PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Panel Sióstr nr 12

ocenił(a) serial na 5

Chętnych nie było, to znów Ja :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Hmm, oglądały nową Cinderelle ? To Lily James.
Okazało się,że zabawa z robieniem avków, mi nie przeszła i czerpię z tego fun to się bawię. Nie są może to arcydzieła, bo ich raczej nigdy nie potrafiłam robić...Choć ludzie twierdzą,że i lepsze prace się zdarzały. Ale chyba tak najgorzej mi nie idzie. Cóż całe prace mooje za wyjątkiem texturek, czy brushes bo tego nie koniecznie umiem robić :D I skoro mam coś nowego to sprawdzam jak to wygląda :D

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Widzialam ten film.

Baw się baw.
Najważniejszy dobry fun :)))

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

No mam fun, przynajmniej na razie. Jak długo nie wiem, ale na razie się bawię.
Ale i tak chyba dalej umiem rozpoznać kto robi coś sam, a kto się bawi akcjami xD

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Cytując tekst piosenki
"Jaki tu spokój, na na na
Nic się nie dzieje, na na na na
Nikt się nie bawi, na na na
...."

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello dzięki za info o KPA.... ale nadal nie mam za dużo czasu żeby resztę odcinków nadrobić....tak mi się ostatnio układa, że prawie nie mam czasu na oglądanie turecczyzny.....
KPA leży, cilek leży, kiralik leży iliski też leżą..... masakracja jakaś.... ;)))))

A z info o kiraliku... nie widziałam jeszcze odcinka 48 nawet kawałka.... wiem tylko, że rating wyniósł 4,59 .... czyli magicznej 5 nie przekroczyli... ale raczej II sezon będzie.... dziś nawet na teleforum nie sprawdzałam wiem nie wiem....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siemka.

Ja jestem już po 18 KPA

Teraz powoli nadrabiam Iliski :)))
Jestem dopiero na 6 odcinku.

Też ostatnio nie mialam duzo czasu.
Cóż życie :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dokładnie a u mnie dziś było tak burzowo, że ze względów bezpieczeństwa.. wyłączyłam wszystko na kilka godzin....

Dobra zycie realne nadal wzywa.... do miłego zaś ;))))

Dobranoc Siostry, bo dziś już się nie pojawię....

Margoargo

Dziwne,bo u mnie tylko raz zagrzmiało i po burzy. Potem była ulewa. Ale to wszystko.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ha to miałaś szczęście u nas ledwo jedna burza przeszła przyszła następna i grzmiało i ulewa też była cóż my mieszkamy jakieś prawie 30 km od siebie a to robi różnicę ;)

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Helloł, czytałam na teleforum, że chyba oficial jest 2 sezon...
Cieszmy się i radujmy... Ja już klaszczę uszami :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Merhaba ;))) też właśnie przeczytałam tę " cuuudowną" wiadomość .... czyli drama o wynajmie w ostatnim odcinku tego sezonu.... albo dopiero w drugiej serii..... dalej będą " męczyć" temat.... nużące... zero zaskoczenia....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Obawiam sie,ze wykorzystaja motyw z KM i Defne bedzie miala juz powiedziec w ostanim chwili,ale jak zawsze cos jej przeszkodzi... Ewentualnie dojdzie do slubu i Nero zacznie w drugiej domagac sie by odeszla od Omusza... A w miedzy czasie trzasna jakas ciaze... No ale zobaczymy

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hej,
właśnie tego obawiam się najbardziej.... będzie ślub i Omer się dowie tuż przed oczywiście nie od Defne i będzie zawieszenie..... i obym się myliła, bo to będzie tak standardowe, że ręce opadają do ziemi.... może Meric się ogarnie i coś zaskakującego wymyśli....

Ja już jestem do tyłu z odcinkami kiralika, bo 47 przewinęłam na szybko sceny Defom, a 48 w ogóle po turecku nawet nie przewijałam, poczekam na tłumaczenie dziewczyn i wtedy obejrzę.... nie wiem czy nie tylko sceny DEFOM..... mnie osobiście najbardziej wkurza.... idiocenie postaci Defne..... jaka ta kobieta była ogarnięta w odcinkach 15- 19 .... a teraz.... skucząca co chwilę Defne i powtarzająca jak mantrę " kocham cię bardzo Omer" a dalej brnie w kłamstwa.... mnie to wkurza.... tak mam i nic na to nie poradzę...

Margoargo

więc będą ciągnąć jednak kiralik i będzie drugi sezon.................... Ojej ;((((((((

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Merhaba Siostra na to wychodzi , dziś podali oficjalnie, że będzie II sezon....
rating piątkowego 48 odcinka 4,59 ..... czyli magicznej piątki nie przekroczył, ale też nie spadł... tak jak pisałam do Marg... nawet nie widziałam tego odcinka...

Siostra II sezon będzie, bo Omer od baby z targu musi się dowiedzieć o wynajmie hahahahha a jeszcze nie wie dziadek , babcia , Esra, Yasemin.... jest ich trochę.....
w odcinku 47 są urodziny Defne i Umuś przyjechał do niej autem przystrojonym balonami..... hahahhaha i wiesz co nam się skojarzyło, że najbardziej robiony w balona przyjechał z balonami..... hahahahahhaa

Margoargo

hahhahha genialne z tymi balonami ;)))

widzisz, kiralik chcą przedłużać do usranej śmierci, a tymczasem nie wiadomo co z przyszłością HA........... Odcinki fajne, śmieszne, Gokce zabawna i ładna, ciągle coś się dzieje, Serkan boski, Berk też uroczy, i lipa............ ratingi coraz niższe ;((

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

właśnie czytałam Twój wpis w wątku HA.... no popatrz zrozumieć Turków..... bezcenne.... zdaje się, że widzowie tureccy będą oglądać serial z parą Serkan/ Ozge.... innej konfiguracji nie przewidują....cóż ... zaszufladkowanie na własne życzenie..... ciągną seriale odcinkami na maxa.... to widzowie później tylko tę wersję kupują....

a może Turkom już się zaczynają przejadać te seriale.... kiedyś zmęczenie materiału musi nastąpić....

Margoargo

hahah tylko, że pod koniec KM, to i pary Ozge/Serkan zbytnio nie chcieli oglądać, bo ratingi były marne i szybko zakończyli 2 sezon KM :D

ano właśnie, Turcy robią tych seriali sporo, rzucili się na hurtową produkcję seriali jak Latynosi, i klops ;( tyle seriali, że już się Turkom nie chce oglądać hahahaha ;) ciężko zgromadzić sporą widownię, bo seriali ale i innych programów jest u nich pełno, no i widzowie też są coraz bardziej wymagający.

podobno w lipcu Serkan ma grać w jakimś filmie, ale nie wiadomo czy to prawda, czy plotki :D

chciałabym żeby się kaan rozkręcił, bo w promo mówił "taki trochę wariat ze mnie" a na razie tego nie widać, taki spokojny ;) chyba nie zdąży się rozkręcić przy tak małej liczbie odcinków ;))

no cóż, ach ta Turcja ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Bo scenariusz był spieprzony w II serii KM ile myśmy się nabiadoliły nad odgrzewanymi kotletami.... nie pamiętasz, jak cały czas powtarzałyśmy, że odgrzewanie kotletów zajedzie ten serial i zajechało....
Cóź Turcy może wolą większe dramaty i te komediowe sobie nie radzą.... nie wiem....

Margoargo

ja już nie wiem o co kaman z tym HA ;)
no właśnie, może Turcy chcą dramatów ;) albo chcą czegoś w stylu KM, KA - czyli dużo śmiesznego, ale też dużo na poważnie.
A nie samej komedii jak HA............
Albo nie akceptują innej pary niż Ozge/Serkan..........
Albo też Turczynki chciały teraz zobaczyć Serkana w roli diametralnie innej niż Ayaz........... I nie wystarcza im tylko to, ze jest super ciachem, bo w tureckiej tv jest pełno przystojniaków ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Wiesz co siedzi w widziu tureckim ciężko zdiagnozować;))))

Margoargo

Turek to prawdziwy jak to się mówi "turek" hahaha ;)
Dziwni są i nieprzewidywalni ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie... za nimi nie trafisz ;)))

Margoargo

II sezon kiralika pffff....powinnam to pozostawić bez komentarza. Dla mnie to najgorsza wiadomość tygodnia.
Teraz mozemy spokojnie zacząć obstawiać ile max odcinków wyemitują. Ja daję im 6 , co i tak byłoby sporym sukcesem. Meric nie zdąży się nawet dobrze zmeczyć a już bedzie po robocie.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ja obstawiam 10 odcinków.... powiedzmy, że daję Meric szansę.... pod warunkiem, że Defne stanie się normalną protką a nie idiotką ..... ale mam marzenia hahahaha

Margoargo

Żadasz niemożliwego Margo haha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Mówisz normalność u Defne niemożliwa.... hmmm możesz mieć niestety rację.... bardzo nad tym ubolewam....

madzik_867

Teleforum pewnie się cieszy z tego newsa. Nie wiem bo tam nie zaglądałam od jakiegoś czasu. Chyba napiszę do nich i spytam z czystej ciekawosci co ich tak cieszy,bo naprawdę nie rozumiem

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahaha Kobieto - szykuj się prawie na lincz na teleforum wiesz ile modłów i innych czarów zostało odprawione, żeby był II sezon....

Margoargo

Zaryzykuję jednak. Jak mnie zlinczują to przyjdę się Wam pożalić

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Zaryzykuj ;)))) sama poczytam co Ci napisali hahahha ;)))

Margoargo

madzik chyba jest kamikadze hahahha ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahah możesz mieć rację;))) Madzik sobie adrenalinkę chce podnieść albo kiralikom na telef.... hahaha zaraz będą u nas na przeszpiegach ;))))

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Magdzik tam to w temacie KA to mozna albo tylko chwalic,albo pisac cos jezykiem policyjno-urzedniczym... Co by malo kto zrozumial i malo kto sie ibrazil,bo lincz gotowy... Jak masz inne zdanie niz one,ro lepeij sie tam nie wypowiadac

Marg_

aha. czyli wychodzi na to,że tylko tylko u Nas można spokojnie pisać co się naprawdę myśli

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No tak,bo tam juz do wszyacy do kazdego boszka pisali prosili i blagali by im dali 2 sezon... Teraz gdy my piszemy ze 2 sezon to moze byc porazka to oni ze bedie swietny i nam w piety pojdzie

Marg_

Cóż,bardzo delikatnie napisałam co o tym wszystkim myślę.
poszło już...teraz mogę się przygotować na hejt :)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Bedziemy cie pocieszac

Marg_

hehe dzięki XD

aaa tam,niech się dzieje co chce.
Człowiek ma prawo napisać co myśli

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No niby tak,ale wiesz jak to bywa... u nas mozna a tam jest inaczej

Marg_

tak,forumowicze bywają wrażliwi na punkcie ich ukochanego serialu i słowa krytyki nie dopuszczają

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Madzik twoj post to chyba nawet nie zostanie zauwazony... pomina go milczeniem i pisaniem o cudownosci kolejnego sezonu

Marg_

jak mają się rzucić na mnie z pazurami to lepiej niech go przemilczą

poza tym ciężko samej się przebić przez grupę zachwyconych wielbicielek

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No ja nie mam jak bo z komorki pisze i mi ciezko cokolwiek juz tu napisac,ale jak juz do domu przyleze to mozemy sprobowac bunt zrobic xd

Marg_

haha bunt,niezłe,podoba mi się XD
grupa filmwebowa kontra grupa teleforum :DDDD

spoko,nie winię Cię,z komórki pisze się do niczego,a żeby na niej jeszcze teleforum odpalić to już w ogóle tragedia. Nawet na tablecie ciężko je uruchomić,bo często mi coś ścina albo samo się wyłącza

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Cześć Siostro - Bohaterko ;)))) czytałam post świetny ;)))))

Margoargo

haha ujęłam sprawę dość" ogólnie rzecz biorąc ",ale w tamtej chwili tylko to mi przyszło do głowy. Podejrzewam,że znalazłoby się więcej moich żali,ale nie umiałam zebrać myśli do kupy :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

dokładnie trzeba przyznać byłaś oględna ;))) hahahha może nie od razu trzeba strzelać do muchy z działa ';))))

Margoargo

oględna czyli jaka? sorki,ale nie bardzo wiem jak to rozumieć hahaha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

wiesz u nas na forum jest bardziej dosadna w temacie kiralika hahahha ;))) zresztą ja już też psy po nim wieszam....