Dziewczyny czy tylko mi sie wydaje że ten serial idzoe w złym kierunku? Zwyczajnie robi się masło maślane. Batdzo lubie Kiralila i b3de dalej oglądać ale jak dla mnie jeat on już przeciągany na siłe. Ileż można sie rozchodzoć schodzić kł9cić i godzić. Lepiej bylo skończyć ten serial wcześniej al o wymulyśleć ćoś ciekawego w scenariuszu. Jakie jest wasze zdanie?
Ja tez juz uciekam.
Gratuluje 8,7 tys postów.
Ja jutro bedę miała 8,5 tysi.
Dobranoc .
Słodkich ciasteczkowych snow :)))
Dzięki czyli idę na 9 000 hahahah;)))
Już składam Ci gratulacje ;))) a ja kończe kiralika....
Dobranoc ;)
Witajcie, witajcie....dzień dobry, dzień dobry ;)
Słońce od rana świeci dziś piątek weekendu początek ;)
Zatem udanego dnia i do wieczora;)
Do miłego zaś ;)
Witajcie :DD
pogoda faktycznie piękna ;D
wczoraj zrobiłam sobie seans z GF... jestem na bieżąco, uf ;)
coś mnie naszło w nocy i przejrzałam swoje ulubione odcinki po turecku, czyli te o których wspominałaś Margoargo wczoraj, 48, 62 i tak dalej... który to już raz... (ech normalna to ja nie jestem) cóż poradzić ten serial jest taki piękny, że słów mi brakuje... a gra Engina... nie mogę wyjść z zachwytu ;)))
pozdrawiam Was i do wieczora ;)))))))))))
Hello ;))) witamy maniaczkę GF, w zasadzie to Ty nas zaraziłaś tym serialem pięknie dziękujemy ;))))
Oj to są sceny, sceny .... A Engin ;)))) uwielbiam go ;)))
a nie ma za co ;)))
cieszę się, że Was zaraziłam bo serial naprawdę warty obejrzenia ;D
a do tych najlepszych scen jeszcze tak daleko...
dziś obejrzałam dwa odcinki Sili w tv...no tyłka nie urywa... początki były obiecujące a teraz jakieś nijakie te odcinki... dziś dopiero ładna scena na koniec... oby było lepiej ;p
Dzien dobry bardzo, nie wiem jak u was u mnie slonce swieci ;)
Milego dnia odezwe sie pozniej ;)
Dzień dobry :D
u mnie ponuro :/
już się nie mogę doczekać wieczora :)
Kiralik na żywo :)
mam nadzieje że będzie ciekawie :D
fakt pierwszy odcinek do momentu kiedy Defne nie styknęła się z Omerem był troche nudny ale najwyraźniej tak miało być żeby podsycic ciekawość w dalszych odcinkach
Witam.
U mnie cieplutko i słonecznie.
Idę robić naleśniki z nutellą.
Posłać Wam?
Miłego dnia siostry :)))
Z dzemem jak najbardziej moga byc ;)
Choc po tygodniu amerykanskim w jednym ze sklepow, jadam nalesniki z syropem klonowym.
Witajcie ja chcę naleśniki z nutellą Siostra przesyłaj ;)))
w nowym wątku o 53 odcinku kiralika mój " malutki elbuś" zapodaję ;)
Dzień dobry :D (zabieg celowy, właśnie wstałam) Przespałam pełne 107 minut, co powinno wg naukowych prawideł pomóc przetrwać najbliższe 24 godziny :) Ja osobiście w to nie daję wiary i jestem pewna,ze za jakieś 2 do 4 godzin, odpłynę w świat snu.
Co tam u Was ?
hej. podobno jak się wypije kawe i zrobi drzemke to można przeżyć :)
ja właśnie czekam na kiralika na żywo
Nigdy nie doświadczyłam zabawy, w oglądanie na żywo KA. Poyraz owszem,ale nie KA
Defne właśnie powiedziała Iso jako pierwszemu że Omer wrocil oczywiście na poczatek scena jak sie widzą a zaraz potem są w taksówce
Hahaha, omus bez szofera zostanie... co to bedzie,co to bedzie bez szofera bedzie
Ojj, tam czyli wszystko juz w rodzinie zosatnie :D Jak by nie spojrzeć ważne,by Nero z kasa została :D
Choć jak napisała Margoargo liczyłam, na upadek Nero w ramach kary za swoje zachowanie
Ojej, czyżby Omuś wcielał w życie plan odzyskania Defne ? Tak widziałam fragmenty
Hello ;)) o widzę relacja na żywo ;))) czyli mamy powtórkę z 15 odcinka tylko się role odwróciły hmmmm
dokładnie :D
Pamir włożył kwiatka we włosy Defne ajjj
A Koriś wrócił do pracy i nawija jak zawsze, nakręcony :D