O głupotkach i sprawach różnych.... kolejny wątek do zapisania ;)))) Zapraszam ;)))
Agentki nad agentki.
Mnie się juz nawet nie chce dyskutowac,bo jak wybuchnie ten niewypał to aż u mnie poczuję ha ha
hahaha Słoneczko
"Mnie się juz nawet nie chce dyskutowac,bo jak wybuchnie ten niewypał to aż u mnie poczuję ha ha"
ja Cię przeczytałam to poplułam laptop..... hahaha gdzie ja mam chusteczki do czyszczenia......
Masz rację ;))) przecież Ty masz ZAWSZE rację ;)))))
Oki czekam przydadzą się ;)
Ło Kobieto ile już myśmy tu niewypałów miały i niewybuchów od kilku odcinków kiralika..... hahaha zaraz tu nam saperów zawołają co odcinek to niewypał albo niewybuch ;))) hahaha
my chcemy bombę w postaci...... Omer podsłuchuje Defne i dowiaduje się o umowie...... hahahah
No właśnie ..... a my jak na tym zdjęciu.... gdzie siedzą kościotrupy.... i podpis w oczekiwaniu na bombę w kiraliku..... hahaha
słoneczko, na poprzedniej stronie z margoargo piszemy dalej dialogi, możesz zajrzeć.... jak ginekolog pacjentce :D
A propos Ayaz w cracku KA - Ja się zaczynam bać o Ayaza haha :D
Tak się wciągnął w serial Kiralik ask i tak przeżywa. Oyku nie ogląda, a on ogląda :D:D
W następnym cracku (o ile będzie) Ayaz tak się wczuje i wścieknie na Defne ukrywającą nadal sekret przed Umusiem lub też na Deniza, że będzie awanturował się w domu i wydrze się jak na Oyku w odcinku 20 ;)))
Oyku - "może daj już spokój z tymi serialami" ;))
fotki z teleforum
najnowsza - Serkan z fryzjerem. Serkan ma nową "starą" fryzurkę https://pbs.twimg.com/media/CbBhZauUYAIlugK.jpg
Czyżby wracał do fryzury z początku 1 sezonu KM albo Zeytin Tepesi?
A tutaj przeróbka fanów https://pbs.twimg.com/media/CavNL5FWIAAnITA.jpg
Dwóm dziewczynom nie przypadła do gustu, a mnie się tam podoba ;)))
Mnie na pierwszy rzut oka ta przeróbka skojarzyła się z jakimś serialem fantasy lub przygodowym ;)))
A ten tatuaż mi się podoba ;))
Przeróbka fanów fajna ;))) tez mi się podoba;)))
Co do fryzury.... cóż Serkan powinien mieć jeszcze dłuższe włosy ..... fajniej dla mnie w nich wygląda ;)
Dłuższe? Może takie do ramion ;)) i wtedy zagra główną rolę w kolejnej adaptacji Tarzana ;))
już sobie wyobrażam - Serkan z długimi włosami i z gołą klatą, mieszkający w dżungli, skaczący po lianach, ratujący Oyku z opresji :D hahahaa
Ale masz Siostra wizje ;))) ale też bym chciała zobaczyć Serkana w samej opasce wokół bioder ;)))
haha no pewnie ;)) nisko osadzona opaska ;)))
a i jego ukochana Oyku razem z nim zamieszkałaby w dżungli ;))))) żyliby na łonie natury ;)
hahaha i Oyku krzyczy ...... Tarzan -Serkan czy jak Ci tam...... tu są pająki .........................
hahahahahaah no nie mogę hahahahhahaa ;))
Ta panikara długo nie wytrzymałaby w takim środowisku :D
Serkan-Tarzan musiałby się przenieść z nią do cywilizacji :D
Ayaz-Serkan-Tarzan - Oyku, nie bój się, to mój cień, a nie twój ;)
Oyku - aha, to odetchnęłam z ulgą ;)))
hahahah
Oyku a co to za oczy na mnie patrzą.....
Serkan obraca się i mówi ...... a to nic to wypchana sowa....
Oyku - a co to za biała plama na mojej ręce?
Serkan - To... (patrzy w górę na odlatującego ptaka) ..... wiesz....
;))
A Oyku...... dużo tu jeszcze takich niespodzianek........
Serkan: A w zasadzie to w łóżku śpi czita- goryl, więc jej nie drażnij.... obok rozłożył się boa dusiciel..... nie stresuj się jest po obiedzie..... jakiś tydzień nie będzie polował....
xDDDD
W nocy śpią, Oyku przez sen maca jakieś włosy. Myślała, że to włosy na klacie Serkana ;))
Obudziła się, spojrzała, a tu macała goryla.
Oyku - aaaa !!!!!!
Serkan - spokojnie!
Goryl - właśnie! przespać się nie da ta kobieta!
Serkan (z uśmieszkiem) - Oyku chodź, zajmiemy się wężem.
Oyku -tym boa ????
Serkan - nieeee, moim :D
hahaha ..... no i słychać pomruki...... a tu pisk Oyku..... Serkan zastygł ...... co się stało Oyku ...... coś mnie liże po stopie...... a to MInia ..... jaka MInia..... kot;)
Oyku - nieeee, ja nie mogę tu mieszkać! To jakieś dzikie zoo, a ze zwierząt wystarczyłby mi tylko twój wąż.
(Oyku wstaje i wychodzi)
Serkan - Ale kochanie, poczekaj nie skończyliśmy!
Oyku - Dokończ sam ;))
A Serkan.... pod nosem..... radziłem sobie wcześniej..... poradzę i sobie i teraz.....
MY jesteśmy the best ;)))
i powiem Ci Siostra, że się normalnie marnujemy ;)))
Czyli jakby pozbierać te nasze scenariusze, to wyszedłby zbiór zabawnych i czasem kosmatych scenek w różnej scenerii i różnych okolicznościach z udziałem OyAz, i możnaby też wziąć DefOm ;) Taka produkcja w krzywym zwierciadle :D
Tylko jak zatytułować? :D
"Sezon na głupotę" :D
MYślę, jeszcze nad tym tytułem naszego erotyka .... hmmmm coś nie mam weny...... może czereśniowe mizanie;)))
:D
Albo "Mizianie czereśni" :D (dwóch czereśni Ayaza i dwóch Omera hahah)
ale nie, bo za ostry może tytuł :D
a jaki plakat do tej produkcji dajemy? ;)))
Umuś i Defne z talerzami, na których jest szparag ;))
A OyAz? zrywają czereśnie z drzew - Oyku stoi na drabinie w kusej spódniczce i zrywa, a Ayaz stoi z dołu i spogląda w górę pod spódniczkę Oyku ;))))
Tak i Defne dekolt ..... Umuś nachyla się nad talerzem ze szparagiem w ręce i patrzy w dekolt Defo;)))
Scena Oyku i AYaza nie mam uwag ;)