeczach też ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Margoargo szykuj szampana na 3000 postów , bo na pewno już przekroczylas :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahah chłodzę już .... myślę, że jeszcze nie minęłam, ale w tym roku minę na pewno hahahaha zostało raptem 3 dni ;)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

fajny ten trailer Sortilegio..... już sobie wyobraziłam sceny na plaży i w morzu ..... Serek sperlony wodą ...... mniód ;)))

Margoargo

;))))))

Mnie w tym trailerze EizPerAng najbardziej podoba się moment 0:59 - 1:05 (o bękarcie i kotach).
Co to za facet, co rozmawia z Barisem? jaką postać gra w KA?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha to nasz słynny czarny charakter Deniz Tranba..... pieszczotliwie na teleforach nazywany rasputinkiem, a ja go określam szogunkiem..... i to jest ten , co do który wyzwala we mnie mordercze instynkty .......

Margoargo

Aaaaaa więc to jest ten Deniz :D:D:D
No ale wygląda dużo lepiej od Metego :D
No właśnie ten moment w trailerze podoba mi się najbardziej - ta muzyka w tych kilku sekundach i miny Deniza i Barisa ;))
Tak klimatycznie, dramatycznie, wciągająco :D

Bo tą muzykę na plaży bym zmieniła na inną, no ale trailer i tak jest super, rozpala wyobraźnię xD
Wyobraziłam sobie biednego Serkana po wypadku, cudem ocalałego i znalezionego przez kogoś. Rozczulające :D
Biedactwo, już ja bym się nim zajęła :D
.... a nieprzytomnemu możnaby zajrzeć wszędzie...... :D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha Vanessa nie pozostaje Ci nic innego jak zacząć oglądać kiralik ask .... ta scena między Denizem a Barisem jest w 22 odcinku ;))))

hahahah niesamowita jesteś kto jak kto ale Ty byś się na pewno odpowiednio Ayazem zajęła ;)))) sprawdzając przy okazji co nie co jakieś miecze i te sprawy ;)))

Margoargo

Sprawdziłabym, czy jego miecz jest cały po wypadku, przecież taki skarb :D
I już bym Serka z mojego domu nie wypuściła, nie wróciłby do ukochanej, tamta zostałaby z Barisem :D
Też nie powinna narzekać ;))))

Szmapet mógłby zagrać krecika w nowej wersji tej bajki ;)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Szmapet to się nadaje na ogra do Gumisów...z jego wyglądem i rozumkiem tylko tam go widzę ;)))) o bąkach nie wspomniając ;) hahaha

NO tak Baris - czarny charakter przeszedłby lobotomię i już byłby dobry, a Ayaz nie wróciłby to tamtej protki tylko został z Tobą ;))) i mielibyście co najmniej 5 ładniutkich Ayaziątek ;))) hahahah

Margoargo

ach, ten Szmapet :D:D

ooo, podoba mi się ten scenariusz ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Vanessa my powinnyśmy pójść na jakiś kurs pisania scenariuszy.... zaprawę już mamy, a na takim kursie można się coś nie coś dowiedzieć ;))))

widziałaś nasz 2 DJejki ;))) Madzik i Słoneczko, tylko sobie muzyczkę zapodają w postach ;))) to się nam temacik o głupotkach wszechstronnie rozwinął ;)))) hahaha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No wesoło jest :D

Madzik próbuje mnie czymś zaskoczyć,ale ja sie nie dam ha ha

Moim zdaniem Szmapet powinien zagrać ogra w " Shreku "
Tamten mieszkał na bagnach i puszczał " świetne" bąki ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

widziałam ;))) szalejecie nieźle.... jak będę siedzieć w sylwka w domu to sobie posłucham Waszych propozycji...... widzę to tak:
Sylwestrowa moc przebojów ;)))) super piosenki zapodają DJ Słoneczko i DJ Madzik ;)))))

E Szmapet się na ogra do Sherka nie nadaje ..... ogry w Shreku inteligentne, a jak powszechnie wiadomo Szmapet inteligencją nie grzeszy ;))) hahahhaha

Margoargo

hah zgadzam się z tym kursem ;)
Nawet myślałam o tym kilka razy :D
Taki kurs by się przydał :D

tak, widziałam, dwie didżejki :D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Oki to idziemy na kurs pisania scenariuszy ;))) hahhaha jak walniemy scenariusz to Turkom z wrażenia spodnie pospadają ;)))) hahahhaha

Margoargo

hahhaha no pospadają spodnie, jak przeczytają scenariusz, w którym m.in. spadają spodnie przystojnemu protowi lub villanowi D::D:DD najlepiej obydwu ;)))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

tak i do tego ..... prot i villan nie ubrali bokserek i protkom zabrakło tchu ;)))))

Margoargo

haha dokładnie ;))))))
I tak się złożyło, że akurat kamera to pokazała i to z dosyć bliska, ojej :D:D
tchu zabrakło nie tylko protkom, ale i kobietom przed tv ;)))))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

BO się okazało, ze miecze słusznej budowy ;)))) nawet w stanie spoczynku ;)))) hahahhaha

Margoargo

hahahhahahaha ;)))))
...... w naszych serialach naked mieczów by ci było dostatek ;))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha ;))) ale te 2 naked miecze też przyjmiemy ;)))

Margoargo

pewnie, że tak ;)
mieczy nigdy za dużo :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha Vanessa my jesteśmy niemożliwe ;)))

Margoargo

hahahaha tak, my jesteśmy jedyne takie :D
mamy wielki potencjał na scenarzystki, wykorzystałybyśmy potencjał różnych aktorskich ciach - ich potencjał aktorski i nie tylko taki :D:D

widzę w awatarze śpiewający Baris ;) W dżinsach ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dokładnie tak takich scenarzystek jak my ze świecą szukać i nie znajdziesz ;))

A tak muzycznie dziś szalejecie to Wam zapodałam Barisa śpiewającego ;)))) Baris w dżinsach się prezentuje wyśmienicie ;)))

Margoargo

specjalnie dla nas śpiewający Baris - to miłe :D
na tym występie kilka dni temu bardzo się wczuł ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Oj bardzo się wczuł :))) chociaż w tej piosence niespecjalnie go widziałam, jak to już z Madzik oceniłyśmy za bardzo jęcząca piosenka taka typowo turecka ;))) .... i wiesz w jakim serialu była ...w kontrakcie na miłość , ale Ty chyba kontraktu nie oglądałaś ;)

Margoargo

tak, pisałyście że w kontrakcie leciała ta piosenka :D
Patrzcie, ile wiem :D
Z seriali tureckich obejrzałam cały tylko KM, ale mam też ogólną wiedzę o pozostałych tureckich hitach :D

Kontraktu obejrzałam ..... pierwsze 10 minut i wyłączyłam :D
potem widziałam jakieś urywki, jak nieraz trafiłam przeskkaując kanały.
Ale wiem co nieco z waszych postów :D
Zeynep i pilot Fatih, normalny nieprzerysowany facet o wielkim sercu.

Ale podobno 2 seria jest słabsza. Nie wiem, czy to prawda, może plotki.

Vanessa100

Ja zamierzam zacząć oglądać II serię. Może i jest słabsza niż I ale jakiś poziom jeszcze trzyma. Póki co...a jak będzie dalej nie wiadomo

madzik_867

oglądaj sobie :D
Wg mnie Zeynep niepotrzebnie zmieniła kolor włosów.
Ładnie jej było w czarnych.

Vanessa100

otóż to :)))) zmiany nie zawsze są dobre.

oglądam bo i tak nic ciekawego nie ma do oglądania,poza kiralikiem,który ostatnio zmierza w złą stronę,o czym już z Margoargo nie jeden raz pisałyśmy :))))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dokładnie Madzik.... chcą nam na siłę zepsuć taki świetny serial ...... wrrrr nerwa mam na tych turków ......

tak sobie przeglądam Kiralik a to 18 po polsku a to 27 po turecku albo angielsku, a to zwiastuny 28 odcinka ..... będzie flirt na całego między Umusiem i Defne ..... pogodzenie w drodze..... hahhaha szkoda, że mnie to już tak nie cieszy.....

A wtrącę 3 grosze o 18 - jedna scena mi się podobała.... Umuś w ogrodzie Nedzme i Iż go pocieszają przychodzi Defne....a on do niej... Defne wszystko z Tobą OK tak szybko wyszedłem z biura.....hhahaa świat mu się zawalił na głowę a ten się o Defo martwi.... taki szczególik a tak mnie cieszy......

Margoargo

Cieszyłabyś się,jakby była jakaś nadzieja,że znowu ich nie skłócą,a to pogodzenie cokolwiek da.Wiem,mam to samo. W takim razie po co ich godzić skoro zaraz wszystko zacznie się sypać...bez sensu.
Patrząc na te odcinki 17,18 stwierdziłam,ze Iz nawet mnie nie wkurza,nie jest taka zła jak się zapowiadało zanim się pojawiła.Mam na myśli to wysyłanie czekolady i to jak o niej rozmawiali.Nie taki diabeł straszny.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Siostra czytasz w moich myślach ;)))

Iż jest bezpośrednia a Omer w stosunku do niej za mało stanowczy, ale zdaje się, ze w 19 odcinku Umuś powie jej, że defne jest dla niego ważna.... i z Iz zejdzie trochę powietrza ;))))

Margoargo

Ja czekam na moją ulubioną scenę z 19 odc jak Defne wpada do domu Omera i szuka w nim iz a potem pyta go o wyjazd i tatuaż. Co było dalej już wiemy ;)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

tak wiemy co było dalej...... do 22 odcinka sielanka a potem ulubione turków kaboom ;)))

Margoargo

Ciekawe jak jest kaboom po turecku haha oni wszystko mają inne ;))))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

tak oni zdecydowanie mają wszystko inne ;))) hahahha
do 22 odcinka sielanka a potem dramat do wychodzi na to 28 odcinka..... a potem będzie fajnie do 31 odcinka i tak dalej, tak dalej, tak dalej..... choroby morskiej można dostać ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie podoba mi się takie godzenie i kaboom :-D
Ale my wymagające jesteśmy ha ha