PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 572  oceny
8,2 10 1 572

Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

O wszystkim i o niczym. O rzeczach ważnych i mniej ważnych. O serialu i nie tylko.
Wiecie co robić :D

Margoargo

Teraz właśnie lukłam,ze podzielili go czyli u nas będzie trwac dłużej.

sloneczkO_1

tak myślałam ;)))

sloneczkO_1

Co porabiasz Siostra ???

Margoargo

Właśnie luknełam na turecki 1 odcinek.
Tak jak Madzik pisała proci wezmą ślub ( nie wiem dlaczego) a jego żona po 3 latach budzi się ze spiączki .
Ciekawe ha ha ha

Te seriale mnie wykończą.
Przestałam ogladać Kiralik, to mam następne : Avenide , MN i może będe oglądać TzT ,żeby sie dowiedzieć o co chodzi :D

Za chwile mnie ubiora w kaftan i do psychiatryka ha ha

A u Ciebie jak?

sloneczkO_1

U mnie standard.... robota,robota, robota a potem znowu robota.... wpadam sobie na forum, że przewietrzyć umysł ;))) bo za chwilę mi się zwoje wyprostują hahaha ;)))

Ja na razie tylko kiralik oglądam, teraz o dziwo oglądam całe odcinki od 30 .... entuzjazm mi dalej spada co do wątku Defne i omera bo taka stagnacja... ani euforii ani wkur.... nie zanotujesz.... hahhaa za to wątki poboczne mnie nawet ciekawią i śmieszą....

Margoargo

Zmykam siostro.

Dobranoc :D

sloneczkO_1

Idę zrobić przymiarkę przyszłym zwłokom ;))) - to znaczy idę spać;))

Dobranoc Siostra ;)))

Margoargo

"Idę zrobić przymiarkę przyszłym zwłokom ;))) - to znaczy idę spać;))"

haha takiego powiedzenia jeszcze nie znałam haha ;) świetne :D
Edukuję się tutaj na tym forum :D

Vanessa100

Hello;))) no widzisz ile ciekawych rzeczy można się dowiedzieć ;)))

sloneczkO_1

Dziwne to było. Widzieli się ze 3 razy a po godzinie odcinka już Kocham Cię hahah. W takim razie co wymyśla później na tyle odcinków

madzik_867

Nie wiem jak dla Was, ale mnie ta "chemia" między nimi dwojgiem w "Tylko z tobą" wydała się od początku sztuczna :D

Zaskoczyłyście mnie, tym, że już w pierwszym odcinku wzięli ślub :D Czyli u nas w drugim - w poniedziałek :D
hahahhahahahha

Vanessa100

U nas chyba w 3 bo odcinek trwał ponad 2 godziny. I przewidziałaś dobrze że jak będą razem to tamta się obudzi. Nie przypuszczałaś tylko że tak szybko :)

madzik_867

Siemka.
Ja lukne w poniedziałek o co chodzi z tym ślubem , ale czy później będę oglądać to nie wiem.
Za dużo tych seriali naraz.

sloneczkO_1

Hej :-)
Dokładnie,sporo tego wszystkiego,człowiek nie nadąża ogarniać. Ja tam sobie popatrzę od czasu do czasu ale znając życie długo to nie potrwa. Niestety tylko z tobą nie powala na kolana. Można rzucić okiem z czystej ciekawości.

madzik_867

Dokładnie.

Ja muszę skończyc Avenidę i w miedzy czasie pooglądam MN.

Nawet 6 odcinka Cilek nie luknełam , bo nie chciało mi się czytać ha ha

sloneczkO_1

W przeciwieństwie do tych wszystkich seriali w MN z odcinka na odcinek robi sie coraz ciekawiej. Jak sobie przypominam te początkowe akcje to po prostu rewelacja.Nie wiem jak avenida bo nie śledzę więc się nie wypowiadam :-)

madzik_867

W Avenidzie też dużo się dzieje.

Właśnie mój ulubieniec miał wypadek .
Spadł z bardzo dużej wysokości.

sloneczkO_1

Skoro tak to faktycznie nie będzie nudno.

madzik_867

Co porabiasz?

U mnie dzis rano świeciło słonko,ale wiał wiatr.

sloneczkO_1

Ja ostatnio - od kilku dni biegam po weterynarzach. Mój kociak miał zabieg,bo złapał infekcję. Co chwile trzeba jeżdzić na zastrzyki i badania. Biedny swoje wycierpiał...

madzik_867

Witaj Siostra ;)))
Oj mam nadzieję, że kot już w lepszej formie.

Margoargo

Hello :)
Jest lepiej i mam nadzieje,że to się już nie powtórzy :))))

madzik_867

ojej, pozdrów kociaka. biedak ;(
dobrze, że już lepiej

Vanessa100

Cześć Siostra ;)) Co tam słychać u Ciebie... szykujesz się na odcinek Alice??? bo to chyba dziś???

Margoargo

hej ;)
dziś u mnie ładna pogoda była :D wiosennie :D

Tak, dziś odcinek, ale nie wiem, czy będę. Może będę, a może nie hahaha :D zobaczę :D

Vanessa100

Wiem coś o tej wiośnie;))) hahaha ręce mnie od niej bolą... bo myłam okna ;))) wiosenne porządki czas zacząć ;)))

Margoargo

:D

też dziś od południa trochę sprzątałam :D

wcześniej, rano obejrzałam na jedynce komedię "Junior" z Arnoldem Schwarzeneggerem. To ten film, w którym był w ciąży hahhha :D
już kiedyś w przeszłości oglądałam, a teraz jeszcze raz :D
Od razu mi się przypomniały nasze wygłupy o Ayazie będącym w ciąży hahahaa :D

Vanessa100

hahaa też przelotem dziś widziałam jedną ze scen tego filmu, ale okna mnie tak wciągnęły, że nie skojarzyłam z naszymi wygłupami Ayazowymi....

Vanessa100

Pogłaskam go od Ciebie :-)

madzik_867

właśnie tak zrób :D
jak tam przetrwał zastrzyki i badania? nie wyrywał się i nie miauczał?

Vanessa100

Dostawał na raz 3 zastrzyki. Pierwsze dwa trzymał sie dzielnie,ale przy trzecim go bardzo bolało. Przez chwile sie nawet położyl i udawał że zdechł żeby dali mu spokój. Poważnie

madzik_867

Mądrala z niego ha ha

Pogłaskaj go ode mnie tez .

sloneczkO_1

No,głupi to on nie jest. Jest mądrzejszy niż wszyscy myślą XD

Od Ciebie też go pogłaskam jak tylko przyjdzie do mnie,bo teraz robi obchód po domu haha

madzik_867

wierzę, wiem po mojej kotce, że zwierzęta mają swój rozum i potrafią zaskakiwać swoimi pomysłami :D

A pisałam ci chyba kiedyś, że moja kotka jak miała rok, to też miała przejścia z weterynarzem?

Vanessa100

Wydaje mi się że nie pisałaś,chyba że komuś innemu. Co się stało?

madzik_867

Gdy miała niecały rok, złapała ją w marcu ruja :D ło, ale szalała :D wszystkie koty z okolicy się do niej schodziły :D już wczesnym rankiem przychodziły haha :D
W ciąży ledwo chodziła biedaczka, bo ona filigranowa, a brzuch wielki - z dwoma sporymi kotami w środku.
Nie mogła urodzić i zanieśliśmy ją do weterynarza i miała cesarkę. Przez tydzień potem chodziła w takim kaftanie haha :D żeby sobie nie zabrudzić szwów. Fajnie wyglądała w nim :D
Pierwszego i drugiego dnia po narkozie taka słaba, że żal było patrzeć. Ale szybko wróciła do formy do tego stopnia, że już w maju haha złapała ją kolejna ruja :D
poszliśmy z nią do weterynarza, on się zdziwił i powiedział "to to kociątko takie zaciekłe?" ;)))
dał nam tabletki :D
do dziś co tydzień jej dajemy jedną tabletkę antykoncepcyjną Provera i jest spokój :D

Vanessa100

Wszystkie koty się do niej schodziły haha nieźle.
Moja też miewała ruje,jak to kotka,ale nie rodziła. Szkoda,bo uwielbiam małe kociaczki :D

Vanessa100

To prawdziwa kocica z niej ha ha

sloneczkO_1

oj tak, sexy kocica z niej :D hahaha
Taka mała, a taka napalona była :D

madzik_867

Ojj biedaczek.

sloneczkO_1

z teleforum - nowy jak zwykle piękny filmik z Oyku i Ayazem ♥
https://www.youtube.com/watch?v=4tE0TmD868s

Vanessa100

Słynnego autora :D

Przepiękny.
Tyle pięknych wspomnień :D

sloneczkO_1

Atessa podesłała zdjęcia rodziców Cema z KM - rudego brata Oyku :D
Ojciec Tamera niczego sobie, Tamer wrodził się w mamę :D
https://www.instagram.com/p/-rh4v8QjdD/

I zwierzątka są - pies i kot (jaki wielki ten kot :D moja kotka jest filigranowa haha)

Vanessa100

Śliczny ;))) powtarzam za Słoneczkiem tyle wspomnień ;)))
I dziś akurat przykuła moją uwagę scena tańca jak byli na wsi.... oczywiście tak w oryginale a nie ta obcięta w Polsce... jaki tam Ayaz miał wzrok.....jego wzrok mówił" Oyku rozbiorę Cię oczami;)))" .....

Margoargo

hah jaka szkoda, że nie rozwinęli sceny w stodole :D
ach.... ile tam by mogło się dziać.. oczywiście gdyby to nie był turecki, grzeczny serial ;((

Vanessa100

Dokładnie ile tam mogło się wydarzyć miziania i nie tylko.... hahaha oczywiście nie wersji tureckiej....

Margoargo

Oyku - Ayaz, pomiziaj mnie :D
Ayaz - Czym?
Oyku - Czym chcesz.
;)))))

Paulena podesłała taki kolaż haha :D
Widać, że OzSer mieli ubaw :D
http://images77.fotosik.pl/368/e10f53e5ee39717bmed.jpg

Vanessa100

jak czytam Twój dialog... to od razu nasuwa mi się wiesz co......sssssssss nie będę pisała głośno.... bo się co niektórzy oburzą ;))))

a kolaż fajny.... jak kiedyś Ozge będzie w ciąży ciekawe czy będzie jej tak do śmiechu ;)))

Margoargo

haha nasze scenariusze czas zacząć :D

dokładnie :D a nie mówiąc o tym, jak Ozge będzie naprawdę rodzić :D
Ozge - "Kurde, to się dzieje naprawdę... o cholera...
Lekarz - Przecież już przez to pani przechodziła w serialu KM/
Ozge - Taaa, ale wtedy na niby!

;))))

Vanessa100

hahaha dokładnie czas zacząć ;)))

a Ozge cholera ....to aż tak boli...........................nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Serkan zabiję Cię ................................