PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

To teraz możemy pisać do woli 309 pokoju :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

a ja chyba mam jakieś pomroczności przy pełni księżycowej słucham muzyki poważnej jak opętana.... właśnie zapodałam sobie taniec z szablami a teraz marsz Radeckiego ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

wow, jak chcesz to ci na priv,priv napiszę jaki mam pomysł

ocenił(a) serial na 8
Marg_

oki pisz ;)
właśnie słucham bolero ravela :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

W normalnym temacie może już piszma

ocenił(a) serial na 8
Marg_

oki ;)

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Heja;) HMMMM przejrzałam 48 odcinek... i bardzo przewidujący zero zaskoczeń ;) chociaż Filiz jako zahipnotyzowany demonek niezła :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja jutro dopiero obejrzę

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Odcinek obejrzany, no może fakt mało zaskakujący,ale mi i moim skromnym wymaganiom wystarczy :D

Widziałaś dodali drugie promo do odcinka, będzie wypadek... i jak tak popaczyłam na proma z literkami, to chyba Lale się doigra :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Heja ;)
Też widziałam drugi zwiastun i masz rację Lale postanie po nosie i bardzo dobrze, bo już mnie wkurza tymi swoimi akcjami....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Taa,ta mu mowi,ze go kocha a ten reke zabiera hahhah

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Całkiem fajny opis odcinka jest :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hej ;)
Zapodaj opis też chętnie przeczytam :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie chce mi się szukać. Ale mniej więcej było tak,że kiedy Lale i Onur, chcą zacząć od nowej czystej karty, Filiz i Erol nie chcą do tego dopuścić i udaje się to im. Onur i Lale się bardzo kłócą i wynik tej kłótni będzie miał poważne skutki... wiesz tak pi razy drzwi, bo na internetach mi się szukać nie kciało

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Nie wiem, jak reszcie mi się tam odcinek podobal :D
Nowe promo, super jest :D
https://www.youtube.com/watch?v=gaiVNuY7sqw

Lale: Onur co się stało?
Songul: Wiesz,że ona bardzo Cię kocha, nie zapominaj o tym.
Lale: Bardzo się wystraszyłam,że mogę Cię stracić. Traktujesz mnie źle
Yildiz: Mój syn bardzo Cię kocha, wiesz o tym,prawda?
Lale: Onur ?!
Onur: Wygrać miłość dla mnie, to tylko marzenie
Lale: Jestem bardzo urażona/obrażona Onur
Psycholog: Drogie panie, wygląda na to,że Onur ma problemy po wypadku
Ulubiony kolor?
Onur: czerwony
Lale: różowy
Onur: zielony
Lale: Ale ty zawsze nosisz niebieskie krawaty,garnitury
Nilufer: Wiesz,że Lale boi się swojego cienia
Lale: Wiem,że nie chcesz odejść, więc te kaprysy, trzymanie dystansu i to wszystko mnie nie powstrzyma. Nie poddam się.

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Napiszę tu :D

Z cyklu plotki i ploteczki :D
W piątek Demet i Furkan wystąpili w programie Beyaz Show i wszyscy się już po tym występie doszukują uczuć tych dwojga :D
Wczoraj o ile się nie mylę zostało opublikowane to zdjęcie za kulis https://pp.userapi.com/c836132/v836132462/48935/mTejmCGgONo.jpg publika oszalała :D
A dziś wszystkie portale tureckie rozpisują się o związku Demet i Furkana, jak to zostali w jakimś klubie przyłapani :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hejka dzięki za info, wychodzi na to, że Demet co serial to nowy chłopak :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Teraz to ona,juz tlumaczyla ze zdjecie to nie jest prawda tylko przed nagraniem ostania proba

ocenił(a) serial na 8
Marg_

a niech robią co chcą.... tak zaprzeczają jak ongiś Serkan i Ozge, a potem wyszło, że jednak są razem i po co im była ta szopka....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ale wiesz, jak rankingi spadają,to co pozaprzeczamy, ludzie się zainteresują i dawaj słupki w górę pójdą i wszyscy happy

ocenił(a) serial na 8
Marg_

pokojowi spada rating? nie wiem nie jestem ostatnio na bieżąco... jedno wiem Lale wersja ja wiem lepiej całkiem mi nie leży....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja na chwilę obecną jestem zakochana w azja dramach :D co widać, to nie wiem, czy coś im spada :D ot, jak znajdę jakiś fragmencik czy coś po polsku, to mogę wrzucać tu, jak z fragmentem :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

ja nie mam czasu oglądać pokoju, TY jesteś fanka azja dram... mini klubik fanów pokoju na tym forum rozlazł się nam doszczętnie..... chyba dopada nas zmęczenie materiału..... Czarny charakter Pelinsu odpłynęła.... to zamiast dać kogoś nowego.... zrobili z filiz zahipnotyzowany czarny charakter... a zachowanie Erola i mamusi zaczyna wyglądać żenująco.... jak ich na początku lubiłam , to znudzili mi się kiedyś jak Koriś i Nero...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja też nie mam czasu, to nie mam jak oglądać,ale z polskimi wychodzę powoli na prostą :D Tureckie też oglądam, ale mało komentuję wprawiam się w pisanie na forach o dramach :D
Z resztą pisać sama sobą, to mało sympatycznie

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hej :) Przejrzałam 50 odcinek Pokoju.... hmmmm brak mu pazura... pogodzili Onura i lale czyli teraz czas na kłótnie od nowa....
Coś serial stracił pęd;) a szkoda....

Do miłego zaś :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja już wolę ten serial bez pędu, bo i tak się go lepiej ogląda niż KA.... jak dla mnie tyle

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hołk ;) spoko pokój jest OK, bo w KA już wymyślali na potęgę ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Z tego co widziałam na zwiastunie, to przyszły odcinek będzie bardzo zabawny :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

tez widziałam, wiesz ja trochę narzekam na pokój ale jednak przeglądam nowe odcinki po turecku czego nie robiłam w KA zwłaszcza w nowej serii...

hahaha w 50 odcinku fikrety na diecie są bezbłędne ;) nawet wiśnia ma ubaw;)

ocenił(a) serial na 8
Marg_

heja ;)
Marg ja się zaraz przewrócę ze śmiechu hahahah grzebię w czeluściach YT i patrz co wynalazłam ;)))) to jest rok 2013 ;) Furkata znasz a patrz gdzie on mieszka leżę nie wstaję ;)
https://www.youtube.com/watch?v=G7eMxK4i4UY od 43 minuty hahahhaha ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Mają ograniczoną ilość domków, co się czepiasz :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha taka czepliwa jestem ;)

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Lale: Mieliśmy być szczęśliwi, wrócić do domu. Ale nie! Znów się rozstajemy.
Pynar : Musicie/Musisz być pomysłowi.
Songul: Użyłam podręcznika.
Lale: Włączamy emocje
Songul: Skończyliście, tak myślę.
Onur: Musimy udowodnić,że się kochamy. Jeśli to jedyna droga by być razem,zgadzam się.
Lale: Będę jezdzić konno z Onurem. Z Onurem.
Songul: Kim jest Onur, córko?Co on robi w rurce. sorry, nie wiem o co w tym chodzi :D
Lale: Neet
Onur: Naprawę kocham Lale
Songul: Ale my nie oddamy Ci Lale.
Onur: Dziś przyszedłem po kwiaty.
Songul: Przyszedłeś jako klient ?
Lale: Chce być z mężem.
Lale: Onur, co robisz?
Onur: Chodźmy uparta żabko.
Lale: Hej kochanie, nie możesz tego zrobić

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dzięki za tłumaczenie zwiastuna.... hahaha te Turki to dziwne są ... spali ze sobą przed ślubem, wpadli urodziło im się dziecko... znowu spali jako małżeństwo... rozwiedli się i..... Lale zachowuje się jak dziewica orleańska....co za poroniony schemat....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ale kiedy się rozwiedli ?

I czemu uważasz,że Lale się tak zachowuje ?

ocenił(a) serial na 8
Marg_

A to się w końcu nie rozwiedli??? bo ja chyba coś pomieszałam ;)
tak mi się skojarzyło może źle... ja coś pokręcona dziś jestem z niewyspania ;) 2 godziny to jednak za mało :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No oni się nie rozwiedli,bo sędzia skierował ich do Pynara na terapię małżeńską... Za to był wyjazd do Agva, gdzie się pogodzili i zahipnotyzowana Filiz, przekabaciła Lale,ze jednak nie powinni... I ten wypadek...
A co do tego proma, to generalnie nie wiem, czy Pynar posłuchał Betul i Erola, ale wychodzi,że skoro się pogodzili, to teraz Lale i Onur, mają przejść przez całą serię randek co by się poznać... czy coś

ocenił(a) serial na 8
Marg_

a takie buty... coś mi umknęło....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jak się nie ogląda a przegląda :P

Ja się powoli wkręcam, to mniej więcej wiem :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha złośliwość Ci się włączyła.... ja już też powinnam zacząć nadrabiać zaczyna mnie w końcu ciągnąć do turecczyzny jest postęp :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Tak już mam przepraszam

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Spoko nie przepraszaj ;)
Ja uważam, że złośliwość to domena ludzi mądrych :))))

ocenił(a) serial na 5
Marg_

I jak tu nie kochać Yaldiz
https://pp.userapi.com/c637217/v637217245/517ac/aUC80p8OMQw.jpg
https://pp.userapi.com/c637217/v637217245/517a5/0zZlFWv3lTE.jpg

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hej:) Masz rację miny Yaldiz the best.... a odcinek przyjemny... tylko o co chodzi z tym zakazem całowania i kochania się przez protów... kuźwa mamusia strażniczka moralności.... czy ci scenarzyści powariowali...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Z tego co ja wiem, to chodzi o to,że pan terapeuta...w sprawie Lale i Onura, zaproponował to rozwiązanie co by przeszli ten etap,który oni nijako z racji jednej nocki opuścili.... bo chodzi o to,że oni etap do zakochania przeszli inaczej niż powinni, bo nie mieli spacerków, kolacyjek... czyli tak jakby musieli przejść etap od poznania do pierwszego całusa :D I jeśli to zrobią, to udowodnią sobie i innym,że to co ich łączy jest prawdziwe...czy jakoś tak

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Heja ;) A o to chodzi hahhaha nie powiem trochę pokręcone to jest.
Mnie śmieszy właśnie to pilnowanie ich w sprawie wstrzemięźliwości całusowej hahahha;) cok komicznie to wygląda ;)
Może w końcu w weekend nadrobię Pokój jakieś ze 2 odcinki pasuje zobaczyć ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja moge sie mylic,tyle w temacie

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hello ;) Raczej się nie mylisz coś w tym jest, bo już w ostatnim odcinku to było, a zdaje się, że to Erol z mamusią nagadali terapeucie ....

Co tam u Ciebie dalej Azja dramy ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

U mnie nic,zero null

ocenił(a) serial na 8
Marg_

O Mój Ty Smutku smuteczku :) przytulam Cię wirtualnie ;)

ja jak widzisz zafiksowałam się lekko na punkcie Fazilet... oj dawno mnie tak nie wzięło..

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

I coz z tego,coz z tego.