PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Omer vel Baris ;)

ocenił(a) serial na 8

Wszystko o Omerze- Barisie..... czyli Omeroholizm się rozprzestrzenia ;)

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

hahaha jak ją kopniesz w tyłek to faktycznie poleci na księżyc ;)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Który odcinek teraz tłumaczysz czyżby 13 ? wyjazd integracyjny i całuski Umusia ???

Margoargo

Nie 13 ma tłumaczyć marrgott ja 15, 11 skończony a 12 wczoraj był przetłumaczony do połowy,14 jest w trakcie tłumaczenia.Jeszcze trochę i będziemy na bieżąco. A co do piątkowego odc, Sude przeskoczyła Neriman o głowę w kombinacjach

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

tak ??? właśnie ciekawa jestem co ona kombinuje . bo chyba Yasemin zostaje bo Sude jej to załatwiła, a Sude chce wiedzieć w kim kocha się Sinan ??? bo zdaje się ze Yasemin to powiedziała Sude ??

Możesz spokojnie pisać do przodu ... my tu spoilerujemy cały czas .....

Aha a myślałam, ze Ty tłumaczysz 13 -ominęła Cię słynna podróż Neriman i Korisa ;))))

Margoargo

Yasemin miała wylecieć z pracy bo Om powiedział że nie chce żeby z nimi pracowała, Yas: chciała zostać, napatoczyła się Sude z pretensjami żeby Yas odwaliła się od Sinana,Yasemin powiedziała że Sinan jest zakochany w kimś innym,ale powie tylko wtedy gdy będzie mogła dalej pracować.Sude zadzwoniła do prasy i anonimowo powiedziała o Odejściu Omera z firmy, do Sinana zadzwoniła Ferial i powiedziała że ta informacja zaszkodzi firmie,Omer z sinanem po naradzie poprosili o pomoc Yasemin,bo ta ma kontakty ,Yasemin obiecała że to załatwi i dzięki temu zostaje w firmie.Yasemin dotrzymała słowa i powiedziała o Def.

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

A takie buty.... no to teraz do akcji wkroczy Pissss Deniz - nie trawię postaci jak kiedyś Melepety ;)))) Sude i Neriman o święci pańscy .... będzie wojenka, szkło i inne atrybuty będą latały.... na razie będzie słodko - scena w deszczu a potem jak mawiamy z koleżankami kaboom,

Margoargo

A ta głupia Daria wygadała temu szatanowi że Defne potrzebuje kasę i że Firma sponsoruje kurs projektowania Defne bo ta ma zdolności.Denis powiedział zdolna, firma ją sponsoruje[ czyli jest w kogo zainwestować i dziewczyna pilnie potrzebuje pieniędzy] wszystko zsumował i poszedł z propozycją i podejrzewam że Defne się zgodzi na propozycję Denisa bo powiedziała do tych swoich Nihan i reszty że gdyby tylko znalazła pieniądze i oddała Neriman to od razu powie Omerowi że za niego wyjdzie i w nowym frag, leci do Omera i się zgadza na ślub. Wtedy to nie wiem co gorsze by było dla Omera , to że wzięla kasę od Ner, czy to że wzięła kasę od Denisa. W jednym i drugim ma gorąco

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

A niech to szlag trafi.... jak weźmie kasę od Deniza.... bo właśnie w tym zwiastunie jest tekst, że Deniz zawsze wygrywa.... chyba mu się klepki poprzestawiały. bo po pierwsze jego ojczulek miał mieć buty ale się nie udało, Deniz ukradł kolekcję Umusia a ten i tak zrobił lepszą ;))))

Szkoda, ze jednak turcy nie pójdą w wątek, żeby Defne wysłała Deniza ma drzewo albo na orbitę okołoziemską kopniakiem z półobrotu :)))) tylko zrobią tak jak piszesz....

A z odcinków wynika, że Deniz i Omer mają zdrowo na pieńku , bo między nimi trwa wojna totalna .....

Margoargo

Jakiś gość, który pracuje przy serialu powiedział że do 01 w nocy kręcili sceny w sypialni, nie wiem na ile to prawda, ale to pytanie Def jak Om wyciera jej włosy " czy teraz prawdziwie staliśmy sie nami?"Om: " zdaje się że tak, pobierzmy sie natychmiast" może coś tam będzie

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

E raczej bym na to nie liczyła, bo to turcy ;)

No chyba, ze pójdą w stronę latino.... i mamy sceny łóżkowe , ślub, potem wielką wojnę , rozwód i pretensje Omera i okazuje się, że Defne jest w ciąży..... hahahah ale pojechałam wątkiem rodem z latino ;)))

Margoargo

Turcy mogą pokazać tylko to jak wchodzą do sypialni Omera.

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

A to fakt ;)) i jak rano budzą się koło siebie, albo nawet tego nie ....

Margoargo

Małgosiu, aleś ty pomysłowa :D

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

A ostatnio mam wenę "stwórczą" za dużo turecczyzny oglądam ;)))) hahahah
ciekawe czy jutro będzie 2 zwiastun czy znowu we wtorek.... po tej ostatniej scenie z 21 odcinka i wlezienia Deniza- Szmapety.... chodzę podminowana.... bo nie trawię gościa i uważam, że jeśli rzeczywiście Deniz złoży propozycję" nie do odrzucenia" Defne i ona się zgodzi.... to ja znowu będę się wściekać jak przy KM jak Melepeta szantażował Ayaza... może turcy lubią taki dramat, a ja wychodzę z założenia że aż tylu plag tureckich na miłość protów to zwalać nie trzeba...... bo jest i Neriman ze swoja umową, zakochany Sinan.... co będzie pewnie dalej brnął w zakochanie, jest i Sude- nieobliczalna , która zacznie niszczyć tylko kogo Defne.... pewnie.... i może już wystarczy... a tu jeszcze pissss Deniza dołożyli do pieca..... no i jeszcze się dziadek uaktywni i będzie komplet ...... hahaha znowu elabuś czy ja się nie oduczę;))))

Margoargo

a Yasemin już Omera nie kocha?

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Chyba już nie.... teraz w głowie ma Iso.... w końcu już z nim spała.... hahahah i zawrócił jej w glowie raczej skutecznie ;))))

Margoargo

spała z nim? W którym odcinku?...no to może Turcy nie będą tacy zacofani i pokażą scenę łóżkową Omera i Defne przed ślubem :).

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

hmmm muszę poszukać.... czy to był 15 czy 16

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Tak to jest 15 odcinek scena ok. 16 minuty i później śniadanie Iso robi ....

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

E raczej bym na sceny łóżkowe Omer i Defne nie liczyła.... chociaż może nas zaskoczą, ale raczej nie to nie w stylu Turków.... pchać protów do łóźka przed ślubem...... pary okołoprotowe tak .... z tym nie mają problemu.... patrz... Mete i Seyma , czy Yasemin i Iso.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Proszę o link zwiastuna do nastepnego odcinka :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Słoneczko jutro, jutro będzie 2 zwiastun ale nie wiem czy zdążę przed Wami zapodać ;))) bo jutro mam dzień prawie bezkomputerowy a tym bardziej bezinternetowy.... i dopiero wieczorem będę w zasięgu internetowym ;))))
ale jak zobaczę, ze nie zapodałyście to oczywiście wkleję.... no chyba, że mnie jasny szlag trafi z powodu Deniza...... wrrrr jak mnie ten typ wkurza ......od czasów melepety z I serii sezonu nie byłam tak cięta na czarny charakter.... nawet mi pisss Yasemin nie przeszkadzała tak bardzo;)))
i znowu ..... to pisałam ja elabusiowa margoargo ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ok.
Tylko,że ja nie widzialam jeszcze pierwszego ha ha
Chyba,ze gdzieś juz go wkleiłyscie i ja w tym naszym gąszczu komentarzy go pominełam ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

uno momento.... chyba tu rzeczywiście nie ma tego zwiastuna ..... już się poprawiam;)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

tu masz Siostro i delektuj się ;))) no może poza denizem wrrrr

https://www.youtube.com/watch?v=YVSXJSLaFG4

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dziękuję bardzo siostro :D

U la la będzie się działo :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Będzie, będzie ..... zobaczymy co dadzą w 2 zwiastunie, który powinien być dziś wieczorem, bo już po północy ;)))

Mimo tych zajebistych scen w deszczu i całusa i wycierania się ręcznikiem..... mam złe przeczucia..... deniz- szatan wywołuje u mnie odruch wymiotny.... bleeee
dlaczego ja nie przepadam za aż taką dramaturgią w tych ponoć komediowych serialach tureckich...... w sezonie na miłość wątek o szantażowaniu Ayaza przez melepete wywoływał u mnie instynkty mordercze..... tu jest podobnie ...... coś się ostatnio mordercza zrobiłam..... hahaha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Spoko loko.
Ja też nie lubię dramaturgii w komediach romantycznych.
Chodzę wtedy cała zdenerwowana i lepiej mnie omijać szerokim łukiem ha ha

Jak ogladałam odcinki z szantażem Ayaza przez Mete to mnie szlag jasny trafiał.

Tak więc znam twój ból :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Pomroczność jasna mnie wybroni ;))) i działanie w obronie koniecznej też i afekcie ;))) hahahaha ja generalnie niespotykanie spokojny człowiek jestem tylko mnie czasem coś ...... wkurza....... a to ciekawie, że fikcja serialowa potrafi wywołać takie emocje ..... hahaha znaczy dobrze zrobiony serial ;)))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie :D
Emocje z serialu w życiu codziennym :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Iyi geceler abla :D

( Dobranoc siostra ) :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Zrozumiałam nawet bez tłumaczenia ;)))
Dobrej nocki Siostra ;)))

veronka2015

Super,że tak dobrze Wam to idzie :D
Bardzo się cieszymy.W oczekiwaniu na odcinki ja po raz któryś z kolei oglądam odc 10 i jeszcze mi się nie znudził :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

zwłaszcza ostatnie minuty nie ??? bo ja tez wałkuję tę końcówkę ;))) i wzrok Umusia..... i to jego wystawianie języka ;)))

Margoargo

od ostatnich minut zawsze zaczynam haha :D
lubię też scenę jak Defne z wrażenia upuszcza na podłogę notatnik bo Omer myślał o szukaniu nowej asystentki :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Omer i jego języczek ha ha

Pora jeszcze nie ta a ja mam juz kosmate myśli :D

sloneczkO_1

Na to każda pora jest dobra XD

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Bo języczek Omera..... pewnie wyprawiam cuda.... hmmmm nawet bym chciała sprawdzić jakie ;))))) hahaha

Znasz nas Słoneczko my kosmacimy .... rano przed obiadem, po obiedzie a wieczorem to już odlot ;)))

Margoargo

Napiszemy elabuś o języku Omera :D Margoargo,TY jesteś w tym dobra :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Oj na elabuś o sprytnym i wszędobylskim języczku Omera muszę mieć natchnienie..... i czas ;)))) ale zrobi się ....
rzeczy niemożliwe załatwiam od razu na cuda trzeba poczekać ..... jakieś 3 dni ;))) no może więcej ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie :D

Przypomniala mi się jedna śpiewka :D

4 razy po 2 razy ; 8 razy raz po raz ; o północy ze 2 razy i nad ranem jeszcze raz ha ha

Co się ze mna dzieje? To przez Was .Taka byłam grzeczna a teraz co ha ha

Uwielbiam was :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

My Ciebie tez uwielbiamy i cieszymy się, że stałaś się niegrzeczną dziewczynką ;))) hahaha bo znasz to, że
" grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą ;)))))"

A i jeszcze repertuar weselny zapodajesz ;)))) uczysz się Siostra ;)))) oby tak dalej ;))))

sloneczkO_1

Uwielbiam języczek Omera :D

ocenił(a) serial na 5
veronka2015

Ale macie power ha ha

Takie scenka mi sie przypomniała

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VauzhTAuoFw

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Oj mają mają turbodoładowanie ;)))

veronka2015

Dziewczyny jesteście genialne, po prostu Was uwielbiam :).

Paula1008

E tam,to nie geniusz, u mnie to zajob:))

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Paula Ty cholero ;)))) jak to zrobiłaś ;)))
masz tu cytat z telefor nasza koleżanka Veronka vel Marzena G tak napisała:

Niedawno przeczytałam, że Elcin od miesiąca nie jest już z tym swoim "Józefem" i tłumaczyli ten wywiad z wczorajsze gali.Ta słusznych kształtów dziunia zapytała Elcin czy już znalazła swojego księcia na białym koniu? A Elcin spojrzała na Barisa i odpowiedziała nie wiem, Baris ponoć zaczął zagryzać wargi i zrobił się nerwowy

Twoje marzenia się spełniają .... Paula jak Ty masz taką passę Kobieto graj w totka ;))))

Margoargo

Jestem genialna Iżartuję :))
ale tak naprawdę to wierzyłam, że oni mogą być razem, po prostu widziałam ich spojrzenia...i wiedziałam, że jest ogromna szansa, że będą razem :).

ocenił(a) serial na 8
Paula1008

Jesteś , jesteś ;))) i zdrowo zafiksowana na punkcie kiralika ;))) i Umusia vel Barisa ;))) już z Vanessą stwierdziłyśmy, że z naszych Omero i Ayazoholizmów ciężko nas będzie wyleczyć ;)