Zapraszam do naszego wątku o wszystkim i o niczym :D
że niby takie wrażenia.... hahahaa kiralik to zły adres... hahaha tam Ci już z wrażenia majtki nie spadną....gwarantuję ;)))
spokojnie.... majtki Ci na kiraliku nie spadną..... hahaha no chyba, że wymyślę własną wersję..... wtedy nie masz gwarancji....
hahaha za szybko piszę i mój laptop za mną nie nadąża ;))) hahaha albo ja nie nadążam za swoimi myślami......
Czasami tak się nie da.
Ja jak mam coś do roboty to robię listę i skreslam to co zrobiłam , bo inaczej to bym się w lesie znalazła ha ha
cieszę się, że wróciłaś, bo tu jakoś nie mam z kim pogadać.
3 h mnie nie było i natrzaskałyście komentarzy, a jak przyszłam, to jakoś umilkły i musze je ciągnąc za język :D
teraz słoneczko nie ma, ma wrócić z akwadrans
Wejde w buty Margoo i podeślę linka ze zwiastunem 39 odcinka po polsku ,zebysmy mogły się ponabijac ha ha
https://youtu.be/ACC6NOxql2w
Faktycznie,taki intrygujący ten zwiastun,że umieram z ciekawości haha.Nie zostało nic innego jak tylko się nabijać. Bo na płacz z rozpaczy jest już dawno za późno
O widzę że zapodałaś zwiastun hahahah najlepsze jest to, ze nawet nie wiedziałam, że jest z polskimi napisami.... nie byłam jeszcze na teleforum.... ahhahaha
Możemy się spokojnie ponabijać.... ja wręcz chcę, żeby im rating jeszcze zleciał.... to może skończą wcześniej i nie będą rozwlekać tego serialu.... bo aż się człowiekowi odniechciewa oglądać....
na Fb kiralika też nie byłam.... więc nie wiedziałam......
nie wiem kto tłumaczył ten zwiastun.... bo w wersji angielskiej jest data 12 marca a w polskiej 15 marca jako niby data oświadczyn Omera.... których na razie nikt nie widział..... hahahah ciekawe czy w ogóle były czy to znowu ściema Meric.... ona jest jednak powalona.... jako scenarzystka hahahhaa
I Ci nie spadną spokojnie.... od kilku odcinków zwiastuny lepsze niż cały odcinek... więc cudów się nie spodziewajmy....
Majtki mi spadają tylko przy naszych komentarzach ha ha
Jesteśmy lepsze niż Kiralik.
Meric powinna się od Nas uczyć , jak zrobić dobra komedię.
ej wiecie zagadałam się tu na fw i na teleforum zajęłam się pisaniem postów i zapomniałam o moim rozmówcy na gg :D
na pół godziny zapomniałam hahah masakra
No ładnie rozmowcę załatwiłas.
Myślałaś o gó...wnie a tak ktos na Ciebie czekał ha ha
Bravo Ty :D
hahhaah zajęłam się tu na fw oraz pisaniem dwóch postów na teleforum i tak wyszło :D
na teleforum dizewczyny oglądają dziś 2 odicnek KM :D
właśnie skomentowałam go
ahhaah Vanessa aleś Ty się dziś uczepiłaś tego gó.....wna...
co jest Siostra .... majtki powinny nam spadac z powodu hot scenek między protami. ale tfu to nie w Turcji bo mają jakąś instytucję co im robi cenzurę.... hahahaa i jak już pisałyście Turcy powinni robić 2 wersje seriali.... ahhahaha już widzę jak wersja europejska krąży na czarnym rynku w Turcji.. hahahahah
co ja zrobię, uczepiłam się dziś i już :D
muszę se ręce porządnie umyć hahahaa
no 2 wersje, nie ma inne rady :D
idź umyj ręce higiena przede wszystkim hahaha ;)))
Właśnie w wersji europejskiej.... byłoby chociaż całowanie z języczkiem a tu.....żal patrzeć;))
Dlatego ja przerzuciłam sie na taki serial gdzie hot scenki były na porządku dziennym i tak się wkreciłam ,ze juz go skonczyłam ha ha
Spoko.
Nie namawiam.
Jak będziesz miała ochotę to sobie lukniesz.
Na stronie Avenidy opisywałam parę scenek razem z Jasmin,która tak jak Ja zobaczyła go w ekspresowym tempie ,wiec nie jestem jedyna ha ha
Od kwietnia na Tv puls leca nowe seriale :
- Dziesięć przykazań' od 11 kwietnia w TV Puls!
Brazylijska telenowela opowiadająca o losach Mojżesza i ludzi towarzyszących mu w czasie jego życia.
Emisja od 11 kwietnia w dni powszednie o godz. 16:50 z powtórką następnego dnia o godz. 12:00. Telenowela liczy 176 odcinki.
-'Niewolnica Victoria' od 13 kwietnia w TV Puls!
Wenezuelska telenowela pt. „Niewolnica Victoria” (orygl. La esclava blanca) produkcji Caracol. W rolach głównych Nerea Camacho, Orian Suárez i Miguel de Miguel. Emisja od 13 kwietnia w dni powszednie o godz. 15:00 (po dwa odcinki).
Victoria, znana przez wszystkich jako markiza, przybywa do Ameryki, aby poślubić kupca pochodzącego z bogatej rodziny. Prawda jest jednak inna… Wiele lat temu ta sama kobieta została uratowana od śmierci w pożarze i w tajemnicy wychowywana przez niewolników, którzy stali się dla niej najbliższą rodziną. Victoria została jednak brutalnie zabrana z ramion kochających ją ludzi, ponieważ biała kobieta nie mogła żyć wśród niewolników. Po latach powraca, udając kogoś kim nie jest. Jej nieposkromiona dusza każe jej jednak uwolnić swoją rodzinę i zawalczyć o sprawiedliwość. Victoria jest gotowa na konfrontację z każdym, kto stanie jej na drodze do celu. Wierzy, że kolor skóry nie ma znaczenia. Niestety, nie wszyscy się z nią zgadzają…
Źródło : novela.pl
Ja narazie tez się wstrzymam z ogladaniem tych seriali.
Moze luknę na ten 2 z ciekawości,ale zobacze jak to będzie :D
Widziałam teraz zwiastun tej Niewolnicy i chyba się jednak nie zdecyduję na ogladanie jej.
Kurcze mógł puls kupic Kontrakt a nie takie 2 filmy .
zapodasz zwiastun?
A o kontrakcie możemy chyba sobie pomarzyć. Coś mi się wydaje,że skończą z Turcją na dobre
Proszę.
Niestety po hiszpańsku .
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9MGPGojubEM