O wszystkim i o niczym. O rzeczach ważnych i mniej ważnych. O serialu i nie tylko.
Wiecie co robić :D
To dobrze, że poczekacie na felieton.... chyba napiszę go jak obejrzę z polskimi napisami.... bo biorąc pod uwagę fakt, że 33 odcinek jest już przetłumaczony, a Dziewczyny kończa 34 tłumaczyć w zasadzie jesteśmy na bieżąco.... hahahah dogoniły bieżące odcinki ....Torpedy bez dwóch zdań ;)))
Może zobaczę Moją nadzieje, hmmmm dawno nie oglądam nic latino.....
ostatnio chyba zbuntowanych.... o cholera to dawno było ;)))
Do miłego zaś ;))
Witaj :) tak my juz szalejemy na forum Mojej nadzieji. Oczywiście zapraszam i Ciebie-nie ważne że nie oglądasz. Telka jest super a kiralik może się przy niej schować
Madzik Nas wszędzie pełno ha ha
Weteranki seriali a pomyśleć , że jesteśmy tu tylko 7 miesięcy :-D
Hello zapodajcie linka to spojrzę co tam wyprawiacie.... i może się skuszę na kilka odcinków kto wie....
można to gdzieś w necie zobaczyć:)))
Do miłego zaś ;)))
To dla Ciebie siostro :D gdybyś się w przyszłości zdecydowała :D
http://www.filmweb.pl/serial/Moja+nadzieja-2015-747572
Taka pogoda jest zdradliwa.
Myślisz sobie , słońce świeci to ciepło a tu zonk , bo tylko zero stopni :-D
Choroba gotowa .
Aha a ile dajesz nam czasu na zrobienie kaboom w MN ?
Ja znając Nas jakieś 2 tyg.
Jak inne dziewczyny dołącza moze mniej .
Ciężko powiedzieć ile to potrwa,ale sądzę,że niedługo. Na pewno nie tak szybko jak w kiraliku,ale szybciej niż przy innych wątkach w telenowelach XD
jak ja zacznę oglądac i mi się spodoba, to wiecie Siostry na mnie można liczyć ;))) na dużą ilość postów;)))) hahahha
Zobaczymy.... chyba, że mnie zycie relane przygniecie.... wtedy du....pa blada ;)))
Miłego oglądania ;)))
Wam tez miłego dzionka ;)))
Wracam do mojej ukochanej pracy.....którą coraz częściej mam walnąć ;))))
Do miłego zaś ;)))
Ha ha no nie całkiem jeszcze 34 odcinek....
ale już w tłumaczeniu więc się okaże, że przez weekend będziemy na bieżąco.... hahhaa
Oj tam 34 odcinek to pikus ha ha
Sa genialne, tylko szkoda ,ze mnie to juz nie cieszy :D
Mnie też coraz mniej..... właśnie zaczęłam oglądać kawałek 33 odcinka doszłam do momentu Deniza i....... to, że tracę entuzjazm do kiralika to już wiadomo, ale to, że Deniz nie wywołuje morderczych instynktów we mnie.... to już świadczy, że jest źle..... ojojo co się dzieje.... ja, która chciałam kucyk Szogunkowi wyprostować .... odpuszczam....
źle się dzieje w państwie tureckim oj źle.....
Ubierz sobie pampersa będzie bezpieczniej ha ha
Wasza głupawka przeszła na mnie ha ha
Ja juz przy Was od dawna noszę :D
Uratowały mnie przed niejedną katastrofa ha ha
Ja uważam ,ze bardzo dobrze.
Gdyby na świecie było wiecej takich pozytywnych wariatek ,to byłoby fajniej :D
hehe pewnie, że tak ;))
choć w sumie nie wiem.... bo gdyby było więcej takich zakręconych wariatek, to Ziemia też by się rozkręciła i kręciłaby się szybciej, tak, że mogłoby dojść do Apokalipsy hahaha