PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Omer vel Baris ;)

ocenił(a) serial na 8

Wszystko o Omerze- Barisie..... czyli Omeroholizm się rozprzestrzenia ;)

Margoargo

Widziałam urywki 19 odcinka! :)
Genialna scena na końcu jak Defne była cholernie zazdrosna o Omer, a Omera to widząc się tak fajnie uśmiechał, bo wiedział, ze ona go naprawdę kocha. Fajnie by było gdybym coś jeszcze rozumiała :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

część tej sceny widziałam, ale jeszcze musze obejrzeć na cały, no fajnie by było rozumieć więcej ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

U la la
Cud , miód i malina :D

sloneczkO_1

Ale co on jej powiedział, że go przytuliła? :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

wydaje mi się , że on miał jechacć do marsylii i pyta Defne czy ma wyjechać , a ona do niego ani się waż i się przytulili....zresztą Umuś był wniebowzięty ;)

Margoargo

Po co do Marsylii? Kiedy oni sobie miłość wyznają? :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Iz chce go zabrać do Marsylii, o tym z nią gadał jak Defne była na zaręczynach brata....

Potem jak Defne była przed domem z bratem, NIhan i Iso ktoś do niej zadzwonił i powiedział, że Omer i Iz wyjeżdżają do Marsylii....
Defne poszła do Omera i była ta scena ...... jak się Defne wkurzyła i sprawdzała, gdzie jest Iz i potem było przytulanie;)))

Takiego normalnego kocham cię to chyba nie było w żadnym odcinku..... tak jak np. Ayaz ciągle wyznaje miłość Oyku.... tu tego nie ma .... raczej mówią nie wprost ;)))

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Paula.... na teleforach pogadują, że Baris rozstał się ze swoją dziewczyną Gupse czy jak jej tam...... popatrz Twoje życzenie zaczyna się spełniać ;)))))

Margoargo

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.......Wkraczam do akcji :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

No nareszcie wróciła Paula;)))) hurrrra ;))))

Margoargo

Jak to wróciła? Przecież ja tutaj cały czas byłam :D.

Chciałabym, aby Elcin i Baris byli parą, byłaby to piękna para :)...jak oni na siebie patrzą, musi być jakiś żar między nimi :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Co do Twojego powrotu mam na myśli Twoją radość wykazywaną w poście powyżej, bo byłaś na forum wiem ;))) ale byłaś troszkę stonowana, a dziś powróciła dzika radość ;)))

No tworzą piękną parę , czyżby wspólne granie..... coś zmieniało w ich życiu prywatnym..... jak widać u Barisa już drgnęło ;)))

Margoargo

Jakby drgnęło jeszcze u Elcin :). Dobrze, że Baris się z nia rozstał, nie pasowali do siebie, ta dziewczyna nie była za piękna i miała ostre rysy twarzy (wyglądała na groźną). Elcin ma znowu strasznie radosne usposobienie i delikatne rysy twarzy :).

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

O nie, co to za włosy, a ja myslalam ze on naturalnie taki gladziutki

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

A tutaj wrzucam filmik z wyobrażeniem Omera jak całuje Defne ;))
https://www.youtube.com/watch?v=k-jTZ6aTDbw

na stronach tureckich ten pocałunek został okrojony, w odcinku też;))))))) ale ktoś zdążył zgrać ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

O jacie ,ale go wzieło.Wszędzie widzi Defne.
Jak zachłannie ja całował ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Tak , tak ;))
Najlepsze jest to, ze w odcinku tę scenę obcięli, było na chwilę w ekstra fragmentach... oni mają na swojej stronie coś takiego, ale stamtąd też znikła ta scena;))) ale ktoś z widzów był szybszy i zachował ją ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Widziałyscie to?

https://youtu.be/teWes2npw0I

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qBBIKdD2fo8

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Kawałek tego programu gdzieś mi mignęło ;))) dziś nie mam czasu na oglądanie ;)

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

a ja zapodaję to ;))) co prawda temat Omer....... ale nie będziemy tworzyć wielu wątków ;)
https://www.youtube.com/watch?v=CT0gqWinH28
https://www.youtube.com/watch?v=HAu8iGIO9kM

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Piękne :D

Margoargo

https://www.youtube.com/watch?v=0iySikEk2-I

Uwielbiam tę scenę, jak Omer dotyka Defne, jak na nią patrzy, jak ona reaguje :D...ten wytrzeszcz :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

w ogóle zaloty Umusia mi się strasznie podobają w Kiralik....a jeszcze jak on to robi tak naturalnie hmmmm rozpływam się ;)))))

Margoargo

On jest w tej scenie tak męski, że nie mogę :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

W większości scen jest taki męski nawet jak patrzy oczami kota ze shreka :))))) mam na myśli scenę kiedy tworzył kolekcję i poprosił Defne, żeby jeszcze przy nim posiedziała.... w efekcie Defne została do rana ;)))

Margoargo

Mi się wcześnie wydawało, że to Ayaz jest męski, ale jak poznałam Omera...to wiadomo kto wygrał :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Bo Ayaz to męski szczeniak ;)))) a Omer to męski facet i na tym polega różnica;)))))

Margoargo

Masz 100% rację :D. Dlatego Ayazowi tak dobrze było ze szczeniaczkiem :). Ayaz jest bardzo uległy (w stosunku do matki), Omer zawsze postawi na swoim :).

Margoargo

Zaloty Umusia haha uwielbiam jak on się tak czai, a potem do akcji... :D
ale prawdziwe zaloty to będą w 11 i 12 odc czyli najlepsze przed nami. A Defne biedna taka speszona, że aż oczy jej chcą wylecieć od tego wytrzeszczu :)))) ALE dobrze ją rozumiem, jak spokojnie stać jak taki facet takie rzeczy odstawia?

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

a 13 .... i wyjazd integracyjny.... i kawałek 14 się im romantyczność włączy na całego.....ale bez spektakularnych i lukrowanych niespodzianek..... i może w tym jest siła;))))) hahahhaa

a potem będzie kaboom;)))) i wojenka od nowa i Umuś od rozpaczającego po wściekłego cała gama emocji ;)))) ..... i jakoś mnie nie męczy to na razie....

Co prawda wkurza mnie wątek Deniza...... reaguje jak na Melepete kiedyś .....

ocenił(a) serial na 5
Paula1008

Swietna scenka.
Za niedługo będzie w tłumaczonych odcinkach. Nie mogę się doczekać.

Omer coraz bardziej mi się zaczyna podobać.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

No scena świetna i chyba już kończą tłumaczyć ten odcinek..... oj żeby tylko dziewczynom tłumaczkom turbodoładowanie nie wyłączyło to już niedługo będziemy na bieżąco....

Omer coraz bardziej wychodzi ze swojej skorupy......

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Wychodzi wychodzi .
Wpadł po same uszy :-D

sloneczkO_1

Wychodzi, a niedługo juz całkiem z niej wyjdzie. Nie mogę się doczekać.

madzik_867

"Wychodzi, a niedługo juz całkiem z niej wyjdzie"...a ja przeczytałam, że do niej wejdzie :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

No no i dostanie po łbie..... hahahha sorry....

Margoargo

"Wpadła mu w oko przed rozpoczęciem zdjęć,przez tydzień spędzali ze sobą po 15 godz. na dobę.Poprzedni reżyser powiedział że musieli ich zostawić samych żeby się ze sobą oswoili,bo wcześniej się nie znali i to miało być dla dobra serialu,dziennikarka która pojechała na wywiad już w trakci kręcenia serialu powiedziała że chemia między Barisem a Elcin jst taka, że ciarki po skórze przechodzą.Jak posiedzieli tydzień razem to nie dziwota że nie chcieli dublerów do scen usta-usta dziewczyna Barisa i jej naloty na plan serialu też dają do myślenia. Baris też podgrzewa atmosferę mówiąc " jeszcze nie byłem zakochany,chciałbym doświadczyć tego uczucia''". To komentarz dziewczyny z teleforów, mam nadzieję, że się nie obrazi, że go tutaj umieszczam :)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Widziałam, widziałam, to nasza Veronka - Marzena chyba zamieściła więc myślę, że się nie obrazi.....

Cóż chemia między nimi jest.... ja myślę, że ta dziennikarka specjalnie tak powiedziała, żeby podkręcić atmosferę..... ale faktycznie musieli się trochę poznać zanim zaczęli razem kręcić sceny, bo w takim przypadku to by kręcili odcinek z miesiąc , jakby cały czas musieli powtarzać sceny bo za mało chemii w nich jest ;)))

Margoargo

" jeszcze nie byłem zakochany,chciałbym doświadczyć tego uczucia''

Nie? Jak poznasz mnie, to na pewno będziesz? :D

Paula1008

Jego była dziewczyna chyba nie cieszyła się po tych słowach haha

madzik_867

No na pewno by się nie cieszyła :d...ale on nie była jakąś pięknością :D

Paula1008

Dawaj Paula1008, rozruszaj chłopaka bo jakoś tak stoi w przeciągu:))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Nasza Paula to dynamiczna kobieta weźmie Barisa w obroty ;))) to z wrażenia facet odleci w kosmos ;))))

Margoargo

Myślę,że my też byśmy sobie z nim poradziły :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Uhuu tworzy się nam kółko pod wezwaniem Bariska ;))))

No wchodzimy w wyższy poziom Omero/Barisoholizmu ;)))
To co zaczynamy szturm na chłopaka hahaha trzeba obmyślić strategię ;)))

Margoargo

Dobra,będzie szturm...co proponujesz????
Jakieś pomysły?Skoro Ayaza chciałyście zawijać w dywan to na Barisa też musi być jakiś sposób :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

HAhaha czego myśmy w sprawie Ayaza nie wymyśliły .... i trzeba było go porwać to może sezon byłby lepszy ;)))

Muszę się na spokojnie zastanowić.... może pójdziemy na mecz i go zwiniemy ... tylko trzeba sprawdzić czy Baris będzie na meczu swojej ulubionej druzyny Fenerbahçe hahha chociaż do Stambułu trochę daleko,
Baris urodził się w Szwajcarii, więc może tam zagląda .... to już bliżej ;)))

Margoargo

W Szwajcarii?Nie wiedziałam.Ale może wróci w rodzinne strony,a my tam już będziemy na niego czekać :)))))))
Po Europie też na pewno jeździ,więc gdzie będzie trzeba to się ustawimy :P

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Madzik;))) nasz filmwebowy detektyw Paula .... zbiera potrzebne informacje, a jest momentami lepsza niż CIA, KGB i mosad razem wzięci ;)))) haha .... zatem plan działania trzeba ustalić.... dziewczyny robimy naradę wojenna niczym Neriman hahahahha

Margoargo

hahahaha :D. Nie pozwolę mu odlecieć, wyślę tam jego byłą dziewczynę :d