Wszystko o Omerze- Barisie..... czyli Omeroholizm się rozprzestrzenia ;)
Widziałam urywki 19 odcinka! :)
Genialna scena na końcu jak Defne była cholernie zazdrosna o Omer, a Omera to widząc się tak fajnie uśmiechał, bo wiedział, ze ona go naprawdę kocha. Fajnie by było gdybym coś jeszcze rozumiała :)
część tej sceny widziałam, ale jeszcze musze obejrzeć na cały, no fajnie by było rozumieć więcej ;)))
wydaje mi się , że on miał jechacć do marsylii i pyta Defne czy ma wyjechać , a ona do niego ani się waż i się przytulili....zresztą Umuś był wniebowzięty ;)
Iz chce go zabrać do Marsylii, o tym z nią gadał jak Defne była na zaręczynach brata....
Potem jak Defne była przed domem z bratem, NIhan i Iso ktoś do niej zadzwonił i powiedział, że Omer i Iz wyjeżdżają do Marsylii....
Defne poszła do Omera i była ta scena ...... jak się Defne wkurzyła i sprawdzała, gdzie jest Iz i potem było przytulanie;)))
Takiego normalnego kocham cię to chyba nie było w żadnym odcinku..... tak jak np. Ayaz ciągle wyznaje miłość Oyku.... tu tego nie ma .... raczej mówią nie wprost ;)))
Paula.... na teleforach pogadują, że Baris rozstał się ze swoją dziewczyną Gupse czy jak jej tam...... popatrz Twoje życzenie zaczyna się spełniać ;)))))
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.......Wkraczam do akcji :D
Jak to wróciła? Przecież ja tutaj cały czas byłam :D.
Chciałabym, aby Elcin i Baris byli parą, byłaby to piękna para :)...jak oni na siebie patrzą, musi być jakiś żar między nimi :)
Co do Twojego powrotu mam na myśli Twoją radość wykazywaną w poście powyżej, bo byłaś na forum wiem ;))) ale byłaś troszkę stonowana, a dziś powróciła dzika radość ;)))
No tworzą piękną parę , czyżby wspólne granie..... coś zmieniało w ich życiu prywatnym..... jak widać u Barisa już drgnęło ;)))
Jakby drgnęło jeszcze u Elcin :). Dobrze, że Baris się z nia rozstał, nie pasowali do siebie, ta dziewczyna nie była za piękna i miała ostre rysy twarzy (wyglądała na groźną). Elcin ma znowu strasznie radosne usposobienie i delikatne rysy twarzy :).
A tutaj wrzucam filmik z wyobrażeniem Omera jak całuje Defne ;))
https://www.youtube.com/watch?v=k-jTZ6aTDbw
na stronach tureckich ten pocałunek został okrojony, w odcinku też;))))))) ale ktoś zdążył zgrać ;)
Tak , tak ;))
Najlepsze jest to, ze w odcinku tę scenę obcięli, było na chwilę w ekstra fragmentach... oni mają na swojej stronie coś takiego, ale stamtąd też znikła ta scena;))) ale ktoś z widzów był szybszy i zachował ją ;)
Widziałyscie to?
https://youtu.be/teWes2npw0I
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qBBIKdD2fo8
Kawałek tego programu gdzieś mi mignęło ;))) dziś nie mam czasu na oglądanie ;)
a ja zapodaję to ;))) co prawda temat Omer....... ale nie będziemy tworzyć wielu wątków ;)
https://www.youtube.com/watch?v=CT0gqWinH28
https://www.youtube.com/watch?v=HAu8iGIO9kM
https://www.youtube.com/watch?v=0iySikEk2-I
Uwielbiam tę scenę, jak Omer dotyka Defne, jak na nią patrzy, jak ona reaguje :D...ten wytrzeszcz :D
w ogóle zaloty Umusia mi się strasznie podobają w Kiralik....a jeszcze jak on to robi tak naturalnie hmmmm rozpływam się ;)))))
W większości scen jest taki męski nawet jak patrzy oczami kota ze shreka :))))) mam na myśli scenę kiedy tworzył kolekcję i poprosił Defne, żeby jeszcze przy nim posiedziała.... w efekcie Defne została do rana ;)))
Bo Ayaz to męski szczeniak ;)))) a Omer to męski facet i na tym polega różnica;)))))
Masz 100% rację :D. Dlatego Ayazowi tak dobrze było ze szczeniaczkiem :). Ayaz jest bardzo uległy (w stosunku do matki), Omer zawsze postawi na swoim :).
Zaloty Umusia haha uwielbiam jak on się tak czai, a potem do akcji... :D
ale prawdziwe zaloty to będą w 11 i 12 odc czyli najlepsze przed nami. A Defne biedna taka speszona, że aż oczy jej chcą wylecieć od tego wytrzeszczu :)))) ALE dobrze ją rozumiem, jak spokojnie stać jak taki facet takie rzeczy odstawia?
a 13 .... i wyjazd integracyjny.... i kawałek 14 się im romantyczność włączy na całego.....ale bez spektakularnych i lukrowanych niespodzianek..... i może w tym jest siła;))))) hahahhaa
a potem będzie kaboom;)))) i wojenka od nowa i Umuś od rozpaczającego po wściekłego cała gama emocji ;)))) ..... i jakoś mnie nie męczy to na razie....
Co prawda wkurza mnie wątek Deniza...... reaguje jak na Melepete kiedyś .....
Swietna scenka.
Za niedługo będzie w tłumaczonych odcinkach. Nie mogę się doczekać.
Omer coraz bardziej mi się zaczyna podobać.
No scena świetna i chyba już kończą tłumaczyć ten odcinek..... oj żeby tylko dziewczynom tłumaczkom turbodoładowanie nie wyłączyło to już niedługo będziemy na bieżąco....
Omer coraz bardziej wychodzi ze swojej skorupy......
"Wpadła mu w oko przed rozpoczęciem zdjęć,przez tydzień spędzali ze sobą po 15 godz. na dobę.Poprzedni reżyser powiedział że musieli ich zostawić samych żeby się ze sobą oswoili,bo wcześniej się nie znali i to miało być dla dobra serialu,dziennikarka która pojechała na wywiad już w trakci kręcenia serialu powiedziała że chemia między Barisem a Elcin jst taka, że ciarki po skórze przechodzą.Jak posiedzieli tydzień razem to nie dziwota że nie chcieli dublerów do scen usta-usta dziewczyna Barisa i jej naloty na plan serialu też dają do myślenia. Baris też podgrzewa atmosferę mówiąc " jeszcze nie byłem zakochany,chciałbym doświadczyć tego uczucia''". To komentarz dziewczyny z teleforów, mam nadzieję, że się nie obrazi, że go tutaj umieszczam :)
Widziałam, widziałam, to nasza Veronka - Marzena chyba zamieściła więc myślę, że się nie obrazi.....
Cóż chemia między nimi jest.... ja myślę, że ta dziennikarka specjalnie tak powiedziała, żeby podkręcić atmosferę..... ale faktycznie musieli się trochę poznać zanim zaczęli razem kręcić sceny, bo w takim przypadku to by kręcili odcinek z miesiąc , jakby cały czas musieli powtarzać sceny bo za mało chemii w nich jest ;)))
" jeszcze nie byłem zakochany,chciałbym doświadczyć tego uczucia''
Nie? Jak poznasz mnie, to na pewno będziesz? :D
Nasza Paula to dynamiczna kobieta weźmie Barisa w obroty ;))) to z wrażenia facet odleci w kosmos ;))))
Uhuu tworzy się nam kółko pod wezwaniem Bariska ;))))
No wchodzimy w wyższy poziom Omero/Barisoholizmu ;)))
To co zaczynamy szturm na chłopaka hahaha trzeba obmyślić strategię ;)))
Dobra,będzie szturm...co proponujesz????
Jakieś pomysły?Skoro Ayaza chciałyście zawijać w dywan to na Barisa też musi być jakiś sposób :D
HAhaha czego myśmy w sprawie Ayaza nie wymyśliły .... i trzeba było go porwać to może sezon byłby lepszy ;)))
Muszę się na spokojnie zastanowić.... może pójdziemy na mecz i go zwiniemy ... tylko trzeba sprawdzić czy Baris będzie na meczu swojej ulubionej druzyny Fenerbahçe hahha chociaż do Stambułu trochę daleko,
Baris urodził się w Szwajcarii, więc może tam zagląda .... to już bliżej ;)))
W Szwajcarii?Nie wiedziałam.Ale może wróci w rodzinne strony,a my tam już będziemy na niego czekać :)))))))
Po Europie też na pewno jeździ,więc gdzie będzie trzeba to się ustawimy :P
Madzik;))) nasz filmwebowy detektyw Paula .... zbiera potrzebne informacje, a jest momentami lepsza niż CIA, KGB i mosad razem wzięci ;)))) haha .... zatem plan działania trzeba ustalić.... dziewczyny robimy naradę wojenna niczym Neriman hahahahha