Pogawędki o głupotkach i sprawach ważnych ;)))
Założyłam wątek, bo robi się bałagan w temacie Omuś;)))
Mam 3 przeglądarki : mozila , opera i Google i na wszystkich się to wyświetla ha ha
A propos skojarzeń ;))
zapodam Ci link do sceny z 27 odcinka KA obejrzyj do końca i napisz co sądzisz o mnie Umusia ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=xdHYyTFGbKA
Tak ta mina jest świetna ;))) oj nawet mi nie przypominaj o jego języczku, przygryzaniu warg, bo nie będę w nocy spać :)))
Ha ha
Napisałam Mine i od razu mi się przypomniało hasło : "Mine rezene " ha ha
obejrzałam ;)
hmm, nie wiem, jak to interpretować - na końcu Umuś ma minę złośliwca ;)
ładniusio tu umuś wygląda i urocze miny robi, poważnie mówię :D
a tu masz jak Defne go mami piórem ;))))
https://www.youtube.com/watch?v=3kHsk9teaZk
E Słoneczko wpatrz się dobrze...Defne go erotycznie prowokuje ..... widocznie Umuś ma jakieś wizje ( których jeszcze nie pokazali ) z mizianiem piórem ;)))
A o to chodziło :-D
Bo powiedział :"nie rób tak "
Defne zapytała dlaczego ?
Musze to jutro na spokojnie zobaczyć bo oglądałam bez głosu , żeby nie obudzić moich i przeoczylam najważniejsze.
Bravo Ja :-D
Tak obejrzyj z głosem ;)))
hahaha widziałaś Słoneczko jaką mam strategię na Vanessę .... zapodaję jej krótkie scenki z kiralika..... to się nazywa urabianie hahhahaah ;))
Widziałam.
Pomalutku , powolutku do celu ha ha
Vanessa się po prostu boi , że jak zacznie oglądać to już nie przestanie , bo przepadnie z kretesem jak My :-D
a tu jeszcze jedna się Defne rozkręca ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=2zYiW_dSIQo
a Umuś musi mieć niezłe wizje ( szkoda, że ich nie pokazują ..... ) skoro tak reaguje .....
hahahhahaha niby zwykjłe pióro, a umusiowi się gorąco robi :D:D
umuś ma rzęski jak kobieta :D
teraz ja ci zapodam filmik.
uwaga - 44 sekunda
padłam ;))))
https://www.youtube.com/watch?v=jmd_uu8YRII&feature=youtu.be
chociaż może już wiidziałaś
hahahah Vanessa spadłam z krzesła i kto mi tyłek obolały posmaruje ....... hahaha bąk Szmapeta krztuszę się ze śmiechu..... hahahah tego filmiku nie widziałam ;)))
ja tak się śmieję z tego filmiku, że ubaw na całego :D:D
cytuję z telefor - "Cały Daghan Czy to wyznanie miłości czy strach w jego przypadku zawsze sprowadza to się do jednego klimatu" xdddd
Aj, ten Szmapet ;)
"Klozet ask" - Jaki amant, taka ask :D
Vanessa proszę Cię Siostra ja jeszcze chce pożyć , takie teksty zapodajesz, że znowu leżę na podłodze ;)))) hahahah klozet ask - odpadłam ;)))) hahahahhahahahaha
hahhahahhahahahaha słoneczko leżę ze śmiechu :D
no byłoby niedobrze, gdyby bąk Szmapeta wyrwał ze snu Twoich chłopaków :D
hahaha ja też leżę już od dawna na podłodze hahaha
mąż się budzi i zaspany mówi Słoneczko to TY kochanie puściłaś bąka ???? a Słoneczko nasze nie ja tylko Szmapet ..... hahhaha a mąż jaki Szmapet ?????? a Słoneczko taki jeden pseudobohater z KM ..... a mąż aha znowu oglądasz turków ;)))
:D:D już mnie brzuch boli ze śmiechu, a ty Margoargo jeszcze mi dokładasz :D:D
a mąż aha znowu oglądasz turków, to rzeczywiście romantyczną fabułę mają :D:D:D
haha a tak dla lepszego spania ;))))
zapodam Ci taki link ;)
https://www.youtube.com/watch?v=hCkEDW1XkIw
A proszę Cię bardzo ;)))
hahahah popatrz tak mało scen pacałunkowych jest w tych serialach tureckich a takie wywołują emocje , ze aż spac po nocach nie możemy hahahha
jak oglądam ten filmik to przypomina mi się przyśpiewka z wczorajszego wesela.... Młody nie bądź cyckiem pocałuj ją z języczkiem ..... a ja sobie teraz śpiewam Omer nie bądź cyckiem pocałuj Defo z języczkiem ;))) hahahha
dobra kończę już i idę spać , bo przecież głupawkę mam dziś niesamowitą ;))))
No tak najpierw smaka narobi a teraz idzie spać.
A my przez nią nie zasniemy.
Będziesz nam musiała odszkodowanie płacić za nie przespane noce :-D
Ok zapłacę - ubezpieczyłam się a jak ;)))) hahahah
Dobranoc Dziewczynki śpijcie słodko z wizjami jeszcze słodszymi Omerowo-Ayazowymi ;)))) znowu grafoman ze mnie cy co ????? znowu rymuję ;)))
to śpij dobrze, margoargo.
dobrze że tam nie ma u ciebie w drugim pokoju Szmapeta ze wzdęciem, bo mógłby cię obudzić :D
Dobranoc Siostra ;))) Serkana na noc ;)))
Tak mam nadzieję , że Szmapet puszcza bąki tylko w Stambule, dobrze, że to wielkie miasto przynajmniej nie zaczadzi wszystkich ;))))
O tak i jeszcze :
On jest temu winien pocałować ją powinien
i
Oni temu winni pocałować się powinni ;))))
z weselną przyśpiewką dobranoc ;)))
gdzie ja będę spać? :D
śmieję się jak gupia ze Szmapeta i jeszcze mi zapodajesz romantyczne scenki Defne i Omera ;)
czuć prawdziwą namiętność w tych ich pocałunkach
Oj tak czuć namiętność czuć ..... hahaha przecież Cię urabiam hahahah ;))) to Ci zapodaję fajne linki hahaha
spokojnie uśniesz, uśniesz ;))) z wizją smarowania tyłka przez Serkana..... hahhaa mam nadzieję, że to Ci się przyśni a nie ..... ok nie będę kończyć , bo będziemy musiały złożyć doniesienie na policję , a po co psuć im statystki na koniec roku hahhahaa
Wszystkie jesteśmy niemożliwe hahhaa a jaka fajna terapia śmiechowa oprócz brzuchów bola nas palce od stukania w klawiaturę i tyłki od spadania z krzeseł hahahaha strasznie destrukcyjne jesteśmy ;))))
hahaha bąki zamiast romantycznych westchnień to się nam Szmapet rozwinął ...... zwłaszcza zapachowo hahhahaa
Nie mogę z Wami :-D
Ja o czymś innym a Wy o baku :-D
Jeden komentarz i tyle śmiechu :-D
hahahha możesz, możesz ....dziś mamy fazę ;)))
Ja już od pół godziny płaczę ze śmiechu hahhaha dobrze oczy mi się nawilżą ;))))
i jeszcze śmieję się w poduszkę , żeby domowników nie pobudzić hahahhaa
Same pożytki z naszego forum.
Najpierw masaż brzucha , teraz nawilżanie oczu.
Żadne maści ani krople nie są nam potrzebne :-D
Dokładnie już od dawna piszemy, że nasze forum jest najlepsze na te smutki , na te żale..... przeczytajmy forum kiralikowe i sezonowe całe ;)))) hahahah jeszcze rymuję hahaha
Już wiem, o co Ci chodzi nareszcie zatrybiłam ;))) o niespanie z powodu języka Umusia , cholera zaczynam nie nadążać za postami ;)))