Wszystko o Omerze- Barisie..... czyli Omeroholizm się rozprzestrzenia ;)
A w scenie gdy przypierał Elcin do ściany ,tak ją okręcił że przydzwoniła baniakiem o mur,to ją pocałował w bolące miejsce, a dzisiaj na zdjęciach okrył ją kocem, bo piź...i u nich jak u nas w Kieleckim.Najnowszy news:))
Marzenka jesteś niezastąpionym źródłem informacji o kiraliku - dziękujemy bardzo;))) a Twoje barwne teksty są the best ;))) bardzo lubię taki styl pisania ;)))
A jak tam radzisz sobie z 15 odcinkiem.... bo widziałam na teleforach, że na chwilę straciłaś rozpęd ...... czyzby turbodoładowanie wyczerpało się przy tej ilości agresji ze strony Umusia :)
Nie,miałam chwilowy przesyt ruskiej mowy potocznej:)) ale sobie wytłumaczyłam że Dzięki tym "bukwom" rozumiem co mówi ten cudny chłopak :)) Spoko idę dalej mam 50 min przetłumaczone
Kobieto, ale masz power;)))
A i jeszcze jedno - świetnie przetłumaczyłaś 11 odcinek... Koriś rządzi ;)))
Ty jesteś do przodu już z odcinkami i wiesz co się dzieje, interesuje mnie czy Sinan powiedział Defne że jest w niej zakochany , bo w 11 odcinku wie tylko Necme. Bo chyba Omusiowi nie powiedział???
On jej tego nie powie, bo Defne pojedzie z Omerem do tego domu w górach, później Def.ucieka i Omer przychodzi do Sinana a ten pyta czy z Omerem wszystko ok. omer mu odp. " nie rozumiem jak w ciągu jednej chwili wszystko może się zmienić, jak można tak uciec"Sin;"uciec? kto uciekł Omer?
Om: Defne. Sinan: razem wyjechaliście?! byliście razem? Ty z Defne?!! Om: Tak, Defne nie chciała żeby ktoś wiedział>Sin:Pokłóciliście się?Om: Nie, wszystko było ok. Sin: byliście szczęśliwi? Om: i to jeszcze jak!....Później scena jak Sinan siedzi w salonie na podłodze i mówi sam do siebie że nie może tego zrobić Omerowi, bo to jego brat,musi go wspierać i rezygnuje z Defne. To tak w skrócie:)))
Madzik nasza niezastąpiona tłumaczka Marzenka wyjaśniła Ci powód ucieczki Defne..... ciocia zadziałała skutecznie.... a nasza Defo się za mocno zakochała.... i nie jest w stanie powiedzieć prawdy Omerowi..... hahaha nie może bo by się nam fajny serial skończył ;)))
Marzenka w wolnej chwili możesz nam napisać w skrócie co powiedziała Nerimen Defne, że ta uciekła od Omera w 14 odcinku.... bo z moich domysłów wynika, ze szanowna ciocia kombinatorka dowaliła Defne..... tylko nie wiemy co?
Defne zostawiła wiadomość Omerowi, ze nie mogą być razem i tylko tyle....
Def: Od razu dzwoni,nie może żyć bez tego, co ja jej powiem? Nawet o tym nie pomyślałam.Potrzebne mi kłamstwo, już mam.Halo pani Neriman
Ner: Defne? Od jak dawna ukrywasz dobre wieści, moja słodziutka? jesteś razem z Omerem....Aj, super, super.Cóż za wiadomość
Def: Nie,nie pani Neriman, jestem w Manisie, u rodziny na weselu.Teraz mamy konkurs w przeciąganiu liny, jestem w tym świetna
Ner: Życzę szczęścia Twojej rodzinie.Wiem życie Ty moje, że jesteś razem z Omerem.Nie wstydź się.Nie ma się czego wstydzić.To bardzo dobra wiadomość, wiem, wiem....
Def: p Neriman
Ner: Nie prubój mi przerywać.Co prawda gdyby potrwało to dłużej, taktyka byłaby lepsza, ale cóż.Musimy od razu robić wesele.Zresztą wszystko jedno, po ślubie i tak zaraz znikniesz. "Arrivederci"- Defne.Defne odejdzie
Def: Odejść?
Ner: Słodziutka, tak się umówiłyśmy.Po ślubie wyjedziesz do Manisy albo Sibuti.Nie obchodzi mnie to, pojedziesz gdzie chcesz.O Omera się nie martw, popłacze dwa dni i mu przejdzie. A później my dostaniemy dom. Wreszcie odetchniemy ze spokojem, zostanie nam tylko odpoczynek. Boże, jaka ze mnie mądra kobieta.
Def: W takim razie...z Manisy....zrobię wszystko zgodnie z umową...:))
Coś podskórnie czuję, że Omer dowie się prawdy albo nie w ostatniej scenie I serii ..... i zostawią nas w zawieszeniu.... jak zostawili nas w sezonie na czereśnie..... a potem sezon całkowicie się stoczył i z 60 odcinków ma być 59 a 60 ma być podobno odcinkiem gdzie pokażą losy bohaterów po 5 latach.... czy jakoś tak..... a ciekawe jeszcze jest to, że podobno mieli zostawić po II serii otwarte zakończenie na III serię...... oj się przeliczyli, przeliczyli.....
Mam tylko cichą nadzieję, że kiralik nie pójdzie w ślady sezonu bo tego nie zdzierżę ;))))
O, ciekawe ;)
I tyle byłoby w sam raz, bez przedłużania. No chyba że później zdecydują się na dalsze odcinki, ale wolałabym nie. Im mniej tym lepszy serial
Czyli dobrze rozumiem, ze zakładają cały serial bez podziału na serie i 39 odcinków... o to byłoby fajne.... pozamykać wątki i happy end... w końcu to serial w wersji komedia romantyczna ;)
Ten serial miał być tylko na lato, ale jak zdobył taką oglądalność, to postanowili nie czekać z drugim sezonem tylko lecą jednym ciurkiem. Oni kręcą te odc. na bieżąco.W wywiadzie z tej gali Elcin powiedziała, że teraz pracują przy 22 i 23 odc
I bardzo dobrze.... jak widzę jak Kiraz Mevsimi został spieprzony w II serii to obawiałam się, że ekipa Kiralika też wpadnie na taki pomysł.
Właśnie też gdzieś czytałam, że Kiralik miał być " zapchaj dziurą" a stał się hitem:))))
ja osobiście chciałabym, żeby do 39 odcinka pozamykali wszystkie wątki i zrobili happy end... może nawet w wersji Defne i Omer i ich dziecko albo dzieci... po prostu szczęsliwa rodzinka.... może jestem naiwna, ale nie lubię w serialach ego typu ( czyli lekkich, łatwych i przyjemnych) zakończeń w stylu otwartego wątku..... ale Turcy to dziwny kraj u nich można się spodziewać wszystkiego :)
Ja też nie przepadam za otwartymi zakończeniami. Lubie jak wszystko jest jasne i dopowiedziane. Nie znoszę domyślania sie
Witaj w klubie Siostra.... takie seriale mają się zakończyć happy endem;))
Można przecież wymyślić inny serial ..... równie dobry....
Ja cały czas czekam na serial turecki o bogatej dziewczynie i facecie z klasy średniej..... i ich perypetie..... i może 2 kobiety walczące o miłość faceta.. chociaż w " To moje życie" jest w sumie wątek 2 kobiety ( prawie siostry) walczą o jednego faceta.... ale to dramat.... raczej wolałabym lżejszą konwencję :)
Kiedyś oglądałam parę odcinków po turecku Inadina ask też niezły.... tylko tłumaczenie tam dialogów to męka pańska.... bo główna bohaterka ( nota bene) Defne strasznie dużo i szybko mówi słowotok gorszy niż Nerimen;)
Liczyli na 3 sezon? To już grube przegięcie. Tak to jest jak się jest pewnym sukcesu a potem mega rozczarowanie.
I dobrze, niech kończą KM. Mnie jakoś nie szkodaopo tym co wyprawiają.
Mnie też nie szkoda.... bo tylko 52 odcinek coś wnosił do serialu, a potem odgrzewanie kotletów na całego.... zaczynając od skrzeczącej Onem kończąc na wiecznych kłótniach Oyku i Ayaza.... gdybym ja tak zaczynała małżeństwo, w którym każda kłótnia o pierdoły przybiera rozmiary III wojny światowej.... to byłabym po rozwodzie szybciej niż oni ;))))
widać widownia turecka też znudziła się wiecznymi kłótniami protów i brakiem zaskoczenia ze strony scenarzystów.... i przestali oglądać..... jak to już Vanessa i inni kiedyś napisali .... sam Serkan/Ayaz nie pociągnie całego serialu ;)))
Nie ja się jednak nie oduczę ;)))
Hello Szanowna Tłumaczko-Torpedko ;))) jak tam po Świętach odpoczywasz czy dalej męczysz się z tłumaczeniem ;))) i jak plany na Sylwestra rozumiem, że jak Ty to fajnie piszesz wyfiokowana popędzisz na jakiś bal:))))
Jak tam skończyłaś już 24 czy jeszcze sobie czeka ?
Jakbyś mogła odpowiedz mi w wątku SPOILERY nr 3 , bo jak widzisz z emocji kiralikowych zajechałyśmy 2 wątek spojlery ;))
Twój komentarz na teleforach o 27 odcinku ....był the best tak się śmiałam, że spadłam z krzesła i potłukłam sobie tyłek ;))) Marzenka Ty jest po prostu niemożliwa ;)))
Pomyślności i szczęścia Ci życzę w Nowym Roku :))))
super, jest już 12 odcinek :).
P.S. https://www.youtube.com/watch?v=fqMHe2ltffE Bardzo nieładne zachowanie Turków...tym bardziej wiedząc jakiego wyznania byli terroryści!
Dokładnie bardzo nieładnie.... tym bardziej, że u nich w Stambule udaremniono zamach...... a wcześniej przecież też był zamach chyba w Ankarze.... no cóż nie pamięta wół jak cielęciem był ......
ale to są Muzułmanie, oni są inni...
A widziałaś jak piękne zachowanie było w Anglii? https://www.youtube.com/watch?v=tWwkU-CWy9o
Właśnie oglądałam.... i da się ... mimo, ze Anglicy z Francuzami.... mają od wieków na pieńku i generalnie nie przepadają za sobą.....
To prawda, nigdy się nie lubili, a jednak w obliczy ogromnej tragedii nie tylko dla Francji, ale i Europy umieją się zachować pięknie. W ogóle w mediach angielskich nawoływali, aby kibice angielscy nauczyli się "Marsylianki" i na stadionie, Anglicy śpiewali również hymn Francji :)!
Jako, że nie miałam czasu przejrzec tego posta i możliwe że juz sie pojawilo coś o niej/nich to mimo wszystko zapytam. Przegladajac sobie instagrama trafilam na tą kobiete i pelno wsponych zdjeć z Barisem, znacie ją dziewczyny?
https://www.instagram.com/p/zVc7J8HeRh/
To nie jest jej oficjalny profil tylko ktos go stworzyl,ale tu najwiecej fotek Barisa bylo :) Widzialam ze to jakas aktorka, pewnie grali razem w czyms, a moze sie spotykali? osobiscie uwazam ze slicznie razem wygladaja:)
Nie wiem czy widziałyście czy nie ale nie mogłam się oprzeć <3
https://49.media.tumblr.com/1e9e6b0c8ee2c31b857a7760bd7fbcd4/tumblr_nqgjh9tdoU1s azgh9o1_500.gif
O to i jest występ naszego pięknego zdolnego idealnego itp itd Bariska:
https://www.youtube.com/watch?v=Pu7quaFQAug
Co ja odkryłam właśnie. Niektóre z nas napewno już znają tą piosenkę. A skąd? Stąd-tzn z Ask Yeniden
https://www.youtube.com/watch?v=lBYjtkU47to
https://www.youtube.com/watch?v=4vv4-LpLSXA
A tu jest cała wersja, ta pierwsza to słaby filmik ale wrzucilam zaraz pierwszy jaki sie pojawil po wystepie
Właśnie też skojarzyłam ją z AY :D
Mnie się osobiście ta piosenka podoba :D
I powiem,ze wersja Barisa bardziej mi się podobała niz od tego faceta w serialu ha ha
Hello, tak też mi się wersja Barisa bardziej podobała, tamten facet miał strasznie jęczący głos jak śpiewał w kontrakcie na miłość ;)))