O wszystkim i o niczym. O rzeczach ważnych i mniej ważnych. O serialu i nie tylko.
Wiecie co robić :D
haha jak nie pampersy to mycie główek.... nieźle dajecie czadu ;))))
Do miłego zaś ;)))
Jak popatrzyłam na pogode za oknem to skojarzyła mi sie z filmem " czasem słońce , czasem deszcz " i dlatego tak napisałam ha ha
Tutaj ranking najpiękniejszych 100 kobiet https://www.youtube.com/watch?v=qVaHVtjadAQ
Zobaczcie, jestem na 6. miejscu ! ;)
Nina Dobrev-z tym się zgodzę,jest naprawdę ładna,ale powinna być w pierwszej 20-tce :)
Kristen Stewart jakoś mi nie pasuje w tym rankingu,a już na pewno nie tak wysoko
Meryem Uzerli - może jest dobrą aktorką,ale czy jest ładna...tu można dyskutować :)
Vanessa hahaha 6 miejsce to całkiem dobry wynik.
Czy tylko ja zawsze jestem rozczarowana pierwszą 5-tką?I u facetów i u kobiet...zawsze bardziej podobają mi się ci,którzy są dalej w zestawieniu
Meryem Uzerli - z tego co wiem, to ona bardzo podoba się mężczyznom. Widocznie ma "to coś".
"Vanessa hahaha 6 miejsce to całkiem dobry wynik" - całkiem dobry? Super wynik, w końcu 100 było ;)
hahahaaha A tak poważnie, to tutaj Vanessa Hessler ma przefarbowane włosy na blond, oczywiście super wygląda. Ale wolałam ją w czarnych - jako brunetka grała w Asterix na olimpiadzie ;) Widziałam ją tylko w tym filmie. Śliczna.
Ja jej nie znoszę. A jak patrzę na teledysk Wrecking Ball to jest mi niedobrze. Nie żebym często go oglądała.
Ja ta piosenkę akurat lubię , ale nie patrzę na teledysk ha ha
Niektóre tez ma fajne , ale jako osobowość jej nie lubię.
Taka zdzirowata się zrobiła ha ha
"nr 99 ,na litość Boską,co ona tam robi??"
hahhahaahha madzik, ja to samo pomyślałam, gdy zobaczyłam tam Miley Cyrus :D
Jaka ona piękna???
kiedyś w Rozmowach w toku był młody chłopak, który mówił, że ją kocha i że "ona jest taaaaka piękna"
"w jej obecności z wrażenia chyba bym zemdlał"
:D:D
No Vanessa ;))) gratulacje ;)))
Przejrzałam facetów.... hmmm Serkan 67 .... 4 Turków ogólnie.... co tych Koreańczyków tylu???
A i większość tych zdjęć to taki photoshop , że się słabo robi ;)))
Dzięki za gratulacje hahahahhaha :D
Przynajmniej tak mogę powiedzieć, że byłam w rankingu piękności :D - że była tam kobieta co ma imię takie jak mój nick hahahahhaa :D
Witajcie... wiem poszłyście do MN ;)))
zapodam Wam trochę ciastek tureckich ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=WcCGns6J1Wg
Właśnie zobaczyłam. Tak przyznam szczerze,że poza Barisem i Burakiem tamci jakoś mnie nie zachwycili ;p
Wszystko z Tobą OK ;))) po prostu podobają nam się 100 % faceci;)))
Bo wzrok Buraka ahhhhh rozpływam się ;)))
Pewnie dlatego oglądasz kara sevda... hahaha czy on przypadkiem tam nie gra ;)))
Niestety zamiast fajnych seriali tureckich puszczają kolejny raz 13 posterunek.... hahhaa
Sama bym obejrzała KS ....
Kiedyś bez przerwy puszczali powtórki powtórek z powtórek Niani. Był i nadal jest 13 posterunek,Pingwiny z Madagaskaru,ciągle to samo. Bez komentarza...
Miodowe lata idą cały czas na tv6,wcześniej były na polsacie. Idą chyba bez przerwy od jakiś 2 lat. A kiedy skończą wszystkie odcinki to puszczają je od nowa i tak w kółko. Ja nawet lubię ML,więc specjalnie nie narzekałam,ale za setną powtórką to się robi trochę nudne
Widziałam dziś kawałek Mojej nadziei czy mi się wydaje, że żona czy narzeczona brata zagina parol na księdza????
Z tego co wiem to ona była kiedys dziewczyna Tomasa jeszcze jak nie był księdzem :D
Zgadza sie Madzik?
madzik, więc ten 10 to Dżigangir z WS ??? wreszcie wiem, kim jest facet z dawnego podpisu poliny_momot na teleforum :D (teraz ma inne podpisy)
Dzięki za ranking ciastek tureckich :D
Burak Ozcivit mmm :D Kiedyś pisałyście na forum Sezonu, jak jeszcze leciał w wakacje 1 sezon, że mógłby grać Metego.
Wtedy pojedynek na torach dwóch przystojniaków - Serkan vs. Burak - i ich iskrzące wściekłością spojrzenia - to byłoby coś :D
.... ale z kogo byśmy się wtedy nabijały ? hahahha
Baris jaka ładna fota z Kiralika - Umuś i Defne - jak ślicznie się na nią patrzy :D
No nie ma Twojego Serka ;))) ale Burak i Baris rządzą to już stwierdziłyśmy z Madzik ;)))
Kiedyś muszę poczytać to nasze forum sezonu....ojjjj co tam się działo ;))))
No nie ma Serka, nie ma go, oj nie ma ;(((( hahahhaha :D
Ale ok, niech inni Turcy też sobie pobędą w takim rankingu :D
Baris ma tu fotę chyba z młodszych lat - ta fota, co jest na biało i leży na podłodze