PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 572  oceny
8,2 10 1 572

Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

O wszystkim i o niczym. O rzeczach ważnych i mniej ważnych. O serialu i nie tylko.
Wiecie co robić :D

Margoargo

Nowe - Serkan w kaszkiecie hahaha ;)))))
https://pbs.twimg.com/media/CcDqmrFW4AAH_zY.jpg

Tutaj Alice13 zauważyła, że Serkan ma pryszcza pod prawym okiem :D --> https://pbs.twimg.com/media/CcDqmvoWoAAvjN4.jpg

A tu na dole rodzice Serkana w młodości :D ich ślub http://images75.fotosik.pl/365/be407906395be8bfmed.png

Vanessa100

hahaha Serek w kaszkiecie i z tym zarostem wygląda jak turecki Turek.... sorry w takim zaroście mi się nie podoba...
a te Twoje koleżanki z teleforum to wszystko zauważą ;))) hahaha

Margoargo

tylko mu kebaba w ręce brakuje hahaha :D

tu ma jakiś damski szalik hahaha. I jakie białe buty, ja bym od razu zaciapała :D http://images76.fotosik.pl/364/2daf238cea463116med.jpg

Właśnie się dowiedziałam, że pryszcza miała też Ozge w tym zwiastunie 2 sezonu, co są oboje na biało :D
one wszystko wyhaczą :D haha

Vanessa100

hahaa właśnie kebab byłby świetnym uzupełnieniem...

na tym zdjęciu te buty pasują jak kwiatek do kożucha ;))) hahahha

Margoargo

hahhhaaah przynajmniej możemy się ponabijać z Serkanka :D
a ja lubię se z niego pożartować :D

Vanessa100

Ja tez lubię się ponabijać czy z Serka czy z Barisa.... ale nie wszyscy tak mają.... co niektóre fanki są tak zakręcone na punkcie swoich idoli, że krytyka spotyka się z nienawiścią ;)) hahaha ale tak to jest jak się za poważnie bierze życie serialowe.... hahahah ja ostatnio na kiraliku to suchej nitki nie zostawiam .... a teleforum dalej zafascynowane na maxa ;)))

Margoargo

Piszą, że Serkan chyba korektorem próbował zatuszować tego pryszcza :D:D może :D
Podjęłam kilkaprób zatuszowania korektorem moich syfów na twarzy , ale bezskutecznie hahahha :D to wygląda jakbym zrobiła białą plamkę maści. :D Kurde, źle to robię czy byle jaki korektor kupiłam, nie wiem już :D

przypomniały mi się fanki Biebera czy fanki Dawida Kwiatkowksiego hahaa

Vanessa100

Siemka.

Szalejecie :D

Serkan w takim wydaniu z długa broda mi się nie podoba ha ha

Vanessa100

hahaha może zły korektor używasz ;))

nawet mi nie mów o fankach Dawida Kwiatkowskiego.... hahaha kiedyś jak byłam w centrum handlowym to ten idol właśnie tam podpisywał płyty czy cuś w ten deseń.... hahhaa ja sobie idę na spotkanie z moimi koleżankami... słyszę piski wrzaski. prawie płacz... hmmm myślę co to się dzieje.... pewnie jakaś gwiozda ;))) .... ale nigdzie nie było napisane... kto to jest.... poszłam do sklepu obok i tak z ciekawości pytam a cóż to za gwiazda..... panie mówią... Dawid Kwiatkowki.... a ja się pytam a kto to jest.... a one my też nie wiemy kto to jest zapytałyśmy po prostu którąś dziewczynę.... hahhahaa

Margoargo

"gwiozda" - hahahha :D

Kwiatkowski zaśpiewał piosenkę o bieganiu i stał się idolem :D

Vanessa100

haha a takie mam określenie na pseudogwiazdy ;)))

Margoargo

ja jeszcze spotkałam w necie określenie "rozgwiazdy"

hahahahaha

Vanessa100

tez dobre ;))) podoba mi się ;)))

Margoargo

z rozwgwiazd pseudogwiazd gwiozd przypomniał mi się otyły Adam Kraśko - rolnik z Rolnik szuka żony ;)
hahahha kurna gwiazdę z niego robią :D

Vanessa100

No jak można na siłę robić z kogoś gwiozdę.... akurat tego progamu nie oglądałam, ale człowieka kojarzę... on chyba skakał do wody w jakimś programie.... czy mi się wydaje... gdzieś mi dzwoni tylko nie wiem w któym kościele..... hahahaha

Margoargo

hahaha tak skakał do wody :D dobrze kojarzysz :D

Margoargo

Dobrze ,ze przy tym skoku całej wody z basenu nie wylał ha ha

sloneczkO_1

on nagrał teledysk disco polo "Oj, Aniu, Aniu, dziewczyno ma"
artysta ;)))

Vanessa100

Widziałam ha ha

Myślałam ,że ze śmiechu sie posikam jak zobaczyłam ten teledysk i słowa ha ha

sloneczkO_1

ja też mam bekę z tej piosenki hahahhhaa ;)

i jakąś druga nagrał, tak siedzi na fotelu a dookoła niego tańczą atrakcyjne laski ;)))) ahhahhaha parodia

sloneczkO_1

No właśnie.... niezłe musiało być tsunami jak już wpadł do wody ;))))

Margoargo

Z tego co kojarzę on tam daleko zaszedł.
Chyba był nawet w pół finale.
Porażka

Vanessa100

"Bariis jaka ładna fota z Kiralika - Umuś i Defne - jak ślicznie się na nią patrzy :D"
tak pięknie na nią patrzył.... to z 11 odcinka... jak się Defne wściekła na Yasemin a Umuś ją uspokajał i pocieszał... moment https://www.youtube.com/watch?v=_IRyMvqBCpQ 1.20....

fajnie Defne tam Umuś powiedział " Mówili o niej kotek a wyszła pantera" ;)))

Margoargo

Witaj :D

Jak tam?

sloneczkO_1

Hello ;)))
po staremu.... piszę sobie z Wami i pracuję w tle .... hahaha niczym antywirus ;)))

Margoargo

Aktorka grająca Onem w KM kończy dziś 47 lat

Vanessa100

To powiem Ci, że staro wygląda.... bo ja sądziłam, że ona ma dobre 55 lat

Margoargo

hahahah powiem Ci, że ja też myślałam, że ona z więcej ma lat :D:D

i wiesz, że samotnie wychowuje kilkuletniego syna?

Vanessa100

A znaczy się machnęła sobie dziecko .... czy raczej rozstała się z facetem....

Margoargo

jak to z tym facetem było, to nie wiem

Vanessa100

No rzeczywiście starzej wygląda.

Syn ma chyba 8 lub 9 lat.

Margoargo

Antywirus ha ha

sloneczkO_1

patrz Siostra ja to Cię zawsze rozśmieszę ;)))

Margoargo

Tu się wszystkie nawzajem rosmieszamy :D

Nie ma drugich takich jak My :D

sloneczkO_1

jesteśmy jak kabaret :D

Vanessa100

Lepsze niz kabaret ha ha

sloneczkO_1

Oj nie ma My jesteśmy the best ;)))

Margoargo

z teleforum - ola650 mi podesłała filmik - uwaga uwaga patrzcie - w 2:04 Ozge ma wielkiego pryszcza na policzku
https://www.youtube.com/watch?v=8mlaH4lo7jw

Vanessa100

hahaa patrzę i rzeczywiście... i zobaczyłam Derinka i mi się ciśnienie podniosło ;)) nawet ostatnio Deniz- Szogunek mi ciśnienia nie podnosi ;)))

Margoargo

"zobaczyłam Derinka i mi się ciśnienie podniosło ;)) "

hahhhaaha wiesz, że ja też :D nawet ładnie tu ubrany Derin był :D Psychopatyczny Derin :D

Vanessa100

Co jak co ale świetnie ten aktor zagrał psychopatę.... bo jak sobie przypomnę szmapeta w tej wersji to właśnie poplułam laptop ze śmiechu..... hahaha a Marzenka mówiła mi pluj na boki ;))) hahaha

Margoargo

No pewnie, że Derin super grał psychopatę !!!!
Naprawdę świetnie dobrali tego aktora.
1) Dobrze grał czarny charakter
2) I niebrzydki jest z wyglądu :D

"pluj na boki" buhahahhaa Marzenka to ma teksty

Margoargo

Mnie wątek z przemianą Metego w złego podobał się.
Byłam autentycznie zszokowana tym, co on wyprawia i że się tak zmienił w skurczybyka (dopiero potem Paula1008 zaspoilerowała, że to z powodu guza :D)

Jednak sceny konfrontacji Metego złego i Ayaza byłyby o wiele lepsze gdyby.. kto inny grał Metego :D
jakiś lepszy aktor i z lepszą mimiką twarzy (bo ten Daghan to mierny aktorzyna)
Jak np. Derin. Albo Szogunek z Kiralika

Vanessa100

O Kobito jakby szmapeta zagrał aktor co gra Deniza.... o ha ;))) to było by coś.... albo Baris..... hahaha marzy mi się Baris - czarny charakter....

Margoargo

oooo albo Baris :D tak :D

A mnie się marzy scena, że w pokera gra kilku przystojniaków - Ayaz, Omer, Szogunek, Burak Ozcivit, Kivanc Tatlitug (Kurt z Imperium miłości) :D:D:D:D

Vanessa100

no no no poker wersja tureckie ciasteczka ;)))) oj zagrałabym z nimi ale tylko w rozbieranego..... tylko jak przy tylu ciasteczkach utrzymać pokerową minę.... hahaha
ohoho głupotki czas zacząć ;))

Margoargo

hahahahahhahaha :D

przy tym stole z nimi byłabym tak stremowana, że masakra haha

Vanessa100

Spoko dałabyś radę.... tylko na którym skupić wzrok .... jak co jeden to bardziej powala spojrzeniem.... hahaha

Margoargo

hahaa na każdego spoglądałabym przez kilka sekund i potem na następnego i na następnego itp. haha

Vanessa100

No nie wiem większość z nich hipnotyzuje wzrokiem.... hmmm ja miałabym największe problemy z Burakiem ozcivitem.... jego wzrok działa na mnie "ożywczo ;))) "