Ha zrobiłam sobie dziś dzień dziecka hahaha wiem to za 2 dni ;))) oglądałam GF..... jak mnie ta Mukkadess wkurza.... wrrrr co za pinda.....
No zgadza się co odcinek to się do niego coraz bardziej przekonuję ;))))
Ha nie widziałam kilku scen czyżby Asu podrywała tego syna właściciela domu... chce się dowiedzieć wszystko o Fatmagul... a Mustafa to burak straszny.....
Ona dziś dopiero spotkala tego Emre i wzieła od niego numer,bo szuka Fatmy.
Chyba jutro ja znajdzie i pojada razem na jakąś wycieczkę :)))
a jaka pedagogiczna pogadanka ;))) hahahah prawie padłam... a to największa fanka Deniza....
Jak widać dziewczyny jeszcze mało seriali tureckich ogarnęły, albo nie razi ich schematyczność Turków.... powrót matki ti było w kontrakcie, powrót ojca a nawet ojców tez był w KM..... ciąża.... latino po całości.....
hahahha tak na pewno...
punkt pierwszy teleforum ma zawsze rację
punkt drugi- kiedy teleforum nie ma racji - patrz punkt pierwszy ;))))
nadeszła fala,która zaraz mnie zmiecie hahaha
już się zaczyna popieranie koleżanek z teleforum między sobą
Madzia skarbie czemu wxzesniej sie nie podzielilas swoja opoinia na forum,a robisz to dopiero teraz :p ehh burza
Z mojego tematu wyjsc nie moge bo ile razy chce cos tam napisac to sie forum psuje xd
Siema.
Coś Ty tam nabazgrolila na teleforum?
Jak będziesz miala mozliwość wyslij mi linka,bo nie chce mi się szukac ha ha
masz szczęście,bo jestem na lapku
wysyłam
http://www.telenowele.fora.pl/seriale-tureckie,136/kiralik-ask-milosc-na-wynajem ,30938-20550.html#5863213
dobra,teraz wyjdę na wiedźmę,ale cóż począć
wyrzuciłam z siebie co mi leżało na sercu. Czy czuje się przez to lżej?Chyba nie... :))))
Ha ha
Biedaczko.
Będzie dobrze.
U Nas możesz pisać do woli,a teleforum omijaj łukiem :)))
Wiecie ja juz mam nadzieje,ze skoro to ciagna tyle czasu to choc Defne powie mu prawde... Bo jak sie dowie od innych to kaszana... A tak choc jakas perspektywa na ten drugi sezon by byla... Ot,jakas iskierka sie tli... Ale to tylko luzna uwaga... A nasza nie omylna Meric i jej cudowne pomysly moga wszystko zniszczyc
Jakoś nie widzę, ze Defne powie Omerowi .... obiecuje to wszystkim już niedługo obieca nawet diabłu i zapewne tak tego nie zrobi tylko dowie się Omer od .... Deniza dla wyrównania porachunków( chociaż Deniz wie o czeku, o wynajmie nie....) raczej obstawiam Sude... ta musi być najważniejsza, najpiękniejsza i w ogóle the best.....
Wiesz nie palam juz az taka miloscia do KA,ale jak ty bym chciala zobaczyc normalna Defne,a nie to co widzimy. Teraz to juz bajke napisze,ale co mi tam. gdyby dali normalna Defne i jakos cos z ta historia by zrobili... Bo cytujac znajoma z turcji my pewnych rzeczy nie rozumiemy,bo inaczej wychowane jestesmy... to moze bybto mialo rence i nogi
PS jak ja nie lubie pisax z telefonu
Moja wielka miłość do KA przeszła już dawno teraz oglądam, ale nie rzucam już wszystkiego... w tej chwili mam 2 odcinki do tyłu nie mówiąc, że od 35 do 39 dalej nie widziałam i jakoś mi nie brakuje tych odcinków... może kiedyś obejrzę..... ciągle uważam i będę to powtarzać jak mantrę.... najlepsze odcinki były do 22 potem już ..... siła pieniądza robiła wszystko.....
To fakt,że My pewnych rzeczy nie rozumiemy,bo inna kultura i mentalność,ale tak na "chłopski " rozum ,który widz wytrzymałby taka dawkę "emocji " ha ha
wiele dobrych seriali (nie tylko tureckich) ale w ogóle seriali jest niszczonych przez chęć zysku. Ciągnie się seriale na siłę i psuje się go niemiłosiernie, zamiast poprzestać na mniejszej liczbie odcinków i zakończyć serial w glorii i chwale.
hahahaa cześć ;))) Następna Siostra ucieszona ;)))) hahahaha ale jesteśmy wredne ;))))
Siemka.
Powiedz mi ile można to ciagnąć.
Jak juz pisałyscie powyżej odgrzewane kotlety Nas nie kręcą.
My stare wygi jesteśmy i nie damy sie tak łatwo :DDD
Ja nie wiem czym one się tak ekscytują.
Jest tyle innych fajnych seriali,które mozna ogladać zamiast tego.
Ja wczoraj ogladalam 3 odcinki " to skomplikowane"
Uśmialam się z Cana i Ayszegul.
Cóż z całym szacunkiem.... widocznie w większości to brać studencka..... inaczej patrzy na życie.... my widocznie mamy za wysokie wymagania ;)))))
Dokładnie ;)))
Dobra znikam muszę ogarnąć moje realne życie ;)))
Do miłego zaś ;))))
haha Margo, ja im daję do zrozumienia,że beznadzieja z II sezonem,a one świetować chcą...jakbym do ściany gadała haha
chociaż ( tak jak napisała Siostra powyżej ) ktoś jednak podziela mój punkt widzenia,przynajmniej po części